Zakład Karny ogłasza przetarg
- Adres: 77-330 Czarne, ul. Pomorska 1
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 059 8330830
- Data zamieszczenia: 2015-11-19
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
ul. Pomorska 1 1
77-330 Czarne, woj. pomorskie
tel. 059 8330830
REGON: 03199253600100 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych na rok 2016 do Zakładu Karnego w Czarnem - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Cukier (op. 25-30 kg) wymagania klasyfikacyjne: struktura i konsystencja - sypka, bez grudek,; barwa, smak i zapach - charakterystyczny dla danego asortymentu. Nie dopuszcza się , zawilgocenie, trwałego zbrylenia; obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych 15831000-2 PN-A-74850:1996/Az1:2005 Miód naturalny ( opakowania 25 g ) 15831600-8 PN-A-77626:1998 Powidła ( opakowania 25 g ) 15332290-3 PN-93/A-75102 Granulat sojowy nie dopuszcza się , zawilgocenie, obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych 15890000-3 PN-ISO 3720:1997/Ap1:2004 Kostka sojowa nie dopuszcza się , zawilgocenie, obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych 15800000-6 PN-ISO 3720:1997/Ap1:2004 Kotlet sojowy nie dopuszcza się , zawilgocenie, obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych 15800000-6 PN-ISO 3720:1997/Ap1:2004 Pasztet sojowy opakowanie alupak 105 g nie dopuszcza się uszkodzeń opakowania .Barwa smak, zapach charakterystyczny dla danego asortymentu. 15800000-6 PN-ISO 3720:1997/Ap1:2004 Paprykarz sojowy opakowanie alupak 105 g nie dopuszcza się uszkodzeń opakowania .Barwa smak, zapach charakterystyczny dla danego asortymentu. 15800000-6 PN-ISO 3720:1997/Ap1:2004 Sos boloński wymagania klasyfikacyjne: struktura i konsystencja - sypka, jednolity proszek , bez grudek,; barwa, smak i zapach - charakterystyczny dla danego asortymentu. Nie dopuszcza się , zawilgocenie, trwałego zbrylenia; obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych 15871260-4 PN-A-94050:1996. Sos cygański wymagania klasyfikacyjne: struktura i konsystencja - sypka, jednolity proszek , bez grudek,; barwa, smak i zapach - charakterystyczny dla danego asortymentu. Nie dopuszcza się , zawilgocenie, trwałego zbrylenia; obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych 15871260-4 PN-A-94050:1996. Sos pieczeniowy wymagania klasyfikacyjne: struktura i konsystencja - sypka, jednolity proszek , bez grudek,; barwa, smak i zapach - charakterystyczny dla danego asortymentu. Nie dopuszcza się , zawilgocenie, trwałego zbrylenia; obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych 15871260-4 PN-A-94050:1996. Sos biały wymagania klasyfikacyjne: struktura i konsystencja - sypka, jednolity proszek , bez grudek,; barwa, smak i zapach - charakterystyczny dla danego asortymentu. Nie dopuszcza się , zawilgocenie, trwałego zbrylenia; obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych 15871260-4 PN-A-94050:1996. Sos pomidorowy wymagania klasyfikacyjne: struktura i konsystencja - sypka, jednolity proszek , bez grudek,; barwa, smak i zapach - charakterystyczny dla danego asortymentu. Nie dopuszcza się , zawilgocenie, trwałego zbrylenia; obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych 15331428-3 PN-A-94050:1996. Barszcz czerwony wymagania klasyfikacyjne: struktura i konsystencja - sypka, jednolity proszek , bez grudek,; barwa, smak i zapach - charakterystyczny dla danego asortymentu. Nie dopuszcza się , zawilgocenie, trwałego zbrylenia; obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych 15891000-0 PN-A-94000:1986 Zupa brokułowi wymagania klasyfikacyjne: struktura i konsystencja - sypka, jednolity proszek , bez grudek,; barwa, smak i zapach - charakterystyczny dla użytych do produkcji składników i przypraw. Nie dopuszcza się zepsucia, zawilgocenie, trwałego zbrylenia; obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych 15891400-4 PN-A-94000:1986 Żurek wymagania klasyfikacyjne: struktura i konsystencja - sypka, jednolity proszek , bez grudek,; barwa, smak i zapach - charakterystyczny dla użytych do produkcji składników i przypraw. Nie dopuszcza się , zepsucia, zawilgocenie, trwałego zbrylenia; obecności zabrudzeń biologicznych ,fizycznych i chemicznych 15891000-0 PN-A-94050:1996. Ocet po- 1l 15871110-8 PN-EN-13188:2002/AC:2003 Ketchup op. 1l - jednolita i płynna konsystencja o barwie pomarańczowo czerwonej, łagodnym smaku, smaku i zapach