Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej Termy Uniejów Sp. z o. o. w Uniejowie ogłasza przetarg
- Adres: 99-210 Uniejów, ul. Polna
- Województwo: łódzkie
- Telefon/fax: tel. 0-63 2888071 , fax. 0-63 2888071
- Data zamieszczenia: 2020-05-26
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej Termy Uniejów Sp. z o. o. w Uniejowie
ul. Polna 37
99-210 Uniejów, woj. łódzkie
tel. 0-63 2888071, fax. 0-63 2888071
REGON: 31016143000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://bip.termyuniejow.pl/
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywna sprzedaż i dostawa nabiału dla obiektów P.G.K Termy Uniejów Sp. z o.o. w Uniejowie oraz Aparthotelu Termy Uniejów - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Jogurt, Maślanka, Masło, Mleko i śmietana. Przedmiotem zamówienia jest dostawa wraz z usługą obejmująca sukcesywną sprzedaż i dostawę artykułów nabiałowych na potrzeby obiektów P.G.K Termy Uniejów Sp. z o.o. oraz Aparthotelu Termy w Uniejowie z podziałem na dwa zadania: Zadanie 1: Sukcesywna sprzedaż i dostawa nabiału dla obiektów P.G.K. Termy Uniejów Sp. z o.o. w Uniejowie; Zadanie 2: Sukcesywna sprzedaż i dostawa nabiału dla Aparthotelu Termy Uniejów. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15540000-5
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Posiada aktualną decyzję wydana na podstawie art. 64 ust.1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, w związku z art. 6 ust. 3 rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych lub na podstawie ustawy z dnia 16 grudnia 2005 r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. 2019 poz 824.), odpowiednio dla charakterystyki swojej działalności;
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Formularz ofertowy, formularz asortymentowo - cenowy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną