Przetargi.pl
Świadczenie usług hotelarskich w hotelu o standardzie *** (trzy gwiazdki) lub więcej dla Opery na Zamku w Szczecinie w 2019 roku

OPERA NA ZAMKU W SZCZECINIE ogłasza przetarg

  • Adres: 70-540 SZCZECIN, KORSARZY
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 914348102
  • Data zamieszczenia: 2019-01-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: OPERA NA ZAMKU W SZCZECINIE
    KORSARZY 34
    70-540 SZCZECIN, woj. zachodniopomorskie
    tel. 914348102
    REGON: 000280471
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.opera.szczecin.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług hotelarskich w hotelu o standardzie *** (trzy gwiazdki) lub więcej dla Opery na Zamku w Szczecinie w 2019 roku
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Świadczenie usług hotelarskich w hotelu o standardzie *** (trzy gwiazdki) lub więcej dla Opery na Zamku w Szczecinie w 2019 roku, przewidywana liczba noclegów ze śniadaniem – 1 200 w pokojach jednoosobowych oraz 100 w pokojach dwuosobowych. Zamawiający zastrzega sobie prawo wykorzystania mniejszej lub większej ilości noclegów, co nie będzie przedmiotem roszczeń ze strony Wykonawcy, termin realizacji zamówienia od: dnia podpisania umowy do 31.12.2019 r., lokalizacja hotelu w odległości nie większej niż 4 km od siedziby Opery na Zamku, położonej przy ulicy Korsarzy 34 (mierzona najkrótsza drogą za pomocą aplikacji www.zumi.pl - opcja idź pieszo), minimalne wyposażenie pokojów jednoosobowych: łazienka, TV-SAT, pościel z ręcznikami w standardzie, internet bezprzewodowy (w pokoju) w cenie noclegu, klimatyzacja w pokoju, minimalne wyposażenie pokojów dwuosobowych: dwa oddzielne łóżka, łazienka, TV-SAT, pościel z ręcznikami w standardzie, internet bezprzewodowy (w pokoju) w cenie noclegu, klimatyzacja w pokoju, śniadanie w cenie noclegu, restauracja lub bar w hotelu.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55110000-4
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający uzna, że wykonawca posiada wymagane przepisami prawa uprawnienia do prowadzenia działalności zawodowej jeżeli wykonawca wykaże, że posiada dokument potwierdzający zaszeregowanie oraz nadanie kategorii hotelu zgodnie z § 6 rozporządzenia Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19 sierpnia 2004 r. w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów, w których są świadczone usługi hotelarskie (Dz.U.2006.22.169 j.t. ze zm.).

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach