Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Radzyniu Podlaskim – 12 części

Ochotnicze Hufce Pracy Lubelska Wojewódzka Komenda ogłasza przetarg

  • Adres: 20704 Lublin, ul. Lubomelska
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 081 5245108/09 w.13 , fax. 081 5245108/09
  • Data zamieszczenia: 2017-11-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ochotnicze Hufce Pracy Lubelska Wojewódzka Komenda
    ul. Lubomelska 42372
    20704 Lublin, woj. lubelskie
    tel. 081 5245108/09 w.13, fax. 081 5245108/09
    REGON: 700346700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.lubelska.ohp.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Radzyniu Podlaskim – 12 części
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zakres zamówienia obejmuje sukcesywną dostawę artykułów żywnościowych [artykuły żywnościowe muszą być dopuszczone do obrotu oraz posiadać dobrą jakość. Produkty te powinny odpowiadać, co do jakości, wymogom wyrobów dopuszczonych do obrotu i stosowania w zbiorowym żywieniu. Produkty dostarczane powinny posiadać odpowiednio długi termin ważności (nie krótszy, niż 60% całkowitego okresu przydatności do spożycia)] do Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Radzyniu Podlaskim - 12 części, w tym: 1. część I – dostawa ryb przetworzonych i konserwowanych 2. część II – dostawa owoców i warzyw świeżych 3. część III – dostawa olejów, tłuszczy zwierzęcych i roślinnych 4. część IV – dostawa produktów mleczarskich 5. część V – dostawa produktów przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych 6. część VI – dostawa różnych produktów spożywczych – pozostałych 7. część VII – dostawa napojów bezalkoholowych 8. część VIII – dostawa produktów zwierzęcych, mięs i produktów mięsnych 9. część IX – dostawa pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich. 10. część X – dostawa świeżego drobiu – schłodzonego, przewożonego w lodzie, przechowywanego w temperaturze max 5oC min.2oC 11. część XI – dostawa produktów mrożonych 12. część XII – dostawa owoców i warzyw przetworzonych
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: w odniesieniu do tego warunku Zamawiający nie określa minimalnych poziomów zdolności. Wykonawca złoży oświadczenie, iż posiada uprawnienia do prowadzenia określonej działalności

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach