Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy przypraw i koncentratów do Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Kikitach

Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej ogłasza przetarg

  • Adres: 11-332 Kikity, Kikity 33
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 0-89 718-11-23 , fax. 0-89 718-11-23 wew. 303
  • Data zamieszczenia: 2010-12-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej
    Kikity 33 33
    11-332 Kikity, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 0-89 718-11-23, fax. 0-89 718-11-23 wew. 303
    REGON: 51064104600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: JEDNOSTKA BUDŻETOWA

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy przypraw i koncentratów do Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Kikitach
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy przypraw i koncentratów do Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Kikitach Kod CPV: 15800000-6 2. Zakres dostaw obejmuje: 2.1. sprzedaż przypraw i koncentratów przez wykonawcę w cenach, ilościach i asortymencie określonym w tabelach stanowiącej formularz cenowy (załącznik nr 4 do SIWZ) 2.2. dostawy nabiału transportem własnym wykonawcy. 3. Warunki realizacji zamówienia: ze względu na rodzaj i charakter działalności ośrodka, wielkość dostaw może być zróżnicowana. Wykonawca będzie wykonywał dostawy w ilościach wynikających z bieżących potrzeb Zamawiającego i terminach uzgodnionych z pracownikiem działu kwatermistrzowskiego w ODK SW w Kikitach. Lp Nazwa artykułu j.m. Ilość 1 2 3 4 1 Żurek w proszku 1,4kg Kg 4 2 Żelatyna 20g Szt. 25 3 Zupa brokułowa 1,3 kg Wydajność nie mniejsza niż 15 l Szt 5 4 Zupa krem z borowików 1.4 kg Wydajność nie mniejsza niż 12 l Szt 5 5 Ziele angielskie 20g Szt. 25 6 Sól 1kg Kg 150 7 Sos z zielonym pieprzem 1,2 kg Wydajność nie mniejsza niż 12 l Szt 8 8 Sos węgierski 1,2 kg Wydajność nie mniejsza niż 10 l Szt 3 9 Sos sałatkowo czosnkowy 0,7kg Szt 1 10 Sos Pieczeniowy 1,2 kg Wydajność nie mniejsza niż 12 l Szt 4 11 Sos pieczarkowo-borowikowy 1kg Szt 2 12 Sos ogrodowy 0,7kg Szt 2 13 Sos koperkowy sałatkowy 0,8kg Szt 5 14 Sos do spaghetti Napoli 1 kg Wydajność nie mniejsza niż 5 l Szt 5 15 Rosół wołowy w paście 0,5kg Wydajność nie mniejsza niż 23 l szt 10 16 Sos cygański 1,1kg Szt 4 17 Sos włoski 0,7kg Szt 3 18 Przyprawa do zup w płynie 0,86 l L 20 19 Przyprawa curry 20g Szt. 10 20 Pieprz naturalny 20g Szt. 100 21 Papryka ostra 20g Szt. 80 22 Ocet 0,5l L 15 23 Musztarda 0,18kg Kg 50 24 Majonez dekoracyjny 3kg Kg 30 25 Majeranek20g Szt. 20 26 Liść laurowy 15g Szt. 25 27 Kwasek cytrynowy 20g Szt. 25 28 Sos Pieczeniowy o smaku drobiowym 1,2 kg Wydajność nie mniejsza niż 17 l szt 3 29 Kurkuma 20g szt 10 30 Przyprawa do ryb 0,6kg Szt 5 31 Przyprawa do grila 0,5kg Szt 2 32 Przyprawa do drobiu 0,6kg szt 15 33 Przyprawa do potraw op.1kg typu vegeta Kg 100 34 Marynata do ryb i owoców morza 700g szt 6 35 Marynata do wieprzowiny 750g szt 5 36 Marynata do wołowiny 750g szt 5 37 Tymianek 20g szt 10 40 Przyprawa w paście czosnkowa 340g szt 5 41 Przyprawa w paście czerwone pesto 340g szt 5 42 Przyprawa w paście grzybowa 340g Szt 5 43 Przyprawa w paście prowansalska 340g Szt 5 44 Przyprawa w paście Włoska 340g szt 5 45 Czosnek granulowany 500g Szt 4 46 Auszpik 0,8kg Szt 10 47 Przyprawa w płynie cielęca 1l Szt 5 48 Przyprawa w płynie z kury 1l Szt 3 49 