Zakład Ubezpieczeń Społecznych ogłasza przetarg
- Adres: 01-748 Warszawa, ul. Szamocka 3, 5
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 667 17 04, 667 17 05 , fax. 022 667 17 33
- Data zamieszczenia: 2016-04-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Ubezpieczeń Społecznych
ul. Szamocka 3, 5 3, 5
01-748 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 022 667 17 04, 667 17 05, fax. 022 667 17 33
REGON: 00001775600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.zus.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Instytucja ubezpieczenia społecznego i zdrowotnego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług cateringowych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zamówienie obejmuje 2 części (część A i część B): I. Część A - świadczenie usługi cateringu na konferencjach i spotkaniach okolicznościowych Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringu, polegającej na przygotowywaniu, dostarczeniu do miejsca wydania i podawaniu posiłków oraz napojów, w szczególności: serwisu kawowego, serwisu kawowego z przekąskami, lunchu bufetowego i obiadów podczas spotkań i konferencji organizowanych przez Centralę Zakładu Ubezpieczeń Społecznych w siedzibie przy ul. Szamockiej 3, 5 w Warszawie. Ostateczny zakres wykonania usług cateringowych uzależniony będzie od liczby faktycznie przeprowadzonych spotkań oraz liczby ich uczestników, przy czym Zamawiający zakłada, iż ilości te będą kształtować się na poziomie ok. 1 300 osób rocznie. Wykonawca świadczył będzie usługę cateringu w dni robocze Zamawiającego (od poniedziałku do piątku w godzinach od 7:30 - 17:00) z zastrzeżeniem, iż usługa świadczona może być również poza godzinami pracy Zamawiającego, jak i w dni wolne od pracy w zależności od potrzeb Zamawiającego. Wykonawca będzie gotowy do świadczenia zamówionej przez Zamawiającego usługi cateringowej najpóźniej na 30 minut przed terminem określonym przez Zamawiającego. II. Część B - świadczenie usługi cateringu dla uczestników szkoleń Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych w zakresie przygotowywania, dostarczenia do miejsca wydania i podawaniu posiłków oraz napojów w postaci obiadów i/lub śniadań i/lub kolacji dla osób biorących udział w szkoleniach (w tym warsztatach, naradach, spotkaniach roboczych) organizowanych przez Centralę Zakładu Ubezpieczeń Społecznych w siedzibie przy ul. Szamockiej 3, 5 w Warszawie, zgodnie z zapotrzebowaniem zgłaszanym na bieżąco przez Zamawiającego. Ostateczny zakres wykonania usług cateringowych co do ilości zamawianych obiadów/śniadań/kolacji uzależniony będzie od liczby faktycznie przeprowadzonych spotkań oraz liczby ich uczestników, przy czym Zamawiający zakłada iż ilości te będą kształtować się na poziomie ok.: - dla śniadań - średnio 11 szt. w ciągu miesiąca, - dla obiadów - średnio 527 szt. w ciągu miesiąca, - dla kolacji - średnio 113 szt. w ciągu miesiąca. Wykonawca świadczył będzie usługę cateringu w dni robocze Zamawiającego (w godzinach od 7:30 - 17:00). Wykonawca będzie gotowy do świadczenia zamówionej przez Zamawiającego usługi cateringowej najpóźniej na 20 minut przed terminem określonym przez Zamawiającego - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Wykonawca przystępujący do postępowania jest zobowiązany wnieść wadium w wysokości: 1. W części A: 6 200,00 zł (słownie: sześć tysięcy dwieście złotych 00/100), 2. W części B: 5 600,00 zł (słownie: pięć tysięcy sześćset złotych 00/100)
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Doświadczenie Wykonawcy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.zus.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- świadczenie usług cateringowych w siedzibie MR na rzecz komórek organizacyjnych
Dodano: 2016-06-22 - Organizacja i obsługa poczęstunku dla 2 500 osób podczas obchodów 72. rocznicy Powstania Warszawskiego.
Dodano: 2016-06-14 - świadczenie usług cateringowych w siedzibie MR na rzecz komórek organizacyjnych
Dodano: 2016-06-10 - Obsługa gastronomiczno - kelnerska XVI Konferencji Wirtualny Uniwersytet w dniach 22-23.06.2016 r., znak sprawy ZP/U/SE/44/2016
Dodano: 2016-05-24 - Obsługa gastronomiczno - kelnerska XVI Konferencji Wirtualny Uniwersytet w dniach 22-23.06.2016 r., znak sprawy ZP/U/SE/37/2016
Dodano: 2016-05-12 - Zapewnienie usługi gastronomicznej podczas projektu Pikniku Pracowniczego i Regat o Puchar Rektora Politechniki Warszawskiej, który odbędzie się w dniach 21-22 maja 2016 r.
Dodano: 2016-04-29 - Świadczenie usług cateringowych na rzecz Instytutu Lotnictwa
Dodano: 2016-04-15 - Usługa cateringowa z usługą kelnerską dla uczestników Centralnego Balu Połowinkowego Politechniki Warszawskiej w dniu 16.04.2016r. Nr postępowania: ZP/U/KK/11/2016
Dodano: 2016-03-15 - Świadczenie usług cateringowych na potrzeby UKSW w Warszawie
Dodano: 2016-02-29 - Świadczenie usługi polegającej na przygotowaniu i dostarczeniu gorących jednodaniowych posiłków dla 213 dzieci i młodzieży oraz 20 osób dorosłych z terenu gminy Chlewiska
Dodano: 2016-01-19