Przetargi.pl
ŚWIADCZENIE USŁUG GASTRONOMICZNYCH DLA PACJENTÓW SAMODZIELNEGO PUBLICZNEGO ZESPOŁU OPIEKI ZDROWOTNEJ W GOSTYNIU

Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej w Gostyniu ogłasza przetarg

  • Adres: 63-800 Gostyń, Pl. K. Marcinkowskiego 8/9
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 65 572 67 00 do 04 , fax. 65 572 11 01
  • Data zamieszczenia: 2016-04-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej w Gostyniu
    Pl. K. Marcinkowskiego 8/9 8/9
    63-800 Gostyń, woj. wielkopolskie
    tel. 65 572 67 00 do 04, fax. 65 572 11 01
    REGON: 41105015500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpitalgostyn.bip.net.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    ŚWIADCZENIE USŁUG GASTRONOMICZNYCH DLA PACJENTÓW SAMODZIELNEGO PUBLICZNEGO ZESPOŁU OPIEKI ZDROWOTNEJ W GOSTYNIU
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie przygotowywania i dystrybucji całodziennych posiłków dla pacjentów SPZOZ (szpital Gostyń, ZOL w Gostyniu) oraz prowadzenie stołówki dla personelu Samodzielnego Publicznego Zespołu Opieki Zdrowotnej w Gostyniu, Pl. K. Marcinkowskiego 8/9 (szpital Gostyń) zgodnie z zaleceniami Głównego Inspektora Sanitarnego i Instytutu Żywności i Żywienia w sprawie norm wyżywienia i żywienia jakie obowiązują w zamkniętych zakładach żywienia zbiorowego oraz zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2015r, poz. 594 ) i rozporządzeniami wykonawczymi wydanymi na podstawie tej ustawy. Wykonawca świadczył będzie usługi w formie cateringu. Przygotowanie posiłków winno odbywać się w pomieszczeniach Wykonawcy spełniających wszystkie nałożone przepisami prawa wymogi sanitarne do tego typu działalności. Niedopuszczalne jest przygotowywanie posiłków w pomieszczeniach wynajmowanych od zamawiającego celem dystrybucji posiłków. Wykonawca obowiązany jest wykonywać przedmiot umowy, o którym mowa w pkt. 1, nieprzerwanie przez cały czas trwania umowy co oznacza konieczność zapewnienia całodziennego wyżywienia przez wszystkie dni tygodnia bez względu na to czy są to dni ustawowo wolne od pracy. Szacunkowa ilość osobodni wynosi 40150 (12 m-cy)
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Różnorodność posiłków
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpitalgostyn.bip.net.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach