Zespół Szkół Mistrzostwa Sportowego ogłasza przetarg
- Adres: 66400 Gorzów Wlkp., ul. Stanisławskiego
- Województwo: lubuskie
- Telefon/fax: tel. 95 722 44 04 , fax. 95 722 44 04
- Data zamieszczenia: 2018-06-28
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Mistrzostwa Sportowego
ul. Stanisławskiego 2
66400 Gorzów Wlkp., woj. lubuskie
tel. 95 722 44 04, fax. 95 722 44 04
REGON: 8002328900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: bip.zsspo.edu.gorzow.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług cateringowych w zakresie przygotowania i dostawy gotowych posiłków: II śniadania oraz obiadu – I danie i obiadu II danie dla uczniów Zespołu Szkół Mistrzostwa Sportowego w Gorzowie Wlkp. w roku szkolnym 2018/2019 - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zmówienia jest świadczenie usług cateringowych w zakresie przygotowania i dostawy gotowych posiłków: II śniadania oraz obiadu – I danie i obiadu II danie dla uczniów Zespołu Szkół Mistrzostwa Sportowego w Gorzowie Wlkp., w roku szkolnym 2018/2019. Przedmiot zamówienia obejmuje przygotowanie, dowóz i wydawanie posiłków: II śniadanie dla ok. 18 uczniów, obiad – I danie dla ok. 55 uczniów, obiad – II danie dla ok. 169 uczniów dziennie w okresie od 01.09.2018 r. do 30.06.2019 r. (10 miesięcy żywienia) uwzględniając przerwy świąteczne, ferie zimowe, przerwę wakacyjną i inne dni wolne od nauki szkolnej zgodnie z kalendarzem roku szkolnego. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia warunku w tym zakresie
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Pełnomocnictwo (jeżeli umocowanie osoby podpisującej złożoną ofertę nie wynika z dokumentów rejestrowych). 2. Pełnomocnictwo dla lidera konsorcjum (jeśli oferta składana jest przez wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia); 3. Zobowiązanie podmiotu trzeciego do udostępniania zasobów lub inny dokument potwierdzający, że Wykonawca będzie dysponował niezbędnymi zasobami podmiotu trzeciego (jeśli dotyczy). 4.Wykonawca w terminie 3 dni od zamieszczenia przez Zamawiającego na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp (informacja z otwarcia ofert) przekaże Zamawiającemu Oświadczenie Wykonawcy o przynależności albo braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy Pzp (Załącznik nr 7 do SIWZ), a w przypadku przynależności do tej samej grupy kapitałowej Wykonawca może złożyć wraz z oświadczeniem dokumenty bądź informacje potwierdzające, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. 5. Wypełniony formularz ofertowy - (wg. załącznika nr 1 do SIWZ). 6. Parafowany na każdej stronie projekt umowy na usługi cateringowe – (wg załącznika nr 2 do SIWZ). 7. Parafowany na każdej stronie projekt umowy na dzierżawę pomieszczeń szkolnych – (wg załącznika nr 3 do SIWZ). 8 .Przykładowy jadłospis dekadowy (10 dni) wraz z podaniem składników wagowych (gramatury) i kaloryczności potraw wchodzących w skład posiłku, zatwierdzony i podpisany przez Dietetyka niezależnego od Wykonawcy – (wg załącznika nr 8 do SIWZ).
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- „Usługa całodobowego żywienia pacjentów”
Dodano: 2024-03-21 - Przygotowanie, wydawanie i dowożenie gorących posiłków jednodaniowych dla podopiecznych Gorzowskiego Centrum Pomocy Rodzinie
Dodano: 2024-02-18 - „Usługa cateringowa w zakresie przygotowania i dostarczania posiłków jednodaniowych dla uczniów SP2 w roku szkolnym 2023/2024 w okresie luty – czerwiec 2024 ”
Dodano: 2024-01-08 - Przygotowanie, wydawanie i dowożenie gorących posiłków jednodaniowych dla podopiecznych Gorzowskiego Centrum Pomocy Rodzinie
Dodano: 2024-01-02 - „Świadczenie usług cateringowych w zakresie żywienia zbiorowego uczniów SP 9 w roku szkolnym 2023/2024”
Dodano: 2023-09-07 - „Usługa cateringowa – przygotowanie oraz dostarczenie gorących posiłków dla dzieci uczęszczających do Przedszkola Nr 4 w Krośnie Odrzańskim ul. Pułaskiego 3”
Dodano: 2023-09-04 - Przygotowywanie i dostarczanie posiłków dla dzieci i młodzieży uczęszczających do Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego w Sulęcinie w okresie od dnia 01.01.2023 r. do 31.12.2023 r.
Dodano: 2023-01-19 - „Kompleksowe świadczenie usług żywienia pacjentów”
Dodano: 2022-11-09 - dostawy obiadów i napoi posiłków do Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej Centrum Leczenia Dzieci i Młodzieży w Zaborze – 2021/2022,
Dodano: 2022-09-29 - Przygotowanie i dowóz posiłków do Żłobka Gminnego w Drezdenku
Dodano: 2021-01-26