Zakład Karny w Kamińsku ogłasza przetarg
- Adres: 11-220 Górowo Iławeckie, Kamińsk, ul. Obrońców Westerplatte
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 897 617 400 , fax. 89 761 70 77
- Data zamieszczenia: 2021-01-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Kamińsku
Kamińsk, ul. Obrońców Westerplatte 1
11-220 Górowo Iławeckie, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 897 617 400, fax. 89 761 70 77
REGON: 32012400000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl www.platformazakupowa.pl/pn/oisw_olsztyn
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne dostawy do magazynu żywnościowego Zamawiającego artykułów ogólnospożywczych - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
CZĘŚĆ 1 1. Cynamon mielony w ilości 40 kg (opakowania do 0,5 kg); 2. Czosnek granulowany w ilości 100 kg, (opakowania do 0,5 kg); 3. Herbata granulowana w ilości 40 kg, (opakowania do 0,2 kg); 4. Kawa zbożowa w ilości 800 kg, (opakowania do 0,5 kg); 5. Kisiel w ilości 400 kg, (opakowania do 0,5 kg); 6. Kwasek cytrynowy w ilości 40 kg, (opakowania do 0,2 kg); 7. Liść laurowy w ilości 70 kg, (opakowania do 0,5 kg); 8. Majeranek w ilości 90 kg, (opakowania do 0,5 kg); 9. Ocet spirytusowy 10 % w ilości 600 l, (opakowania do 0,5 kg); 10. Papryka ostra mielona w ilości 110 kg, (opakowania do 0,5 kg); 11. Pieprz czarny mielony w ilości 110 kg, (opakowania do 0,5 kg); 12. Pieprz ziołowy w ilości 80 kg, (opakowania do 0,5 kg); 13. Przyprawa warzywna typu Vegeta w ilości 80 kg, (opakowania do 0,5 kg); 14. Przyprawa do bigosu w ilości 40 kg, (opakowania do 0,5 kg); 15. Przyprawa do kurczaka w ilości 30 kg, (opakowania do 0,5 kg); 16. Przyprawa do mięs w ilości 50 kg, (opakowania do 0,5 kg); 17. Przyprawa do gulaszu w ilości 40 kg, (opakowania do 0,5 kg); 18. Przyprawa do zup w płynie w ilości 1 800 l, (opakowania do 1l); 19. Syrop owocowy w płynie w ilości 2 500 l, (opakowania 1l lub 5 l); 20. Sól spożywcza w ilości 1 900 kg, (opakowania do 5 kg); 21. Ziele angielskie w ilości 80kg, (opakowania do 0,5 kg); Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości do spożycia od dnia dostawy minimum 8 miesięcy; 2) konsystencja produktów suchych – sypka, nie klejąca się i nie zbrylona; CZĘŚĆ 2 1. Woda źródlana niegazowana w ilości 5 292 l (opakowania 1,5 l); 2. Woda źródlana gazowana w ilości 5 292 l (opakowania 1,5 l); Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości do spożycia od dnia dostawy minimum 12 miesięcy; 2) opakowania jednostkowe to butelki plastikowe o pojemności 1,5 l; CZĘŚĆ 3 1. Kasza gryczana w ilości 2 000 kg; 2. Kasza jęczmienna w ilości 3 800 kg; 3. Kasza manna w ilości 4 500 kg; 4. Płatki owsiane w ilości 2 000 kg; 5. Płatki kukurydziane w ilości 2 000 kg; 6. Otręby pszenne w ilości 20 kg; 7. Mąka pszenna w ilości 3 000 kg; 8. Mąka ziemniaczana w ilości 300 kg; 9. Ryż biały w ilości 6 000 kg; Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 6 miesięcy; 2) smak i zapach charakterystyczny dla tego typu produktów spożywczych, bez obcych posmaków i zapachów; 3) konsystencja sypka, nie zlepiająca się przy nacisku 4) opakowania jednostkowe dla: - otręby pszenne, mąka ziemniaczana do 1 kg; - płatki kukurydziane od 1kg do 15 kg - kasza gryczana, kasza jęczmienna, kasza manna płatki owsiane, mąka pszenna, ryż do 30 kg CZĘŚĆ 4 1. Makaron nitki w ilości 4 000 kg; 2. Makaron rurki w ilości 6 000 kg; 3. Makaron świderki w ilości 8 000 kg; Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy; 2) konsystencja – twarda, dobrze wysuszona, nie pokruszona; 3) opakowania jednostkowe od 5 kg do 20 kg; 4) właściwa wydajność makaronu powinna wynosić: ze 100 g masy suchej wychodzi 250 g – 300 g gotowego do spożycia makaronu CZĘŚĆ 5 1. Rosół drobiowy w proszku w ilości 800 kg; 2. Rosół wołowy w proszku w ilości 800 kg; 3. Rosół jarzynowy w proszku w ilości 800 kg; 4. Sos sałatkowy w proszku ilości 100 kg; 5. Sos biały w proszku w ilości 500 kg; 6. Sos carbonara w proszku w ilości 600 kg; 7. Sos grzybowy w proszku w ilości 400 kg; 8. Sos myśliwski w proszku w ilości 400 kg; 9. Sos pieczeniowy w proszku w ilości 400 kg; 10. Sos koperkowy w proszku w ilości 400 kg; 11. Zupa bieszczadzka w proszku w ilości 500 kg; 12. Zupa brokułowa w proszku w ilości 500 kg; 13. Zupa szparagowa w proszku w ilości 500 kg; 14. Zupa grzybowa w proszku w ilości 500 kg; 15. Zupa kalafiorowa w proszku w ilości 500 kg; 16. Zupa żurek w proszku w ilości 500 kg; Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy; 2) smak i zapach charakterystyczny dla tego typu produktów spożywczych, bez obcych posmaków i zapachów; 3) konsystencja sypka, jednolita, niezbrylona; 4) opakowania jednostkowe od 1 kg do 5 kg; 5) produkty typu instant; CZĘŚĆ 6 1. Keczup w ilości 2 000 kg; 2. Majonez w ilości 900 kg; 3. Musztarda w ilości 2 000 kg; Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 6 miesięcy; 2) smak i zapach charakterystyczny dla tego typu produktów spożywczych; 3) opakowania jednostkowe od 1 kg do 5 kg; CZĘŚĆ 7 1. Granulat sojowy w ilości 300 kg; 2. Kostka sojowa w ilości 300 kg; 3. Kotlet sojowy w ilości 700 kg; Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy; 2) waga 1 sztuki kotleta sojowego 10 g -20 g; 3) opakowania jednostkowe do 20 kg; CZĘŚĆ 8 Miód sztuczny płynny w ilości 1 800 kg Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy 2) opakowania – słoiki jednorazowe bezzwrotne o gramaturze netto od 400 g do 500 g 3) konsystencja płynna; 4) barwa bursztynowa; 5) smak słodki, bez goryczy, zbliżony do miodu naturalnego; CZĘŚĆ 9 Cukier biały kryształ w ilości 8 500 kg; Wymagania jakościowe: 1) sypki bez zlepów i grudek; 2) brak obcego zapachu; 3) charakterystyczny słodki smak ; 4) barwa biała do kremowej; 5) opakowania jednostkowe od 1 kg do 25 kg; - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15890000-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa produktów spożywczych, kawiarnianych i wody do COS-OPO
Dodano: 2023-11-30 - Dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2021-01-27 - Dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2020-12-03 - Sukcesywne dostawy do magazynu żywnościowego Zamawiającego artykułów ogólnospożywczych
Dodano: 2020-12-03 - Dostawa ryb, przetworów rybnych i mrożonek
Dodano: 2020-10-22 - Dostawa produktów suchych spożywczych
Dodano: 2020-10-21 - Dostawa produktów suchych spożywczych
Dodano: 2020-05-06 - Dostawa ryb, przetworów rybnych i mrożonek
Dodano: 2020-05-06 - Dostawa produktów suchych spożywczych
Dodano: 2019-11-22 - Dostawa produktów suchych spożywczych
Dodano: 2019-05-07