Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki w Zespole Placówek im. Jana Pawła II w Lubaczowie.

Zespół Placówek im. Jana Pawła II w Lubaczowie ogłasza przetarg

  • Adres: 37600 Lubaczów, ul. Tadeusza Kościuszki
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 0-16 632 10 88 , fax. 0-16 632 10 88
  • Data zamieszczenia: 2018-01-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Placówek im. Jana Pawła II w Lubaczowie
    ul. Tadeusza Kościuszki 145
    37600 Lubaczów, woj. podkarpackie
    tel. 0-16 632 10 88, fax. 0-16 632 10 88
    REGON: 65095664300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.mow.zplubaczow.com

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki w Zespole Placówek im. Jana Pawła II w Lubaczowie.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki Zespołu Placówek im. Jana Pawła II w Lubaczowie z podziałem na zadania: Zadanie Nr I - Mięso i wędliny Zadanie Nr II – Ryby i mrożonki Zadanie Nr III – Warzywa i owoce, ziemniaki Zadanie Nr IV – Wyroby mleczarskie i nabiał Zadanie Nr V – Pieczywo Zadanie Nr VI – Drób świeży Zadanie Nr VII - Pozostałe artykuły żywnościowe Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający wymaga, aby Zakład Wykonawcy był zatwierdzony oraz wpisany do rejestru zakładów przez właściwego miejscowo Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego, zgodnie z przepisami ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia ( Dz.U. z 2015r. 594 ze zm.).
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wykonawca może polegać na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nim stosunków. W takiej sytuacji Wykonawca zobowiązany jest udowodnić Zamawiającemu, iż będzie dysponował zasobami niezbędnymi do realizacji zamówienia przedstawiając w tym celu pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonywaniu zamówienia. Jeżeli Wykonawca, wskazuje spełnienie warunków o których mowa w niniejszej specyfikacji, polega na zasobach innych podmiotów, zobowiązany jest wykazać, że w stosunku do tych podmiotów brak jest podstaw do wykluczenia z postępowania o udzielenie zamówienia, poprzez złożenie razem z ofertą dokumentów wymienionych wyżej w pkt. III dotyczących każdego z tych podmiotów, o ile podmioty te będą brały udział w realizacji części zamówienia (będą podwykonawcami).

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach