Centrum Zarządzania Innowacjami i Transferem Technologii Politechniki Warszawskiej ogłasza przetarg
- Adres: 00614 Warszawa, Ul. Rektorska
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 234 60 27 , fax. 22 234 71 53
- Data zamieszczenia: 2018-04-27
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Centrum Zarządzania Innowacjami i Transferem Technologii Politechniki Warszawskiej
Ul. Rektorska 4
00614 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 234 60 27, fax. 22 234 71 53
REGON: 155400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: https://www.cziitt.pw.edu.pl/
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia wyższa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług cateringowych w Centrum Zarządzania Innowacjami i Transferem Technologii Politechniki Warszawskiej (CZIiTT PW) w Warszawie przy ul. Rektorskiej 4. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych w ramach wydarzeń organizowanych przez Centrum Zarządzania Innowacjami i Transferem Technologii Politechniki Warszawskiej, w gmachu tego Centrum przy ul. Rektorskiej 4, 00-619 Warszawa, oraz w Gmachu Głównym Politechniki Warszawskiej przy Pl. Politechniki 1, 00-661 Warszawa, w okresie od daty zawarcia umowy do dnia 31 lipca 2019 r., zgodnie z Opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1a i 1b do SIWZ. 2. Zamówienie jest podzielone na 2 części: Część I – świadczenie usług cateringowych związanych z realizacją projektu „NERW PW Nauka – Edukacja – Rozwój – Współpraca”; Część II – świadczenie usług cateringowych związanych z realizacją projektów: – „KEPP – Komercjalizacja – efektywna, przyjazna i profesjonalna”, – „Innowacje w procedurach transferu technologii: Nauka-Przemysł” (Program DIALOG) oraz na rzecz CZIiTT PW. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunek kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów- warunek ten zostanie spełniony, jeżeli Wykonawca przedstawi aktualną decyzję lub zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej, z którego będzie wynikało uprawnienie Wykonawcy do prowadzenia działalności gastronomicznej, w rozumieniu ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2017 r. poz. 149 ze zm.);
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. W celu wstępnego potwierdzenia, że Wykonawca nie podlega wykluczeniu na podstawie przepisów, o których mowa w art. 24 ust. 1 pkt 12-23 ustawy Pzp oraz spełnia warunki udziału w postępowaniu, do oferty musi dołączyć aktualne na dzień składania ofert oświadczenie w zakresie wskazanym przez Zamawiającego w załączniku nr 3 i 5 do SIWZ. 2. W przypadku wspólnego ubiegania się o zamówienie przez Wykonawców (konsorcjum, spółka cywilna) oświadczenie w zakresie wskazanym przez Zamawiającego w: – załączniku nr 5 do SIWZ składa każdy z Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie, – załączniku nr 3 do SIWZ składa Pełnomocnik Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia w celu wykazania łącznego spełnienia warunków udziału przez Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia. 3. Wykonawca, który powołuje się na zasoby innych podmiotów, w celu wykazania braku istnienia wobec nich podstaw wykluczenia oraz spełniania, w zakresie, w jakim powołuje się na ich zasoby, warunków udziału w postępowaniu, zamieszcza informacje o tych podmiotach w dołączonym do oferty oświadczeniu, o którym mowa w pkt 1, sporządzonym według wzoru stanowiącego załącznik nr 3 do SIWZ. 4. Zamawiający żąda, aby Wykonawca, który zamierza powierzyć wykonanie części zamówienia podwykonawcom, w celu wykazania braku istnienia wobec nich podstaw wykluczenia z udziału w postępowaniu, zamieścił informacje o podwykonawcach w dołączonym do oferty oświadczeniu, o którym mowa w pkt 1, sporządzonym według wzoru stanowiącego załącznik nr 2a lub 2b do SIWZ.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usługi gastronomicznej w dniu 11 kwietnia 2024 r. w Bemowskim Centrum Kultury w Warszawie podczas konferencji naukowej.
Dodano: 2024-04-12 - Świadczenie usługi cateringowej dla Centrum Studiów Zaawansowanych i Wydziału Matematyki i Nauk Informacyjnych w podziale na części
Dodano: 2024-04-10 - „Usługa cateringowa - Przygotowanie i dostarczanie wyżywienia/posiłków dla uczestników na pobycie dziennym i całodobowym Powiatowego Centrum Opiekuńczo-Mieszkalnego w Kobyłce”. Znak sprawy:1/2024
Dodano: 2024-04-10 - Świadczenie usługi gastronomicznej dla uczestników wydarzeń: Siedlce City Tour oraz Welcome Day for Erasmus+ Students
Dodano: 2024-04-08 - Przygotowanie, dostawa i obsługa cateringu Wielkanocnego w budynku Zamawiającego przy ul. S. Żeromskiego 29 w Warszawie.
Dodano: 2024-03-28 - Usługa cateringu świadczona w związku ze spotkaniem wielkanocnym pracowników ISE
Dodano: 2024-03-27 - Świadczenie usług cateringowych dla uczestników spotkań organizowanych przez Państwowy Instytut Geologiczny – Państwowy Instytut Badawczy
Dodano: 2024-03-25 - Świadczenie usług dostarczania posiłków.
Dodano: 2024-03-20 - Świadczenie usługi restauracyjnej oraz usługi wynajmu sali konferencyjnej dla uczestników Seminarium pt. „Kształcenie rolnicze – perspektywy i zagrożenia”
Dodano: 2024-03-20 - Świadczenie usługi gastronomicznej dla uczestników wydarzeń: Siedlce City Tour oraz Welcome Day for Erasmus+ Students
Dodano: 2024-03-18