Przyprawa w płynie wołowa1l Szt 3 50 Sos do dziczyzny i innych ciemnych mięs 1,3kg Szt 3 51 Sos typu Cafe de Paris 0,8 kg Wydajność nie mniejsza niż 4 l Szt 10 52 Sos cytrynowo - maślany 0,7 kg Wydajność nie mniejsza niż 3 l Szt 10 53 Sos grzybowy 1,1 kg Wydajność nie mniejsza niż 8 l Szt 7 54 Sos Myśliwski 1,1 kg Wydajność nie mniejsza niż 8 l Szt 7 55 Sos holenderski 0,9 kg Wydajność nie mniejsza niż 5 l Szt 4 56 Sos słodko-kwaśny 1,5 kg Wydajność nie mniejsza niż 7,5 l Szt 2 57 Sos ziołowy 1kg Wydajność nie mniejsza niż 7 l Szt 5 58 Przyprawa do gulaszu 1,1 kg typu FIX Wydajność nie mniejsza niż 9 l Szt 3 59 Przyprawa do potraw chińskich 0,7 kg typu FIX Wydajność nie mniejsza niż 5 l Szt 10 60 Sos cztery sery z brokułami 0,9 kg Wydajność nie mniejsza niż 5 l Szt 5 61 Sos sałatkowy tysiąca wysp 0,7kg Szt 5 62 Napój w proszek 1kg Wydajność nie mniejsza niż 10 l Kg. 100 63 Zasmażka jasna 1kg Szt. 3 64 Zasmażka ciemna 1kg Szt. 5 65 Zabielacz do zup i sosów 15% 1l typu Rama cremefine profi Szt. 50 66 Tłuszcz roślinny 0,9l do smażenia typu Rama cullinesse Szt. 50 67 Tłuszcz do pieczenia 3,7l typu Rama combi profi Szt. 10 68 Sos z czerwonej cebuli 900g Wydajność nie mniejsza niż 6 l Szt. 5 69 Barszcz Biały 3kg Wydajność nie mniejsza niż 51l Szt. 5 70 Zupa toskańska 1,2 kg Wydajność nie mniejsza niż 12 l Szt. 5 71 Zupa minestrone 1,2kg Szt. 2 72 Przyprawa do ziemniaków 30g Szt. 60 73 Zioła prowansalskie 10g Szt. 20 74 Koncentrat 30% 0.8kg szt 100 75 Keczap 490g szt 100 76 Keczap 2,5kg szt 5 77 Przyprawa do mięs kg 5 78 Zupa ogonowa 3kg Wydajność nie mniejsza niż 25l szt 3 79 Zupa szparagowa 3kg Wydajność nie mniejsza niż 37 l szt 2 80 Peperonata 2,5 kg szt 2 81 Sos w płynie Holenderski 1l l 2 82 Sos w płynie pieprzowy 1l l 5 86 Sos w płynie serowy 1l l 5 87 Puree ziołowe Curry 750g szt 7 88 Puree ziołowe pieprzowe 750g szt 10 89 Puree ziołowe paprykowe 750g szt 10 90 Rosół jarzynowy 15 kg Wydajność nie mniejsza niż 750 l szt 1 91 Marynata do kurczaka 700g szt 3 92 Przyprawa do gyrosa 0,5kg szt 3 93 Przyprawa w paście bazyliowa 340g szt 4 94 Sos sałatkowy balsamico 0,7kg szt 5 95 Sos sałatkowy grecki 0,7kg szt 3 96 Zupa cebulowa 630 g Wydajność nie mniejsza niż 8 l szt 2 97 Zupa krem z pieczarek 1,2 kg Wydajność nie mniejsza niż 14 l szt 5 98 Zupa porowa 2,9 kg Wydajność nie mniejsza niż 40 l szt 1 99 Barszcz czerwony 3kg Wydajność nie mniejsza niż 37l szt. 3 100 Rosół wołowy 0,9 kg Wydajność nie mniejsza niż 36 l szt. 5 101 Zupa toskańska 1,2 kg Wydajność nie mniejsza niż 12 l szt 4 102 Rosół o smaku wędzonki 1 kg Wydajność nie mniejsza niż 50 l szt 4 103 Rosół z kury 1 kg Wydajność nie mniejsza niż 40 l szt 4 104 Bulion grzybowy 1 kg Wydajność nie mniejsza niż 50 l szt 4 105 Sos do spaghetti Carbonara 0,9 kg Wydajność nie mniejsza niż 4 l szt 4 106 Sos do spaghetti Bolognese 1,1 kg Wydajność nie mniejsza niż 6 l szt 4 107 Przyprawa do potraw meksykańskich 1 kg typu FIX -Wydajność niemniejsza niż 5 l szt 8 108 Przyprawa do potraw meksykańskich 1 kg typu FIX Wydajność nie mniejsza niż 5 l szt 5 109 Zupa kalafiorowa 3kg Wydajność nie mniejsza niż 34l Szt 3 110 Zupa pieczarkowa baza 3kg Wydajność: 38l Szt 2 111 Zupa pieczarkowa 3kg Wydajność nie mniejsza niż 38l Szt 1 112 Żurek 3kg Wydajność nie mniejsza niż 57l Szt 2
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie dotyczy.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach