Przetargi.pl
Świadczenie usług w zakresie żywienia pacjentów szpitala „Olmedica” w Olecku Sp. z o.o.

"Olmedica" w Olecku Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością ogłasza przetarg

  • Adres: 19-400 Olecko, ul. Gołdapska
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 087 520 22 95/96, , fax. 87 520 25 43
  • Data zamieszczenia: 2018-11-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: "Olmedica" w Olecku Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
    ul. Gołdapska 1
    19-400 Olecko, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 087 520 22 95/96, , fax. 87 520 25 43
    REGON: 519558690
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.olmedica.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Olmedica w Olecku Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, ul. Gołdapska 1, 19-400 Olecko

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług w zakresie żywienia pacjentów szpitala „Olmedica” w Olecku Sp. z o.o.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie i gotowanie posiłków poza siedzibą Zamawiającego wg norm i zasad żywienia przypisanym placówkom służby zdrowia z uwzględnieniem diet wraz z dostarczaniem gotowych posiłków do szpitala w "Olmedica" w Olecku ul. Gołdapska 1 w okresie od dnia 01.01.2019 r. do dnia 31.12.2020 r. Minimalny wsad do kotła winien wynosić nie mniej niż 5,80 złotych netto. Przygotowywanie posiłków winno odbywać się w obiekcie, dla którego wystawiona jest przez właściwego Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego (PPIS) decyzja zatwierdzająca, że może świadczyć usługi w zakresie przygotowywania posiłków dla szpitala. Wykonawca odpowiedzialny jest za utrzymanie w należytym stanie sanitarno – epidemiologicznym, czystości pomieszczeń wraz z wyposażeniem przeznaczonym do przygotowania, produkcji posiłków oraz środków transportu w zakresie przedmiotu zamówienia. Odpowiada równie za właściwe przechowywanie produktów spożywczych, higienę produkcji i właściwe zmywanie naczyń kuchennych i transportowych. Zamawiający wymaga, aby przygotowywanie posiłków odbywało się wg norm i zasad żywienia opracowanych przez Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie i przypisanym placówkom służby zdrowia z uwzględnieniem diet stosowanych przez Zamawiającego.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15894220-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca powinien posiadać decyzję Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego zezwalającą na prowadzenie działalności w zakresie objętym zamówieniem oraz dokumentację potwierdzającą możliwość świadczenia usług w obiekcie, dla którego jest wystawiona decyzja zatwierdzająca.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach