Miasto Konin ogłasza przetarg
- Adres: 62-500 Konin, Wolności, 1
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. Tel. 63 242 07 78 , fax. Tel. 63 242 07 78
- Data zamieszczenia: 2024-01-27
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Miasto Konin
Wolności, 1
62-500 Konin, woj. wielkopolskie
tel. Tel. 63 242 07 78, fax. Tel. 63 242 07 78
REGON: 301509831 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Nr 31 „Pod Tęczą” w Koninie w 2024 r. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część 1 MIĘSO, WĘDLINY , DRÓB . Barwa mięsa świeżego powinna być bladoróżowa do czerwonej, soczyste, barwa, zapach, konsystencja, powierzchnia i przekrój mają świadczyć o świeżości produktu, wędliny konsystencja ścisła, barwa na przekroju jasno różowa, smak i zapach charakterystyczny dla mięsa peklowanego, parzonego i użytych przypraw, dopuszczalne pojedyncze skupiska galarety.Część 2 OWOCE WARZYWA MROŻONE Warzywa owoce świeże bez uszkodzeń, odpowiednio mrożone, RYBY świeże, mrożone odpowiednio całe , zapach smak świeży, po odmrożeniu nie rozpadają się , bez glazury SHP. Płaty 175-240 gCzęść NR 3 OWOCE I WARZYWA owoce, warzywa, powinny być nie zwiędnięte, skorupka twarda, bez uszkodzeń zewnętrznych, owoce kulisto-stożkowate, dopuszcza się nieregularny intensywnie kolor, skóra gładka, lśniąca, miąższ soczysty. Warzywa korzenne- korzenie powinny być jędrne, nie popękane, nie sparciałe, bez uszkodzeń przez szkodniki, bez plam. Warzywa - klasy pierwszej, nie powinny być zaparzone, zamarznięte, zapleśniałe,Owoce, warzywa liściaste – bez plam, zdrowe, bez uszkodzeńCzęść NR 4 PIECZYWO chrupkie, świeże, niegumiaste.Część NR 5 PRODUKTY MLECZARSKIE świeżość, dobry smak po otwarciu produktów, niezbrylone sery naturalne, gęste jogurtyCzęść NR 6 PRODUKTY SPOŻYWCZE przyprawy zapach świeży po otwarciu produktów, bez oznak spleśnienia, grudek, produkty gotowane sypkie, bez sklejania się twarde sprężyste, produkty z puszek bez pleśni , mętnej konsystencji, - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15112000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 11 "Pentliczek " w Koninie w 2024 r.
Dodano: 2024-02-29 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 11 "Pentliczek " w Koninie w 2024 r.
Dodano: 2023-12-14 - Dostawa drobiu na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Kaliszu w 2021 roku
Dodano: 2020-12-11 - Dostawy drobiu dla Domu Pomocy Społecznej w Pleszewie w roku 2021
Dodano: 2020-11-25 - Dostawa drobiu i wędlin drobiowych, mięsa czerwonego i wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczy zwierzęcych
Dodano: 2020-11-20 - Dostawa mięsa drobiowego mrożonego dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego im. dr. Romana Ostrzyckiego w Koninie
Dodano: 2020-06-02 - Dostawa mięsa drobiowego mrożonego dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego im. dr. Romana Ostrzyckiego w Koninie
Dodano: 2020-05-12 - Dostawa drobiu
Dodano: 2020-04-23 - Dostawy drobiu dla Domu Pomocy Społecznej w Pleszewie w roku 2020
Dodano: 2019-12-03 - Dostawa mięsa drobiowego i wędlin drobiowych, mięsa czerwonego i wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczy zwierzęcych
Dodano: 2019-10-22