Przetargi.pl
Świadczenie usług w zakresie kompleksowego przygotowywania, dostarczania i podawania posiłków pacjentom Szpitala Powiatowego w Kętrzynie

Szpital Powiatowy w Kętrzynie ogłasza przetarg

  • Adres: 11-400 Kętrzyn, ul. Marii Curie-Skłodowskiej
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 897 512 502 , fax. 897 513 797
  • Data zamieszczenia: 2018-11-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szpital Powiatowy w Kętrzynie
    ul. Marii Curie-Skłodowskiej 2
    11-400 Kętrzyn, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 897 512 502, fax. 897 513 797
    REGON: 510929362
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://szpital-ketrzyn.pl/

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług w zakresie kompleksowego przygotowywania, dostarczania i podawania posiłków pacjentom Szpitala Powiatowego w Kętrzynie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest realizacja kompleksowej usługi pełnego, codziennego i całodobowego wyżywienia pacjentów wszystkich grup wiekowych Szpitala Powiatowego w Kętrzynie zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie normami i przepisami dotyczącymi placówek służby zdrowia, która obejmuje:  przygotowywanie przez Wykonawcę posiłków poza siedzibą Zamawiającego, na bazie lokalowo-sprzętowej Wykonawcy (za wyjątkiem posiłków sporządzanych w Kuchni Mlecznej): minimum trzy posiłki dziennie, a we wskazanych przypadkach również posiłki dodatkowe (drugie śniadanie, podwieczorek, posiłek nocny chorego, kleik);  zorganizowanie, prowadzenie i obsługę Kuchni Mlecznej obejmujące sporządzanie potraw stosowanych w żywieniu noworodków, niemowląt i dzieci na bazie lokalowej Zamawiającego;  dostarczanie posiłków do Zamawiającego środkami transportu Wykonawcy (w termosach, wózkach lub innych szczelnie zamkniętych pojemnikach);  dystrybucję posiłków na oddziały oraz wydawanie posiłków w oddziałach w obecności pracowników Zamawiającego i pracowników Wykonawcy (w systemie cateringowym w dostawie do łóżka pacjenta);  zagospodarowanie odpadów pokonsumpcyjnych oraz ich utylizacji zgodnie z obowiązującymi przepisami, zmywanie oraz wyparzenie naczyń, sztućców, termosów itp. oraz pozostawienie miejsca przejęcia i wydawania posiłków w należytej czystości
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy posiadają decyzję lub inny dokument Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego zatwierdzającą zakład, który produkuje lub wprowadza do obrotu żywność, w zakresie przygotowywania posiłków od surowca do gotowej potrawy, w rozumieniu ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia ( t.j. Dz. U. z 2018 r. poz. 1541, 1669.).

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach