Zakład Karny w Sierakowie Śląskim ogłasza przetarg
- Adres: 42-793 Sieraków Ślaski, Ul. Cegielniana 13
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 343538505 , fax. 343538505
- Data zamieszczenia: 2015-10-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Sierakowie Śląskim
Ul. Cegielniana 13 13
42-793 Sieraków Ślaski, woj. śląskie
tel. 343538505, fax. 343538505
REGON: 24344379350000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna więziennictwa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywna dostawa mięs wieprzowo-wołowych do Zakładu Karnego w Sierakowie Śląskim. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część nr 1 - mięsa wieprzowo-wołowe. 1. Mięso gulaszowe wołowe świeże - kawałki o wymiarach minimum 3x3x3 cm, nie mielone, nie siekane, schłodzone, nie mrożone, maksymalna zawartość tłuszczu 20% w ilości 1 870kg dostawy sukcesywne według potrzeb, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 5 dni od daty dostawy. 2. Łopatka wieprzowa świeża powinna być: b/kości , b/skóry , b/tłuszczu, schłodzona, nie mrożona. w ilości 7 200kg dostawy sukcesywne według potrzeb, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 5 dni od daty dostawy. Część nr 2 - produkty mięsne wieprzowo-wołowe. 1. Wątroba wieprzowa w ilości 1 500kg, dostawy sukcesywne po około 75kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 5 dni od daty dostawy. 2. Wątroba wołowa w ilości 250kg, dostawy sukcesywne po około 11kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 4 dni od daty dostawy . 3. Boczek wędzony w ilości 500kg - dostawy sukcesywne według potrzeb, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy. 4. Kaszanka w osłonie, średnica 20-40 mm, w ilości 4 160kg - dostawy sukcesywne po około 80kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawę artykułów spożywczych dla potrzeb Beskidzkiego Zespołu Leczniczo - Rehabilitacyjnego Szpital Opieki Długoterminowej w Jaworzu z podziałem na 2 części: I część zamówienia -mięso i produkty wędliniarskie; II część zamówienia -jajka.
Dodano: 2016-03-17 - Zakup wraz z dostawą wędlin, mięsa i ryb na potrzeby Śląskiego Centrum Rehabilitacji i Prewencji w podziale na 5 części
Dodano: 2016-02-10 - Sukcesywne dostawy mięsa i produktów wędliniarskich
Dodano: 2016-01-26 - Dostawy w roku 2016 zwierząt mięsa wołowego i kurczaków
Dodano: 2016-01-22 - Sukcesywne dostawy mięsa i produktów wędliniarskich
Dodano: 2016-01-13 - DOSTAWA MIĘSA, DROBIU ,WĘDLIN
Dodano: 2015-12-15 - Dostawa mięsa i jego przetworów do Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Zawierciu.
Dodano: 2015-12-10 - Realizacja zasiłków z pomocy społecznej w formie sprzedaży bezgotówkowej: artykułów żywnościowych i środków czystości na rzecz klientów Ośrodka pomocy Społecznej w Świętochłowicach
Dodano: 2015-12-08 - Realizacja zasiłków z pomocy społecznej w formie sprzedaży bezgotówkowej: artykułów żywnościowych i środków czystości na rzecz klientów Ośrodka pomocy Społecznej w Świętochłowicach
Dodano: 2015-12-07 - Dostawy mięsa, drobiu i wędlin dla potrzeb SP ZOZ Państwowego Szpitala dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku (DZp.DŻ.647.8.2015)
Dodano: 2015-12-04