Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa artykułów ogólnospożywczych do Pracowni Ćwiczeń Praktycznych Zespołu Szkół Nr 1 w Kluczborku realizowana w miarę zgłaszanego zapotrzebowania w terminie od 01.01.2023 do 31.12.2023r.

ZESPÓŁ SZKÓŁ NR 1 W KLUCZBORKU ogłasza przetarg

  • Adres: 46-200 Kluczbork, ul. Skłodowskiej-Curie 13
  • Województwo: opolskie
  • Telefon/fax: tel. 774182546 , fax. 774182546
  • Data zamieszczenia: 2023-02-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: ZESPÓŁ SZKÓŁ NR 1 W KLUCZBORKU
    ul. Skłodowskiej-Curie 13
    46-200 Kluczbork, woj. opolskie
    tel. 774182546, fax. 774182546
    REGON: 000743110
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa artykułów ogólnospożywczych do Pracowni Ćwiczeń Praktycznych Zespołu Szkół Nr 1 w Kluczborku realizowana w miarę zgłaszanego zapotrzebowania w terminie od 01.01.2023 do 31.12.2023r.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Świeży dróbProdukty mleczarskieMrożonki - Produkty głęboko mrożone, Warzywa mrożone, Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso rybWieprzowina, Produkty mięsno-wędliniarskiePieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskieRóżne produkty spożywcze i produkty suszone , Oleje i tłuszcze roślinne lub zwierzęce, Przetworzone owoce i warzywa, Przyprawy i przyprawy korzenne, Przetworzone owoce i warzywa, Kawa, herbata i podobne produkty, Kakao, czekolada i wyroby cukiernicze, Cukier i produkty pokrewne, Sucharki i herbatniki, wyroby piekarskie i ciastkarskie o przedłużonej trwałości, Konserwy i przetwory z mięsa, Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzoneProdukty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowychJajaZiemniaki, ziemniaki młode (wczesne)Warzywa i kiszonki, podobne produkty (z wyłączeniem ziemniaków)Owoce
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15112100-7
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach