Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Radzyniu Podlaskim – 12 części

Lubelska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy ogłasza przetarg

  • Adres: 20-072 Lublin, Lubomelska
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 081 5245108/09 w.13, , fax. 081 5245108/09
  • Data zamieszczenia: 2018-11-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Lubelska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy
    Lubomelska 1-3
    20-072 Lublin, woj. lubelskie
    tel. 081 5245108/09 w.13, , fax. 081 5245108/09
    REGON: 007003467
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.lubelska.ohp.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Radzyniu Podlaskim – 12 części
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zakres zamówienia obejmuje sukcesywną dostawę artykułów żywnościowych [artykuły żywnościowe muszą być dopuszczone do obrotu oraz posiadać dobrą jakość. Produkty te powinny odpowiadać, co do jakości, wymogom wyrobów dopuszczonych do obrotu i stosowania w zbiorowym żywieniu. Produkty dostarczane powinny posiadać odpowiednio długi termin ważności (nie krótszy, niż 60% całkowitego okresu przydatności do spożycia)] do Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Radzyniu Podlaskim - 12 części, w tym: część I – dostawa ryb przetworzonych i konserwowanych część II – dostawa owoców i warzyw świeżych część III – dostawa olejów, tłuszczy zwierzęcych i roślinnych część IV – dostawa produktów mleczarskich część V – dostawa produktów przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych część VI – dostawa różnych produktów spożywczych – pozostałych część VII – dostawa napojów bezalkoholowych część VIII – dostawa produktów zwierzęcych, mięs i produktów mięsnych część IX – dostawa pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich. część X – dostawa świeżego drobiu – schłodzonego, przewożonego w lodzie, przechowywanego w temperaturze max 5oC min.2oC część XI – dostawa produktów mrożonych część XII – dostawa owoców i warzyw przetworzonych
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: zamawiający nie stawia warunków w tym zakresie
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24ust. 1 pkt 23 ustawy 2. Odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy 3. załącznik 1a - 1l w zależności od części, na którą Wykonawca składa ofertę

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach