Przetargi.pl
Przygotowywanie i dostarczanie gorących posiłków do Domu Jałmużnika im. bł. Anicenta Koplińskiego przy ul. Kapucyńskiej 4 w ramach realizacji projektu pn.: „Obiad dla potrzebujących na Starym Mieście” z Budżetu Partycypacyjnego na rok 2019.

Centrum Pomocy Społecznej Dzielnicy Śródmieście im. prof. Andrzeja Tymowskiego ogłasza przetarg

  • Adres: 00-217 Warszawa, ul. Konwiktorska
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 226280712 , fax. 226269132
  • Data zamieszczenia: 2019-02-13
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centrum Pomocy Społecznej Dzielnicy Śródmieście im. prof. Andrzeja Tymowskiego
    ul. Konwiktorska 3/5
    00-217 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 226280712, fax. 226269132
    REGON: 14634902800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.cps.srodmiescie.warszawa.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przygotowywanie i dostarczanie gorących posiłków do Domu Jałmużnika im. bł. Anicenta Koplińskiego przy ul. Kapucyńskiej 4 w ramach realizacji projektu pn.: „Obiad dla potrzebujących na Starym Mieście” z Budżetu Partycypacyjnego na rok 2019.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie i dowóz własnym środkiem transportu gorących posiłków w formie drugiego dania, do Domu Jałmużnika im. bł. Anicenta Koplińskiego przy ul. Kapucyńskiej 4 w ramach realizacji projektu pn.: „Obiad dla potrzebujących na Starym Mieście” z Budżetu Partycypacyjnego na rok 2019. 2. Liczba posiłków: Zamawiający przewiduje przygotowanie i dostawy średnio 320 posiłków tygodniowo, w formie drugiego dania, nieporcjowanych dostarczonych w termosach lub pojemnikach utrzymujących ciepło posiłków, w następujące dni tygodnia: - środa – średnio 130 porcji w godzinach od 17:30 do 17:45, - czwartek – średnio 130 porcji w godzinach od 17:30 do 17:45, - piątek – średnio 60 porcji w godzinach od 13:30 do 13:45. Wielkość szacunkowa dla całości zamówienia przez okres realizacji przedmiotu zamówienia o którym mowa w rozdz. VII pkt 1 i 2 wynosi – 12 420 porcji - dla takiej liczby należy wyliczyć cenę oferty.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55300000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający ustala wadium w wysokości 3.000,- zł (słownie: trzy tysiące złotych)
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie formułuje warunku udziału w postępowaniu w ww. zakresie.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach