Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy jabłek, warzyw i ziemniaków do Zakładu Karnego Nr 2 w Strzelcach Opolskich

Zakład Karny Nr 2 ogłasza przetarg

  • Adres: 47-100 Strzelce Opolskie, Klonowa
  • Województwo: opolskie
  • Telefon/fax: tel. 077 462 11 55 , fax. 774 613 541
  • Data zamieszczenia: 2020-06-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Nr 2
    Klonowa 3
    47-100 Strzelce Opolskie, woj. opolskie
    tel. 077 462 11 55, fax. 774 613 541
    REGON: 32094000000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy jabłek, warzyw i ziemniaków do Zakładu Karnego Nr 2 w Strzelcach Opolskich
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Sukcesywne dostawy jabłek, ziemniaków, buraków, cebuli, marchwi, kapusty białej i kapusty czerwonej do Zakładu Karnego Nr 2 w Strzelcach Opolskich z podziałem na 7 części. Wspólny słownik zamówień publicznych: CPV 03220000-9 1. część 1 – jabłka - (ilość 25 000 kg, opis: Jabłko: powinno być: całe, zdrowe, czyste, suche, bez uszkodzeń. Dostawy o jednakowych średnicach, waga pojedyncza sztuki od 100g do 200g, dostawy w skrzynkach drewnianych lub plastikowych do 20kg., dostawy sukcesywne po około 1500 kg; 1 raz w tygodniu. Miesięczne zapotrzebowanie około 6250 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. Jakość nie może odbiegać od Polskich Norm). 2. część 2 – ziemniaki - (ilość 55 000 kg, opis: Ziemniak krajowy o miąższu żółtym, o średnicy poprzecznej i podłużnej min. 6 cm, nieprzerośnięte kiełkami i perzem, zdrowe bez oznak gnicia, śladów pleśni i uszkodzeń mechanicznych, nie mogą być myte, nie dopuszcza się nadmiernie zawilgoconych na powierzchni, zaparzonych, zapleśniałych, zmarzniętych, zanieczyszczonych środkami ochrony roślin, wolne od szkodników i szkód przez nie wyrządzonych. Szacunkowe miesięczne zapotrzebowanie około 12 500 kg, dostawy sukcesywne po około 2500 - 4000 kg; 1 raz w tygodniu Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm.) 3. część 3 – buraki - (ilość 10 000 kg, opis: Burak czerwony krajowy, powinien być: zdrowy, czysty, suchy, bez uszkodzeń, nie zwiędnięty, bez zanieczyszczeń środkami ochrony roślin, workowany od 10 kg do 25 kg, szacunkowe miesięczne zapotrzebowanie 2 500 kg, dostawy 1 raz w tygodniu sukcesywne po około 550 kg; dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.) 4. część 4 – cebula - (ilość 7 000 kg, opis: Cebula biała, krajowa, powinna być: zdrowa, czysta, cała, bez uszkodzeń, bez zanieczyszczeń środkami ochrony roślin, workowana od 10 kg do 25 kg, szacunkowe miesięczne zapotrzebowanie 1 750 kg, dostawy 1 raz w tygodniu sukcesywne po około 350 kg, dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.) 5. część 5 – marchew - (ilość 16 200 kg, opis: Marchew krajowa, powinna być: zdrowa, czysta, sucha, nie zwiędnięta, bez uszkodzeń, bez zanieczyszczeń środkami ochrony roślin, workowana od 10 kg do 25 kg, szacunkowe miesięczne zapotrzebowanie 3 600 kg, dostawy 1 raz w tygodniu sukcesywne po około 900 kg, dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy). 6. część 6 – kapusta biała - (ilość 7 000 kg, opis: Kapusta biała krajowa, powinna być: zdrowa, czysta, o świeżym wyglądzie, wolna od nadmiernego zawilgocenia powierzchniowego, nie pęknięta, bez odgnieceń i uszkodzeń, bez zanieczyszczeń środkami ochrony roślin, workowana od 10 kg do 25 kg, szacunkowe miesięczne zapotrzebowanie 1750 kg, dostawy 1 raz w tygodniu sukcesywne po około 400 kg, dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy). 7. część 7 – kapusta czerwona - (ilość 4500 kg, opis: Kapusta czerwona krajowa, powinna być: zdrowa, czysta, o świeżym wyglądzie, wolna od nadmiernego zawilgocenia powierzchniowego, nie pęknięta, bez odgnieceń i uszkodzeń, bez zanieczyszczeń środkami ochrony roślin, workowana od 10 kg do 25 kg, szacunkowe miesięczne zapotrzebowanie około 1000 kg, dostawy sukcesywne 1 raz w tygodniu po około 250 kg, dostawy w opakowaniach dostawcy bez dodatkowych opłat, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03220000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach