Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa warzyw i owoców przetworzonych do Zakładu Karnego w Zabrzu

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 41806 Zabrze, ul. Janika
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 0-32 373 66 30 , fax. 0-32 373 66 66
  • Data zamieszczenia: 2017-06-28
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Janika 12
    41806 Zabrze, woj. śląskie
    tel. 0-32 373 66 30, fax. 0-32 373 66 66
    REGON: 32102300000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny: Państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa warzyw i owoców przetworzonych do Zakładu Karnego w Zabrzu
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1) Chrzan tarty - na kwasku cytrynowym opakowanie 900 g - ilość 400,50 kg 2) Koncentrat pomidorowy - Koncentrat pomidorowy 30% opak. 900 g – ilość 2160 kg 3) Szczaw konserwowy – krojony skład: szczaw, woda, sól, utrwalony przez pasteryzację opak. 900g – ilość 684 kg 4) Leczo pieczarkowe – produkt otrzymany z pieczarek, cebuli, papryki, marchwi, koncentratu pomidorowego, cukru, soli, oleju, opak - 900g – ilość 1170 kg 5) Groszek konserwowy – kl. I. op. 400 g – ilość 680 kg 6) Dżem truskawkowy - op. od 1-12 kg w tym min 40 g owoców na 100 g – ilość 600 kg 7) Dżem czarna porzeczka - op. od 1-12 kg w tym min 40 g owoców na 100 g – ilość 580 kg 8) Dżem wiśniowy – op. od 1-12 kg w tym min 40 g owoców na 100 g – ilość 560 kg 9) Dżem brzoskwiniowy - op. od 1-12 kg w tym min 40 g owoców na 100 g ilość 560 kg 10) Marmolada – op. od 1-12 kg - ilość 500 kg Art. żywnościowe będą dostarczane do magazynu żywnościowego zamawiającego, środkiem transportu, spełniającym wymogi określone w Ustawie z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U.z 2010r Nr 136, poz.914 j.t) którym dysponuje wykonawca, bez dodatkowych opłat w dni robocze od poniedziałku do piątku w ilościach i terminach wskazanych przez zamawiającego, w godz. 7.30 – 12.30. Zamawiający będzie składał zamówienia faxem lub email, sukcesywnie, według potrzeb. Wymagana jest jednakowa data przydatności do spożycia dla całej partii dostarczanego produktu, oraz znakowanie na partii jak również na poszczególnych produktach. Wymagana jest jednakowa gramatura opakowania przy każdorazowej dostawie przez cały okres trwania umowy. Wykonawca zobowiązuje się dostarczać zamówiony towar w ciągu 36 godzin, od chwili złożenia zamówienia telefonicznego, a dostarczone art. żywnościowe powinny odpowiadać, co do jakości wymogom wynikającym z obowiązujących przepisów prawa. Odbioru towaru – ustalenia ilości i organoleptycznej oceny jakości będzie dokonywał upoważniony pracownik: magazynier żywnościowy
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15330000-0

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach