Przetargi.pl
sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla stołówki Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 6 w Rzeszowie

Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 6 w Rzeszowie ogłasza przetarg

  • Adres: 35329 Rzeszów, ul. Krzyżanowskiego
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 177 482 600 , fax. 177 482 610
  • Data zamieszczenia: 2016-11-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 6 w Rzeszowie
    ul. Krzyżanowskiego 24
    35329 Rzeszów, woj. podkarpackie
    tel. 177 482 600, fax. 177 482 610
    REGON: 18070276800000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla stołówki Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 6 w Rzeszowie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa - zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego - następujących artykułów spożywczych: Część I zamówienia: Mięso i wędliny, mięso drobiowe (świeże z bieżącej produkcji), Część II zamówienia:Warzywa i owoce, ziemniaki (dobrej jakości), Część III zamówienia:Wyroby mleczarskie i nabiał (wg ważnej daty do spożycia - w okresie zaplanowanej przez zamawiającego dostawy i zużycia), Część IV zamówienia:Pieczywo (świeże z bieżącej produkcji maksymalnie 12 godzin od momentu wypieku), Część V zamówienia: Ryby i mrożonki (wg ważnej daty do spożycia - w okresie zaplanowanej przez zamawiającego dostawy i zużycia), Część VI zamówienia: Pozostałe artykuły żywnościowe (wg ważnej daty do spożycia - w okresie zaplanowanej przez zamawiającego dostawy i zużycia), Część VII zamówienia: Wyroby garmażeryjne (świeże z bieżącej produkcji), Część VIII zamówienia:Jaja (świeże z bieżącej produkcji). Zakres zamówienia został określony w Formularzu cenowym - cz. C SIWZ oraz w ogólnych warunkach przyszłej umowy -cz. B SIWZ. Część I zamówienia: Mięso i wędliny, mięso drobiowe (świeże z bieżącej produkcji) Kod CPV 15113000-3 Wieprzowina Kod CPV 15112000-6 Drób Część II zamówienia:Warzywa i owoce, ziemniaki (dobrej jakości) Kod CPV 15300000-1 Owoce, warzywa i podobne produkty Kod CPV 03212100-1 Ziemniaki Część III zamówienia:Wyroby mleczarskie i nabiał (wg ważnej daty do spożycia – w okresie zaplanowanej przez za-mawiającego dostawy i zużycia) Kod CPV 15500000-3 Produkty mleczarskie Część IV zamówienia:Pieczywo (świeże z bieżącej produkcji maksymalnie 12 godzin od momentu wypieku, z wyłączeniem poz. 7 formularza cenowego) Kod CPV 15811000-6 Pieczywo Część V zamówienia: Ryby i mrożonki (wg ważnej daty do spożycia – w okresie zaplanowanej przez zamawiającego dostawy i zużycia) Kod CPV 15221000-3 Ryby mrożone Kod CPV 15331170-9 Warzywa mrożone Kod CPV 15330000-0 Przetworzone owoce i warzywa Część VI zamówienia: Pozostałe artykuły żywnościowe (wg ważnej daty do spożycia – w okresie zaplanowanej przez zamawiającego dostawy i zużycia) Kod CPV 15800000-6 Różne produkty spożywcze Kod CPV 15870000-7 Przyprawy i przyprawy korzenne Część VII zamówienia: Wyroby garmażeryjne (świeże z bieżącej produkcji) Kod CPV 15894300-4 Dania gotowe Część VIII zamówienia:Jaja (świeże z bieżącej produkcji) Kod CPV 03142500-3 Jaja
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach