18 Wojskowy Oddział Gospodarczy ogłasza przetarg
- Adres: 84-200 Wejherowo, ul. Jana III Sobieskiego
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 26 1251621 , fax. 26 1251787
- Data zamieszczenia: 2019-01-03
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: 18 Wojskowy Oddział Gospodarczy
ul. Jana III Sobieskiego 277
84-200 Wejherowo, woj. pomorskie
tel. 26 1251621, fax. 26 1251787
REGON: 222106502 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.18wog.wp.mil.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
SUKCESYWNE DOSTAWY MIĘSA DROBIOWEGO I WĘDLIN Z MIĘSA DROBIOWEGO - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa drobiowego i wędlin z mięsa drobiowego w podziale na 2 zadania: ZADANIE I – Jednostka Wojskowa 4651, 81-117 Gdynia Babie Doły, ul. Zielona, ZADANIE II – Jednostka Wojskowa 4653 Siemirowice, 84-312 Cewice. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarto w załączniku nr 2 oraz nr 3 do SIWZ. Częstotliwość dostaw: 2 x w tygodniu (wtorek, czwartek) do każdego odbiorcy w godzinach od 08.00 do 10.00 Zamawiający przewiduje, a Wykonawca wyraża zgodę na „prawo opcji”, polegające na zwiększeniu ilości zamówienia podstawowego maksymalnie do 60%. Zamawiający uzależnia możliwość skorzystania z „prawa opcji” od posiadanych środków finansowych i zwiększonych potrzeb Zamawiającego w stosunku do prognozowanych ilości dostaw, określonych w zamówieniu podstawowym. „Prawo opcji” obejmować będzie m.in. zwiększenie dostaw w szczególnie uzasadnionych przypadkach (np. szkoleń poligonowych, szkoleń rezerw osobowych, osiągnięcia wyższych stanów gotowości bojowej w sytuacjach kryzysowych w rozumieniu ustawy z dnia 26 kwietnia 2007 r. o zarządzaniu kryzysowym – jednolity tekst w Dz. U. z 2018 r., poz. 1401 z późn. zm. w okresie mobilizacji i szkolenia po okresie mobilizacyjnego rozwinięcia). - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15112000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: a) aktualnej decyzji administracyjnej wystawionej przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Sanitarnej w sprawie zatwierdzania, warunkowego zatwierdzania, przedłużania warunkowego zatwierdzania zakładów, które produkują lub wprowadzają do obrotu produkty pochodzenia niezwierzęcego lub wprowadzają do obrotu produkty pochodzenia zwierzęcego, nie objęte urzędową kontrolą organów Inspekcji Weterynaryjnej, zgodnie z art. 62 ust.1 pkt 2 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia tj. (Dz. U. z 2018 r. poz. 1541 z późn. zm.) lub b) zaświadczenia o wpisie do rejestru zakładów, zgodne z rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 29 maja 2007 r., w sprawie wzorów dokumentów dotyczących rejestracji i zatwierdzania zakładów produkujących lub wprowadzających do obrotu żywność podlegających urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej (Dz. U. z 2007 r. Nr 106, poz. 730) lub c) aktualnej decyzji administracyjnej wystawionej przez właściwego Powiatowego Lekarza Weterynarii w sprawie zatwierdzenia, warunkowego zatwierdzenia albo przedłużenia warunkowego zatwierdzenia zakładu do produkcji lub obrotu, określającą rodzaj i zakres działalności oraz nadającą weterynaryjny numer identyfikacyjny, zgodnie z art. 20 ust. 1 pkt 2 ustawy z dnia 16 grudnia 2005 r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. 2017, poz. 242 z późn. zm.).
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów żywnościowych do Działu Żywienia Sanatorium Uzdrowiskowego "Leśnik" w Sopocie: część 1 - drób i jego przetwory; część 2 - mięso i jego przetwory.
Dodano: 2023-08-24 - Dostawa produktów spożywczych do Działu Żywienia Sanatorium Uzdrowiskowego „Leśnik” w Sopocie
Dodano: 2023-05-29 - Dostawa mięsa drobiowego, wieprzowego oraz wołowego
Dodano: 2022-10-17 - Dostawa produktów spożywczych do Działu Żywienia Sanatorium Uzdrowiskowego „Leśnik” w Sopocie
Dodano: 2022-09-06 - Dostawa produktów spożywczych do Działu Żywienia Sanatorium Uzdrowiskowego „Leśnik” w Sopocie
Dodano: - Dostawa drobiu w 2021 roku
Dodano: 2021-02-16 - SUKCESYWNE DOSTAWY MIĘSA DROBIOWEGO WRAZ Z USŁUGĄ TRANSPORTU DO OŚRODKA PRZYGOTOWAŃ OLIMPIJSKICH WE WŁADYSŁAWOWIE
Dodano: 2021-01-29 - Dostawa drobiu w 2021 roku
Dodano: 2020-12-16 - SUKCESYWNE DOSTAWY MIĘSA DROBIOWEGO WRAZ Z USŁUGĄ TRANSPORTU DO OŚRODKA PRZYGOTOWAŃ OLIMPIJSKICH WE WŁADYSŁAWOWIE
Dodano: 2020-12-07 - dostawa drobiu, jaj, konserw i przetworów z mięsa i warzyw konserwowych
Dodano: 2020-11-26