Izba Celna w Przemyślu ogłasza przetarg
- Adres: 37-700 Przemyśl, ul. Sielecka 9
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 016 6764302 , fax. 016 6764444
- Data zamieszczenia: 2014-03-20
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Izba Celna w Przemyślu
ul. Sielecka 9 9
37-700 Przemyśl, woj. podkarpackie
tel. 016 6764302, fax. 016 6764444
REGON: 00014392300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.przemysl.ic.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
świadczenie usług hotelarskich i restauracyjnych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług hotelarskich i restauracyjnych dla funkcjonariuszy celnych uczestniczących w Doskonalących Kursach Strzeleckich. Usługi świadczone będą sukcesywnie w terminie do 20.12.2014 r. dla 18 grup szkolących się funkcjonariuszy celnych , zwanych dalej grupą szkoleniową. 2. Zamawiający zakłada , że ww. usługi świadczone będą odpowiednio na 3 zjazdach. W ramach każdego zjazdu w obiekcie hotelarskim przebywać będzie kolejno, po sobie 6 grup szkoleniowych. Pierwszy zjazd odbędzie się do końca maja , drugi zjazd do końca sierpnia, trzeci zjazd do 20.12.2014 r. 3. Każda grupa szkoleniowa liczyć może maksymalnie 24 osób. Pobyt każdej grupy szkoleniowej trwać będzie: od kwietnia do sierpnia 2 dni (1 nocleg), od września do grudnia 3 dni (2 noclegi), przyjazd przed południem i wyjazd w godzinach popołudniowych. 4. W obiekcie Wykonawcy jednocześnie przebywać będzie tylko jedna grupa szkoleniowa. Zamawiający poinformuje Wykonawcę o terminie pobytu każdej grupy szkoleniowej oraz o jej liczebności na co najmniej 14 dni przed przyjazdem. Wszyscy uczestnicy grupy szkoleniowej zakwaterowani będą w jednym obiekcie hotelarskim. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 551100004
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.przemysl.ic.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług hotelarskich wraz z usługą gastronomiczną i noclegową w ramach organizacji obozu kondycyjno- szkoleniowego dla 12 instruktorów kadry lotniczej Ośrodka Kształcenia Lotniczego Politechniki Rzeszowskiej w terminie 08.03.2015- 13.03.2015 w Jasnej w Demianowskiej Dolinie na Słowacji.
Dodano: 2014-12-19 - Organizacja 8 - dniowego obozu szkoleniowo - integracyjnego nad Zalewem Solińskim dla niepełnosprawnych studentów Uniwersytetu Rzeszowskiego i wolontariatu UR
Dodano: 2014-06-17 - Organizacja dwóch wyjazdów na warsztaty do Francji dla uczniów i nauczycieli ZS CKR w Nowosielcach - uczestników projektu pt. Podkarpacie stawia na zawodowców współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjny Kapitał Ludzki, działanie 9.2.
Dodano: 2014-04-30 - świadczenie usług hotelarskich i restauracyjnych
Dodano: 2014-02-04 - Świadczenie usług hotelarskich wraz z usługą gastronomiczną i noclegową w ramach organizacji obozu kondycyjno- szkoleniowego dla 10 instruktorów kadry lotniczej Ośrodka Kształcenia Lotniczego Politechniki Rzeszowskiej w terminie 09.03.2014- 14.03.2014 w Jasnej w Demianowskiej Dolinie na Słowacji.
Dodano: 2013-12-18 - Zakwaterowania i wyżywienia w miejscu odbywania praktyk zawodowych w Słupsku dla uczniów ZSU-HiG w ramach realizacji projektu pt. Podkarpacie stawia na zawodowców.
Dodano: 2013-06-25 - Usługi hotelarskie i restauracyjne
Dodano: 2013-06-05 - Zakwaterowanie oraz wyżywienie uczestników wydarzeń zaplanowanych w ramach projektu pn. Diagnostyka w sporcie kluczem do sukcesów polskich i słowackich klubów akademickich.
Dodano: 2013-04-08 - Usługi hotelowe związane z bieżącą działalnością Filharmonii Podkarpackiej im. Artura Malawskiego w Rzeszowie
Dodano: 2013-04-05 - Usługi hotelarskie i restauracyjne
Dodano: 2013-03-08