Przetargi.pl
sukcesywne zakupy i dostawy artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej w Barczewie w 2019 r.

Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 11010 Barczewo, ul. Kraszewskiego
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 089 5148574, 5148421 , fax. 089 5148574, 5148421
  • Data zamieszczenia: 2018-11-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
    ul. Kraszewskiego 17
    11010 Barczewo, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 089 5148574, 5148421, fax. 089 5148574, 5148421
    REGON: 51091787300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://dpsbarczewo.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka budżetowa Dom Pomocy Społecznej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    sukcesywne zakupy i dostawy artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej w Barczewie w 2019 r.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    : Część I - Dostawa pieczywa i wyrobów piekarskich, Część II - Dostawa jaja kurze, duże,(63- 72g ) Część III - Dostawa mięsa wołowego i wieprzowego świeżego, Część IV - Dostawa ryb mrożonych, Część V - Dostawa nabiału ( produktów mleczarskich), Część VI - Dostawa drobiu świeżego, Część VII - Dostawa wędlin, Część VIII - Dostawa artykułów spożywczych - produkty sypkie, przetwory, przyprawy, słodycze, syropy i napoje, Część IX - Dostawa mrożonek – pyzy, pierogi,( produkty głęboko mrożone) Część X - Dostawa mrożonek – warzywa i owoce, Część XI - Dostawa fileta karpia świeżego Część XII- Dostawa warzyw i owoców świeżych, wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw wyszczególnione w załącznikach do SIWZ
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: obowiązującą decyzję administracyjną Powiatowego Lekarza Weterynarii w sprawie zatwierdzenia zakładu do produkcji lub obrotu określającego rodzaj i zakres działalności lub -obowiązującą decyzję administracyjną Powiatowego Inspektora Sanitarnego o zatwierdzeniu zakładu do wprowadzenia do obrotu produktów pochodzenia zwierzęcego ,nieobjętego urzędową kontrolą organów Inspekcji Weterynaryjnej ,określającą rodzaj i zakres prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia -certyfikat HACCP lub -zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub właściwego organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego systemu HACCP .Przedłożone na tej podstawie zaświadczenie powinno potwierdzać że Wykonawca wdrożył oraz stosuje zasady systemu HACCP. lub -protokół z kontroli sanitarnej przeprowadzonej przez PIS jako organy urzędowej kontroli żywności, w skład którego wchodzi punkt zawierający pozytywną ocenę opracowania ,wdrożenia i utrzymania systemu HACCP. Informacje dodatkowe

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach