Instytut Matematyczny Polskiej Akademii Nauk ogłasza przetarg
- Adres: 00-656 Warszawa, ul. Śniadeckich
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 5228123, , fax. 226293997
- Data zamieszczenia: 2020-03-20
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Instytut Matematyczny Polskiej Akademii Nauk
ul. Śniadeckich 8
00-656 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 5228123, , fax. 226293997
REGON: 00032586000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.impan.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Instytut Naukowy
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne dostawy produktów mięsnych i wyrobów wędliniarskich dla Ośrodka Konferencyjnego Instytutu Matematycznego PAN w Będlewie - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy produktów mięsnych i wyrobów wędliniarskich dla Ośrodka Konferencyjnego Instytutu Matematycznego PAN w Będlewie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w Załączniku nr 2 do SIWZ – (formularz cenowy - opis przedmiotu zamówienia). - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131100-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: a) Wykonawca został dopuszczony do produkcji lub obrotu artykułami spożywczymi na podstawie Ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2006 r. nr 171, poz. 1225 z późn. zm.) b) Wykonawca posiada zgłoszoną działalność gospodarczą w zakresie produkcji, składowania, konfekcjonowania i obrotu artykułami rolno-spożywczymi, do wojewódzkiego inspektora jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych - Ustawa z dnia 21 grudnia 2000 r. roku o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (Dz. U. z 2001 r. nr 5, poz. 44 z późn. zm).
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- „Zakup i sukcesywna dostawa żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Wierzbicy na rok 2024. Zadanie podzielone na 8 części.”
Dodano: 2023-12-29 - „Zakup i sukcesywna dostawa żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Wierzbicy na rok 2024. Zadanie podzielone na 8 części.”
Dodano: 2023-11-24 - Dostawy mięsa wołowego, wieprzowego, drobiowego oraz wędlin wieprzowych i drobiowych I, II, III gatunku dla Domu Pomocy Społecznej „Pod Brzozami” w Warszawie przy ul. Bohaterów 46/48
Dodano: 2022-12-06 - ZP2/08/2022 Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 5 im. Zbigniewa Gęsickiego „Juno” w Piastowie od września 2022r. do sierpnia 2023 r.
Dodano: 2022-09-30 - Dostawa wyrobów wędliniarskich drobiowych i konserw drobiowych
Dodano: 2018-07-17 - Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych (mięsa i wędlin) do Filii Krajowej Szkoły Skarbowości w Otwocku i Białobrzegach.
Dodano: 2017-11-07 - Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, drobiu i przetworów ( powtórzone)
Dodano: 2017-03-21 - Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, drobiu i przetworów.
Dodano: 2017-03-01