Podkarpacka Instytucja Gospodarki Budżetowej CARPATIA ogłasza przetarg
- Adres: 35322 Rzeszów, ul. hr. Wandy Tarnowskiej
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 17 85 35 247 , fax. 17 85 07 864
- Data zamieszczenia: 2017-11-24
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Podkarpacka Instytucja Gospodarki Budżetowej CARPATIA
ul. hr. Wandy Tarnowskiej 4
35322 Rzeszów, woj. podkarpackie
tel. 17 85 35 247, fax. 17 85 07 864
REGON: 18065160500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.igbcarpatia.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Instytucja Gospodarki Budżetowej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne dostawy konserw mięsnych i rybnych do punktów handlowych PIGB CARPATII - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy konserw mięsnych i rybnych do punktów handlowych PIGB CARPATII, powszechnie dostępnych o ustalonych standardach jakościowych, dopuszczonych do obrotu handlowego. Standardy jakościowe, o których mowa w art. 91 ust. 2a ustawy - Przedmiotem zamówienia są dostawy powszechnie dostępne, o ustalonych standardach jakościowych, nie wymagające skomplikowanego opisu. Zamówienie obejmuje dostawę typowych produktów spożywczych objętych produkcją masową, seryjną, dostępnych w stałej ofercie podmiotów realizujących tego typu zamówienia. Ustalona z góry jakość zamawianych produktów nie wymagają indywidualnego określenia przez Zamawiającego. 2. Opis przedmiotu zamówienia wraz ze wzorem umowy, zawierają standardy jakościowe odnoszące się do wszystkich istotnych cech produktów, w szczególności: 1) określenie zamawianego asortymentu, charakterystykę produktów, 2) termin przydatności do spożycia, 3) częstotliwość dostaw, 4) zasady wymiany wadliwego towaru, 5) termin płatności. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131000-5
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wykonawca, zgodnie z art. 24 ust. 11 ustawy Pzp. w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp przekaże Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt. 23 ustawy Pzp. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa konserw
Dodano: 2020-10-09 - Dostawa produktów spożywczych: konserw mięsnych i rybnych.
Dodano: 2020-04-29 - PRODUKTY WĘDLINIARSKIE Z DROBIU W PAKIECIE I, MAKARONY W PAKIECIE II ORAZ SUCHARY PSZENNE W PAKIECIE III DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2020-02-07 - Dostawa konserw
Dodano: 2019-09-10 - dostawa konserw
Dodano: 2019-03-22 - dostawa konserw
Dodano: 2018-09-17 - PRODUKTY WĘDLINIARSKIE INNE DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2018-08-08 - PRODUKTY WĘDLINIARSKIE Z DROBIU W PAKIECIE I, MAKARONY W PAKIECIE II ORAZ SUCHARY PSZENNE W PAKIECIE III DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2018-01-29 - Dostaw konserw
Dodano: 2017-01-25 - Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy do punktów handlowych PIGB CARPATII konserw, przetworów mięsnych, konserw rybnych oraz produktów podobnych
Dodano: 2016-11-21