Szkoła Podstawowa Nr 13 im. Trybunału Koronnego ogłasza przetarg
- Adres: 97-300 Piotrków Trybunalski, ul. Dmowskiego
- Województwo: łódzkie
- Telefon/fax: tel. 446 472 188 , fax. 446 472 188
- Data zamieszczenia: 2019-02-13
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa Nr 13 im. Trybunału Koronnego
ul. Dmowskiego 11
97-300 Piotrków Trybunalski, woj. łódzkie
tel. 446 472 188, fax. 446 472 188
REGON: 81529700000000
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOSCIOWYCH DLA SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 13 IM. TRYBUNAŁU KORONNEGO w PIOTRKOWIE TRYBUNALSKIM w 2019 r. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
III OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA 1. Przedmiotem zamówienia jest Dostawa artykułów żywnościowych dla szkoły Podstawowej nr 13 im. Trybunału Koronnego w Piotrkowie Trybunalskim w 2019 r. Szczegółowy Opis przedmiotu zamówienia został określony w załączniku nr 2 – Formularz asortymentowo- cenowy. Wykonawca zobowiązany jest do stosowania cen widniejących na formularzach asortymentowo- cenowych przez cały okres trwania Umowy. 2. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych (na poszczególne części zamówienia)Jeden wykonawca może złożyć ofertę na kilka części max. 9 wg . części określonych w zał. nr 2 – formularzu asortymentowo- cenowym. Część NR 1 ARTYKULY SPOZYWCZE Część NR 2DRÓB, MIESO,WĘDLINY, PODROBY Część NR 3 NABIAL Część NR 4 WARZYWA I OWOCE Część NR 5 MROZONKI Część NR 6 ARTYKULY GARMAZERYJNE Część NR 7 JAJA Część NR 8 RYBY MROZONE Część NR 9 PIECZYWO Wspólny Słownik Zamówień CPV 15800000-6 CPV 15100000-9 CPV 15500000-3 CPV15220000-6 CPV03311000-2 CPV 15234000-7 CPV 15331170-9 CPV 15300000-1 CPV3220000-9 CPV 15310000-4 CPV03200000-3 CPV 03142500-3 CPV 158510008 CPV 15112100-7 Różne produkty spożywcze. Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne. Produkty mleczarskie Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb Ryby Ryby wędzone Warzywa mrożone Owoce, warzywa i podobne produkty Warzywa, owoce, orzechy Ziemniaki i produkty z ziemniaków Zboża, ziemniaki ,warzywa, owoce i orzechy Jaja Produkty mączne Drób WSZYSTKIE PRODUKTY NAJWYŻSZEJ JAKOSCI Część NR 1 ARTYKULY SPOZYWCZE przyprawy zapach świeży po otwarciu produktów, bez oznak spleśnienia, grudek, produkty gotowane sypkie, bez sklejania się twarde sprężyste, produkty z puszek bez pleśni , mętnej konsystencji, Makaron sporządzony z najwyższej jakości mąki, zawiera pszenice durum, po ugotowaniu nie skleja się, jest twardy i sprężysty, zachowuje naturalny .zapach i kolor Część NR 2 DRÓB, MIESO,WĘDLINY MIĘSO, WĘDLINY , DRÓB, PODROBY . Barwa mięsa świeżego powinna być bladoróżowa do czerwonej, soczyste, barwa, zapach, konsystencja, powierzchnia i przekrój mają świadczyć o świeżości produktu, wędliny konsystencja ścisła, barwa na przekroju jasno różowa, smak i zapach charakterystyczny dla mięsa peklowanego, parzonego i użytych przypraw, dopuszczalne pojedyncze skupiska galarety. Część NR 3 NABIAL świeżość, dobry smak po otwarciu produktów, niezbrylone sery naturalne, gęste jogurty Część NR 4 WARZYWA I OWOCE owoce, warzywa, powinny być nie zwiędnięte, skorupka twarda, bez uszkodzeń zewnętrznych, owoce kulisto-stożkowate, dopuszcza nieregularne, intensywnie kolor, skóra gładka ,tłustawa, lśniąca, miąższ mają zielonkawobiały, soczysty. Warzywa korzenne- korzenie powinny być jędrne, nie popękane, nie sparciałe, bez uszkodzeń przez szkodniki, bez plam. Warzywa- klasy pierwszej, nie powinny być zaparzone, zamarznięte, zapleśniałe, Fasola- nasiona nie powinny być zbutwiałe, spleśniałe; Owoce, warzywa liściaste – bez plam, zdrowe, bez uszkodzeń. Zabezpieczone opakowanie, bez plesni, soczysty smak Część NR 5 MROZONKI Warzywa owoce świeże bez uszkodzeń, odpowiednio mrożone Część NR 6 ARTYKULY GARMAZERYJNE PRODUKTY GARMAŻERYJNE Kształt odpowiednie dla danego rodzaju, powierzchnia gładka, błyszcząca; wyroby wyrównane w opakowaniu jednostkowym pod względem kształtu i wielkości; niedopuszczalne: uszkodzenia, popękanie, zabrudzenie powierzchni. Konsystencja i struktura Charakterystyczna dla ciasta, elastyczna, miękka, niedopuszczalna luźna, rozpadająca się lub zbyt twarda, Smak i zapach Typowy dla wyrobów z gotowanego ciasta, niedopuszczalny: stęchły, gorzki lub inny obcy, po ugotowaniu produkt powinien się nie sklejać. Część NR 7 JAJA Jaja świeże, czyste, które nie mają uszkodzonej skorupki. Część NR 8 RYBY MROZONE świeże, mrożone odpowiednio całe , zapach smak świeży, po odmrożeniu nie rozpadają się , bez glazury SHP. Część NR 9 PIECZYWO Świeże, niegumiaste miękkie chrupiące, - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 2) spełniają warunki udziału w postępowaniu, dotyczące: a) kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów – Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie, Wykonawca zobowiązany jest złożyć oświadczenie zgodnie z wzorem zał. nr 3
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej „Pod Dębami” w Konstantynowie Łódzkim
Dodano: 2024-04-07 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej ,,Włókniarz" im.Jana Pawła II wŁodzi
Dodano: 2024-03-20 - „Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. Macieja Rataja w Mieczysławowie”
Dodano: 2024-03-14 - Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej ,,Borówek''
Dodano: 2024-03-10 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej ,,Włókniarz" im.Jana Pawła II wŁodzi
Dodano: 2024-02-20 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Miejskiego Przedszkola Nr 2 w Głownie na 2024 rok
Dodano: 2024-02-07 - Dostawa Żywności dla Ośrodka Szkolenia Zawodowego w Dobieszkowie
Dodano: 2024-02-03 - Dostawa żywności na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 4 im. Marii Konopnickiej w Sieradzu
Dodano: 2024-01-24 - "Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Miejskiego Przedszkola Nr 1 w Głownie na 2024 rok"
Dodano: 2024-01-21 - „Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły Podstawowej Nr 3 w Głownie na 2024 rok”
Dodano: 2024-01-17