Przetargi.pl
PRZYPRAWY ORAZ PRODUKTY POZOSTAŁE

Zespół Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg

  • Adres: 38100 Strzyżów, ul. Dąbrowskiego
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 172 761 058 , fax. 172 761 058
  • Data zamieszczenia: 2018-12-17
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Opieki Zdrowotnej
    ul. Dąbrowskiego 10
    38100 Strzyżów, woj. podkarpackie
    tel. 172 761 058, fax. 172 761 058
    REGON: 37048251200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zozstrzyzow.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    PRZYPRAWY ORAZ PRODUKTY POZOSTAŁE
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    PRZYPRAWY ORAZ PRODUKTY POZOSTAŁE : 1 Chrzan tarty słoik 0,27 kg szt. 9 2 Cukier puder 0,5 kg szt. 3 3 Cukier waniliowy a 32 g szt. 15 4 Ćwikła z chrzanem 270g słoik szt. 30 5 Dżem niskosłodzony 280g, z min. 40g owoców sporządzono 100 g produktu, bez konserwantów, pasteryzowany szt. 255 6 Groszek konserwowy 400 g szt. 9 7 Herbata granulowana a 100 g kg 36 8 Kasza jęczmienna wiejska 0,5kg kg 120 9 Kasza manna kg 150 10 Kawa zbożowa rozpuszczalna w 100% z naturalnych składników, w składzie zboża minimum 72% (jęczmień żyto) 0,5 kg kg 15 11 Koncentrat buraczany 0,33 ml, nie mniej niż 50% soku z buraków szt. 15 12 Koncentrat pomidorowy 30% 0,165 kg; w 100 g produktu 120 g pomidorów, o intensywnym kolorze niezmieniający zabarwienia w trakcie obróbki termicznej szt. 300 13 Majonez 280g szt. 45 14 Margaryna zwykła kostka 0,25 kg kg 6 15 Mąka poznańska kg 360 16 Mąka ziemniaczana kg 15 17 Miód wielokwiatowy 25g szt 1350 18 Musztarda a 180 ml, 175 g szt. 15 19 Ocet 0,5l szt. 90 20 Olej 1l rzepakowy litr 90 21 Pasztet z drobiu 160g. Zawartość białka w 100 g nie mniej niż 6,9 g. Zawartość tłuszczu w 100g produktu nie więcej niż 14g szt. 750 22 Płatki owsiane kg 60 23 Ryż kg 60 24 Ryż paraboliczny kg 90 25 Sałatka warzywna słoik 900g. szt. 15 26 Sałatka z czerwonej kapusty słoik 900 g szt. 15 27 Sól kg 90 28 Syrop z cytryny (słodka zaprawa) op. a 0,5l szt. 180 29 Kisiel na 0,5l wody bez cukru 3 smaki szt. 30 30 Budyń na 0,5l mleka bez cukru szt. 15 31 Cukier kg 450 32 Pietruszka susz. a 20g op. 90 33 Koper susz. a 20g op. 120 34 Makaron nitki – cienka, min. 4 - jajeczny kg 45 35 Makaron świderki, min. 4 - jajeczny kg 180 36 Makaron drobny typu zacierka, min. 4 - jajeczny kg 30 37 Czosnek granulowany a 20 g op. 30 38 Kminek a 20g. op. 15 39 Kwasek cytrynowy a 20g. op. 75 40 Majeranek a 10 g op. 6 41 Papryka słodka a 20 g op. 30 42 Pieprz mielony czarny a 20g op. 45 43 Przyprawa sucha warzywa mieszane, bez glutaminianu sodu i konserwantów oraz sztucznych barwników; zawiera min. 27% warzyw suszonych takich jak: marchew, cebula, pasternak, seler, natka pietruszki; opakowanie 100g kg 15 44 Przyprawa do zup w płynie, zawiera wyciąg z lubczyku, bez konserwantów, op. a 1l litr 210 45 Przyprawa do gulaszu a 20g op. 15 46 Sos pieczeniowy jasny op. 15 47 Przyprawa do kurczaka a 20 g op. 15 48 Cynamon a 20 g op. 15 49 Płatki jęczmienne błyskawiczne kg 15 50 Kasza jaglana kg 15 51 Ketchup łagodny, bez konserwantów, barwników spożywczych i zagęstników, produkt bezglutenowy; do produkcji użyto min. 205g pomidorów na 100g produktu; gramatura opakowania 450-500g szt 15 52 Kukurydza konserwowa; opakowanie 400-420g z otwieraczem szt 30 53 Płatki ryżowe błyskawiczne opak 500g kg 15 54 Kleik ryżowy błyskawiczny do przygotowania z letnią wodą op 100-200g kg 3 55 Kakao naturalne o obniżonej zawartości tłuszczu 10-12% ekstra ciemne op. 140-150g kg 15 56 Przyprawa do karkówki 20 g op. 15 57 Liść laurowy a 6g op. 15 58 Lubczyk - przyprawa suszona 10g szt 60 59 Ziele angielskie a 12 g op. 15
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia dodatkowych warunków.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Formularz ogólny oferty. Formularz cenowy. Pełnomocnictwo dla osoby nie upoważnionej do reprezentowania firmy na podstawie załącznika nr 4 tj. aktualnego odpisu z właściwego rejestru oraz/lub Pełnomocnictwo dla Osoby Uprawnionej do reprezentowania w trakcie postępowania w przypadku konsorcjum lub spółki cywilnej. Oświadczenie wykonawcy o przynależności albo braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o którym mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 Ustawy Pzp ; w przypadku przynależności do tej samej grupy kapitałowej wykonawca może złożyć wraz z oświadczeniem dokumenty bądź informacje potwierdzające, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu - załącznik nr 3 Wykonawca obowiązany jest w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej Zamawiającego – http://www.zozstrzyzow.pl informacji z otwarcia ofert, o których mowa w art. 86 ust. 5 ustawy pzp, do przekazania Zamawiającemu oświadczenia o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy pzp. Wraz ze złożeniem oświadczenia, Wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. Wzór oświadczenia stanowi załącznik nr 3 do SIWZ.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach