Zakład Karny w Rzeszowie ogłasza przetarg
- Adres: 35322 Rzeszów, ul. Załęska
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 178 580 700 , fax. 0-17 8535420
- Data zamieszczenia: 2018-12-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Rzeszowie
ul. Załęska 76
35322 Rzeszów, woj. podkarpackie
tel. 178 580 700, fax. 0-17 8535420
REGON: 590467 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (produkty sojowe, konserwy rybne, żurek w płynie) do magazynu Zamawiającego mieszczącego się Zakładzie Karnym w Rzeszowie. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (produkty sojowe, konserwy rybne, żurek w płynie) do magazynu Zamawiającego mieszczącego się Zakładzie Karnym w Rzeszowie w asortymencie i ilościach określonych w załączniku nr 1, nr 2 i nr 3 do SIWZ. Nazwa oraz kod według Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): ryby przetworzone i konserwowane - 15200000-0, produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych - 15600000-4, produkty mączne - 15851000-8. Określona w ogłoszeniu i formularzach ofertowych ilość towaru jest wielkością szacunkową. Zamawiający informuje, że rzeczywista ilość pobranych artykułów może odbiegać od ilości planowanej. Dostawa artykułów do magazynu Zamawiającego odbywa się w godz. 8 – 12, nie częściej niż raz w miesiącu. PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA: PAKIET I, Lp., Asortyment, Kod CPV, Jedn. miary, Ilość; 1. Kostka sojowa, 15610000-7, kg, 1 200; 2. Granulat sojowy, 15610000-7, kg, 600; 3. Kotlet sojowy, 15890000-3, kg, 300. PAKIET II, Lp., Asortyment, Kod CPV, Jedn. miary, Ilość; 1. Szprot w oleju (konserwa), op. do 400 g, 15240000-2, kg, 1 000; 2. Szprot w pomidorach (konserwa), op. do 400 g, 15240000-2, kg, 1 500; 3. Śledź w oleju (konserwa), op. do 400 g, 15240000-2, kg, 1 000; 4. Śledź w pomidorach (konserwa), op. do 400 g, 15240000-2, kg, 1 400; 5. Paprykarz szczeciński (konserwa), op. do 400 g, 15240000-2, kg, 3 000. PAKIET III, Lp., Asortyment, Kod CPV, Jedn. miary, Ilość; 1. Żurek w płynie (na mące żytniej), op. do 5 litrów, 15851000- 8, litr, 1 500. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15200000-0
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wykonawca, który polega na zdolnościach lub sytuacji innych podmiotów, musi udowodnić Zamawiającemu, że realizując zamówienie, będzie dysponował niezbędnymi zasobami tych podmiotów, w szczególności przedstawiając zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na potrzeby realizacji zamówienia. Dokument składany samodzielnie przez Wykonawcę na podstawie ustawy Pzp. Wykonawca, zgodnie z art. 24 ust. 11 ustawy Pzp w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp przekaże Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt. 23 ustawy Pzp. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. Jeżeli oferta i załączniki zostaną podpisane przez upoważnionego przedstawiciela Wykonawcy należy dołączyć do oferty właściwe umocowanie prawne, np. stosowne pełnomocnictwo. Kopia pełnomocnictwa powinna zostać poświadczona za zgodność z oryginałem przez Wykonawcę lub osobę uprawnioną do podejmowania czynności w imieniu Wykonawcy.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa warzyw i owoców mrożonych oraz ryb i przetworów rybnych z podziałem na części
Dodano: 2023-11-15 - Dostawa żywności do stołówki SP Nr 16 w Rzeszowie w 2022 roku (7 części)
Dodano: 2023-02-02 - Dostawa żywności do Szkoły Podstawowej w Jedliczu, Samorządowego Przedszkola w Jedliczu i Zespołu Szkolno Przedszkolnego w Jaszczwi
Dodano: 2022-12-13 - Dostawa ryb i mrożonek do stołówki SP nr 18 z Oddziałami Dwujęzycznymi w Rzeszowie w 2023r.
Dodano: 2022-11-18 - dostawa ryb i przetworów rybnych
Dodano: 2020-07-15 - Dostawę artykułów spożywczych, mięsa i wędlin, produktów mleczarskich, pieczywa, wyrobów garmażeryjnych i jaj kurzych dla Wojewódzkiego Podkarpackiego Szpitala Psychiatrycznego im. prof. Eugeniusza Brzezickiego w Żurawicy.
Dodano: 2019-11-04 - dostawa ryb i przetworów rybnych
Dodano: 2019-07-11 - KONSERWY RYBNE DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2018-07-24 - dostawa ryb i przetworów rybnych
Dodano: 2018-07-13 - Dostawa ryb, konserw, mrożonek, mrożonych dań gotowych i warzyw mrożonych do Zakładu Karnego w Medyce
Dodano: 2017-11-30