charakterystyczny dla danego asortymentu 15871230-5 PN-A-86951:2006. Musztarda op.1l -jednolita i płynna konsystencja o barwie żółtej do jasnobrunatnej i smaku i zapach charakterystyczny dla danego asortymentu 15871250-1 PN-A-86964:2002/Az1:2004 Pieprz naturalny mielony wymagania klasyfikacyjne: struktura i konsystencja - sypka, jednolity proszek , bez grudek,; barwa, smak i zapach - charakterystyczny dla danego asortymentu. Nie dopuszcza się , zawilgocenie, trwałego zbrylenia; obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych 15872100-2 PN-A-86965: 1997/Az1:2002 Sól (op. 25-50 kg) wymagania klasyfikacyjne: struktura i konsystencja - sypka, bez grudek,; barwa, smak i zapach - charakterystyczny dla danego asortymentu. Nie dopuszcza się , zawilgocenie, trwałego zbrylenia; obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych 15872400-5 PN-C-84081-2:1998 Liść laurowy nie dopuszcza się , zawilgocenie, obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych 15870000-7 PN-A-86967:1998/Az1:2002 Majeranek nie dopuszcza się , zawilgocenie, obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych 15870000-7 PN-A-86958 :1997/Az1:2002 Cynamon wymagania klasyfikacyjne: struktura i konsystencja - sypka, jednolity proszek , bez grudek,; barwa, smak i zapach - charakterystyczny dla danego asortymentu. Nie dopuszcza się , zawilgocenie, trwałego zbrylenia; obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych 15872000-1 PN-Z-11001-2 Papryka mielona słodka wymagania klasyfikacyjne: struktura i konsystencja - sypka, jednolity proszek , bez grudek,; barwa, smak i zapach - charakterystyczny dla danego asortymentu. Nie dopuszcza się , zawilgocenie, trwałego zbrylenia; obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych 15870000-7 PN-A-86955:1997/Az1:2002 Kisiel o smaku pomarańczowym wymagania klasyfikacyjne: struktura i konsystencja - sypka, jednolity proszek , bez grudek,; barwa, smak i zapach - charakterystyczny dla danego asortymentu. Nie dopuszcza się , zawilgocenie, trwałego zbrylenia; obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych 15620000-0 PN-N-18001 ISO 14001: 2004 Kwasek cytrynowy wymagania klasyfikacyjne: struktura i konsystencja - sypka, bez grudek,; barwa, smak i zapach - charakterystyczny dla danego asortymentu. Nie dopuszcza się , zawilgocenie, trwałego zbrylenia; obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych 15871000-4 PN-A-79734:1981 Syrop owocowy opakowania do 5 l 15831500-7 PN-A-75039:1954P Woda mineralna (1,5 l) cena do kalkulacji dotyczy jednej sztuki 1,5 l 15981000-8 PN-Z-11001-1:1999P Herbata w saszetkach nie dopuszcza się , zawilgocenie, obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych 15860000-4 PN-ISO 6078:1996 Włoszczyzna suszona kostka Skład : marchew (kostka), pasternak (kostka) , seler (kostka) ,por (płatki). Barwa pomarańczowo- kremowo- zielona charakterystyczna dla użytych warzyw, smak i zapach charakterystyczny dla włoszczyzny bez zanieczyszczeń biologicznych fizycznych i chemicznych ,wilgotność nie więcej niż 10 % . 15331000-7 PN-A-77603:2007 Soda oczyszczona wymagania klasyfikacyjne: struktura i konsystencja - sypka, jednolity proszek , bez grudek,; barwa, smak i zapach - charakterystyczny dla danego asortymentu. Nie dopuszcza się , zawilgocenie, trwałego zbrylenia; obecności zabrudzeń biologicznych fizycznych i chemicznych 24131521-9 PN-A-94000:1986 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda od Wykonawcy wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Smołdzinie w roku szkolnym 2016/2017.
Dodano: 2016-07-20 - Zakup i dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Smołdzinie w roku szkolnym 2016/2017.
Dodano: 2016-06-24 - Dostawa artykułów spożywczych - ZP17/2016
Dodano: 2016-06-16 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla stołówki Zespołu Szkół i Przedszkola w Strzebielinie 0siedlu przy ulicy M.C.Skłodowskiej 1
Dodano: 2016-06-08 - Dostawa wody mineralnej, kawy herbaty i cukru
Dodano: 2016-04-08 - Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych różnych wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie
Dodano: 2016-04-08 - III. Dostawy przypraw:znak sprawy: 4/2016/BIGB O/POTULICE
Dodano: 2016-03-22 - Dostawa żywności 05-PN-2016
Dodano: 2016-01-11 - Sukcesywna dostawa prowiantu na statek Baltica GDY-100
Dodano: 2015-12-14 - Dostawa do magazynu Szpitala artykułów spożywczych
Dodano: 2015-12-14