Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa wyrobów czekoladowych i cukierniczych dla potrzeb PCEN w Rzeszowie wraz z Oddziałami

Podkarpackie Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie ogłasza przetarg

  • Adres: 35-036 Rzeszów, ul. Niedzielskiego 2
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 17 8534097 , fax. 17 8534682
  • Data zamieszczenia: 2013-01-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Podkarpackie Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie
    ul. Niedzielskiego 2 2
    35-036 Rzeszów, woj. podkarpackie
    tel. 17 8534097, fax. 17 8534682
    REGON: 69070548200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.pcen.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa wyrobów czekoladowych i cukierniczych dla potrzeb PCEN w Rzeszowie wraz z Oddziałami
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa wyrobów czekoladowych i cukierniczych dla potrzeb PCEN w Rzeszowie wraz z Oddziałami w tym na potrzeby projektów systemowych współfinansowanych ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego: Podkarpackie szkolenie informatyczno-metodyczne, Edukacja skuteczna, przyjazna, nowoczesna - rozwój kompetencji kadry zarządzającej i pedagogicznej szkół i placówek oświatowych w województwie podkarpackim.Przedmiot zamówienia został podzielony na następujące części: Część I sukcesywna dostawa wyrobów czekoladowych i cukierniczych do lokalizacji PCEN Rzeszów Oddział w Tarnobrzegu, 39-400 Tarnobrzeg, ul. Sienkiewicza 206.Baton czekoladowy z nadzieniem o smakach advocat lub toffi lub orzechowy lub czekoladowy lub owocowy opakowanie 40-50 g, 25 szt., Ciastka kruche oblane mleczną czekoladą 3 kg, Ciastka biszkoptowe z galaretką owocową oblane czekoladą białą lub ciemną 25 kg, Ciastka z ciasta francuskiego nadziewane dżemem owocowym lub czekoladą lub kremem toffi lub budyniem lub masą orzechową 25 kg, Ciastka kruche z nadzieniem owocowym lub czekoladą lub toffi posypane cukrem pudrem 160 kg, Ciastka kruche z marmoladą, opakowanie min. 160 g, 6 szt., Ciastka typu markizy przełożone kremem o smaku śmietankowym lub owocowym lub cappuccino lub czekoladowym lub orzechowym 25 kg, Ciastka pierniczki w ciemnej czekoladzie z nadzieniem owocowym 25 kg, Ciastka rurki waflowe z nadzieniem o smaku waniliowym lub kokosowym lub adwokata lub czekoladowym lub orzechowym 15 kg, Ciastka małe wafelki różne smaki masy, oblane czekoladą 15 kg, Ciastka wafelki różne smaki masy, bez polewy 15 kg, Ciastka typu warszawskie tj. ciastka kruche z bezą przekładane marmoladą lub masą o smaku orzechowym 25 kg Część II sukcesywna dostawa wyrobów czekoladowych i cukierniczych do lokalizacji PCEN Rzeszów Oddział w Przemyślu, 37-700 Przemyśl, ul. Kraszewskiego 7a.Baton czekoladowy z nadzieniem kokosowym opakowanie 40-60g, 60 szt., Batonik z ciastkiem, karmelem i mleczną czekoladą, opakowanie 50-60 g, 80 szt., Baton czekoladowy z nadzieniem o smakach advocat lub toffi lub orzechowy lub czekoladowy lub owocowy, opakowanie 40-50 g,70 szt., Bombonierka czekoladki deserowe w opakowaniu minimum 230 g, 15 szt., Ciastka z ciasta francuskiego nadziewane dżemem owocowym lub czekoladą lub kremem toffi lub budyniem lub masą orzechową 100 kg, Ciastka biszkopt z galaretką, opakowanie 130-150 g, 30 szt., Ciastka biszkoptowe z galaretką owocową oblane czekoladą białą lub ciemną 100 kg, Ciastka herbatniki przekładane masą o smaku śmietankowym lub owocowym lub cappuccino lub czekoladowym lub orzechowym 100 kg, Ciastka kruche z marmoladą opakowanie 130-150 g, 20szt., Ciastka typu markizy przełożone kremem o smaku śmietankowym lub owocowym lub cappuccino lub czekoladowym lub orzechowym 100 kg, Ciastka pierniczki z nadzieniem, opakowanie 140-150 g 20 szt., Ciastka kruche oblane czekoladą, opakowanie 70-80 g, 30 szt., Guma do żucia owocowa lub miętowa, minimum 30 drażetek w opakowaniu, 30 szt., Paluszki słone, opakowanie min. 70 g 50 szt., Ciastka pierniczki w ciemnej czekoladzie z nadzieniem owocowym 100 kg, Rogalik z ciasta francuskiego z nadzieniem, opakowanie 45-65 g 50 szt., Drażetki miętowe lub owocowe, opakowanie min. 16 g, 20 szt., Wafelek oblany czekoladą różne smaki masy, opakowanie 35-40 g 250 szt., Wafle krojone przekładane masą krówkową lub kajmakową lub kakaową, bez polewy 50 kg, Ciastka typu warszawskie, tj. ciastka kruche z bezą przekładane marmoladą lub masą o smaku orzechowym 100 kg, Ciastka rurki waflowe z nadzieniem o smaku waniliowym lub kokosowym lub adwokata lub czekoladowym lub orzechowym 100 kg. Część III sukcesywna dostawa wyrobów czekoladowych i cukierniczych do lokalizacji PCEN Rzeszów OENiPAS w Czudcu, 38-120 Czudec, ul. Rzeszowska 82. Batonik z czekolady mlecznej różne smaki, np. z nadzieniem orzechowym lub karmelowym lub kokosowym, opakowanie 40-55 g 125 szt., Ciastka biszkoptowe z galaretką owocową oblane czekoladą białą lub ciemną 200 kg, Ciastka kruche deserowe posypane cukrem 200 kg, Ciastka kruche udekorowane galaretką owocową 20 kg, Ciastka z ciasta francuskiego nadziewane dżemem owocowym lub czekoladą lub kremem toffi lub budyniem lub masą orzechową 200 kg, Ciastka kruche z posypką z ziaren 30 kg, Ciastka kruche z nadzieniem owocowym lub czekoladą lub toffi posypane cukrem pudrem 200 kg, Ciastka typu markizy przełożone kremem o smaku śmietankowym lub owocowym lub cappuccino lub czekoladowym lub orzechowym 200 kg, Ciastka pierniczki w ciemnej czekoladzie z nadzieniem owocowym 200 kg, Ciastka rurki waflowe z nadzieniem o smaku waniliowym lub kokosowym lub adwokata lub czekoladowym lub orzechowym 200 kg, Ciastka z ciasta ptysiowego w kształcie słomki 10 kg, Ciastka z ciasta ptysiowego nadziewane kremem budyniowym lub toffi lub czekoladą lub dżemem 20 kg, Ciastka małe wafelki ,różne smaki masy, oblane czekoladą 200 kg, Ciastka wafelki różne smaki masy, bez polewy 200 kg, Ciastka typu warszawskie, tj. ciastka kruche z bezą przekładane marmoladą lub masą o smaku orzechowym 200 kg, Cukierki galaretka owocowa w czekoladzie 24 kg, Cukierki typu krówka 24 kg, Cukierki czekoladowo-orzechowe typu michałki 24 kg, Cukierki śliwka w czekoladzie 24 kg, Cukierki typu trufle, różne smaki 24 kg, Krem orzechowo-czekoladowy do smarowania pieczywa, opakowanie 200-250 g 150 szt. Precelki z solą lub makiem lub sezamem 65 kg, Wafelek oblany czekoladą różne smaki masy, opakowanie 35-40 g, 350 szt., Wafelki przekładane masą o różnych smakach bez polewy, opakowanie 20-30 g 250 szt.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158200002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 6 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie jest wymagane

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.pcen.pl/zamowienia-publiczne/postepowania-powyzej-14-tys.html
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach