Powiat Świdwiński ogłasza przetarg
- Adres: 78-300 Świdwin, ul. Mieszka I 16
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 094 3650301, 3650335 , fax. 094 3650330
- Data zamieszczenia: 2015-11-16
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Powiat Świdwiński
ul. Mieszka I 16 16
78-300 Świdwin, woj. zachodniopomorskie
tel. 094 3650301, 3650335, fax. 094 3650330
REGON: 33092078800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.powiatswidwinski.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przygotowanie poczęstunku podczas Mikołajkowego Turnieju Piłki Ręcznej Dziewcząt, który odbędzie się w Sali gimnastycznej Zespołu Szkół Rolniczych CKP im. Stefana Żeromskiego w Świdwinie, ul. Szczecińska 88 w dniu 05.12.2015r. od godziny 10:00, w ramach realizacji projektu Równe szanse w zdrowiu - program profilaktyki i promocji zdrowia w Powiecie Świdwińskim - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest Przygotowanie poczęstunku podczas Mikołajkowego Turnieju Piłki Ręcznej Dziewcząt który odbędzie się w Sali gimnastycznej Zespołu Szkół Rolniczych CKP im Stefana Żeromskiego w Świdwinie ul Szczecińska 88 w dniu 05.12.2015r. od godziny 10 00 w ramach realizacji projektu Równe szanse w zdrowiu program profilaktyki i promocji zdrowia w Powiecie Świdwińskim obejmujący I Zdrowy poczęstunek dla drużyn Wykonawca ma za zadanie przygotować poczęstunek w 2 turach 1 O godzinie 14 30 poczęstunek zdrowej żywności dla uczestników trenerów i obsługi Mikołajkowego Turnieju Piłki Ręcznej Dziewcząt w ilości 90 porcji Przy czym na 1 porcję składać się będzie woda mineralna niegazowana 1l w opakowaniach max 0 5 l zupa pomidorowa z ryżem porcja min 350 ml danie główne bitka schabowa porcja min 100 g sos pieczeniowy porcja min 50g ziemniaki z wody porcja min 200 g surówka z kapusty pekińskiej z papryka ogórkiem i sosem ziołowym porcja min 100g 2 O godzinie 18 30 poczęstunek zdrowej żywności dla zaproszonych drużyn Ekstraklasy trenerów i obsługi Mikołajkowego Turnieju Piłki Ręcznej Dziewcząt w ilości 60 porcji Przy czym na 1 porcję składać się będzie woda mineralna niegazowana 1l w opakowaniach max 0 5 l zupa krem z dyni porcja min 250 ml dnie główne pierś z kurczaka zapiekana w porach porcja min 120 g ryż na sypko porcja min 200g warzywa gotowane lub gotowane na parze brokuł kalafior marchew porcja min 120g sałatka ryżowa z tuńczykiem porcja min 80g paluszki krabowe z sosem czosnkowym porcja min 65g sałatka makaronowa z szynką porcja min 80g pomidor z mozarellą porcja min 65g kurczak gotowany w galarecie porcja min 80g ciasto marchewkowe porcja min 50g II Poczęstunek zdrowej żywności Wykonawca ma za zadanie zorganizować poczęstunek zdrowego żywienia dla 300 osób na 1 porcję składać się będzie sok 0,2l woda mineralna gazowana i niegazowana 1l w opakowaniach max 0 5l zupa porcja min 200 ml danie główne porcja min 100 g surówka porcja min 100g pieczywo pełnoziarniste porcja min 100g owoc porcja min 80g Przy czym Wykonawca jest zobowiązany do zróżnicowania menu i zaoferowania min sok min 3 rodzaje w ilościach proporcjonalnych woda mineralna gazowana i niegazowana w ilościach proporcjonalnych zupa co najmniej 2 rodzaje w ilościach proporcjonalnych danie główne co najmniej 3 rodzaje w ilościach proporcjonalnych surówka co najmniej 3 rodzaje w ilościach proporcjonalnych owoc min 2 rodzaje w ilościach proporcjonalnych pieczywo min 2 rodzaje w ilościach proporcjonalnych 1. Wraz z ofertą Wykonawca przedstawi Zamawiającemu propozycje menu dla Części II Poczęstunek zdrowej żywności załącznik nr 6 do SIWZ 2. Propozycja menu przedstawiona przez Wykonawcę wraz z ofertą jest wiążąca podczas realizacji zamówienia 3. Osoby podające posiłki muszą posiadać aktualne orzeczenia lekarskie do celów sanitarno epidemiologicznych o braku przeciwskazań do wykonywania prac, przy wykonywaniu których istnieje możliwość przeniesienia zakażenia na inne osoby 4. Posiłki muszą być podawane w taki sposób by nie wystygły w trakcie podawania 5. Wszystkie produkty powinny być świeże i najwyższej jakości 6. Wykonawca zobowiązany jest do dystrybucji przygotowanych potraw w sposób zapewniający zasady higieny. 7. Organizacja i uzyskanie stosownych decyzji pozwoleń niezbędnych do wykonania przedmiotu zamówienia należy do obowiązków Wykonawcy 8. Wykonawca zapewni dietetyka który przygotuje menu zgodne z zasadami zdrowego żywienia. 9. Usługa obejmuje w ramach wynagrodzenia dostarczenie zastawy i sztućców nie jednorazowego użytku dla uczestników trenerów i obsługi zawodów oraz zaproszonych drużyn Ekstraklasy trenerów i obsługi oraz dostarczenie w ramach wynagrodzenia zastawy i sztućców jednorazowego użytku dla 300 osób uczestniczących w Poczęstunku zdrowej żywności w ilości zapewniającej płynne wydawanie posiłków 10. Usługa obejmuje również nakrycie stołów tj użycie obrusów dekoracji i obsługę serwisu kelnerskiego i sprzątającego wraz z odbiorem resztek pokonsumpcyjnych 11. Usługa obejmuje również transport w obie strony wyposażenia osób i produktów wykorzystywanych przez Wykonawcę w trakcie świadczenia usługi oraz usunięcie pozostałych resztek posiłków i pozostałych naczyń z terenu całkowite sprzątnięcie 12. Wykonawca ma obowiązek zapewnić pojemniki na resztki pokonsumpcyjne oraz odpady jednocześnie zapewniając odbiór i utylizację odpadów Wykonawca uporządkuje zajmowany teren 13. Poczęstunek zdrowej żywności ma się odbywać od godziny 14:00 14. Zamawiający udostępni Wykonawcy pomieszczenia do dystrybucji żywności 15. Wynagrodzenie obejmuje wszystkie opłaty w tym również koszty zużycia energii co pozostaje do uregulowania przez Wykonawcę 16. W ramach Poczęstunku zdrowej żywności Wykonawca zapewni osobę dystrybuującą owoce osoba w przebraniu Mikołaja z koszem owoców która będzie częstować zgromadzoną na trybunach publiczność 17. Osoba do kontaktów w celu wizji lokalnej terenu Pan Zbieg Maciej tel 94 365 25 82 18. Wykonawca winien jest zaoferować zrealizowanie przedmiotu zamówienia zgodnie z zapisami SIWZ - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin platności
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: bip.powiatswidwinski.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługi gastronomiczne i usługi sprzątania budynków na kwaterze myśliwskiej Nadleśnictwa Chojna
Dodano: 2016-04-15 - Przygotowywanie i wydawanie posiłków w pomieszczeniach kuchennych i stołówce zlokalizowanych w budynku Zespołu Szkół Nr 1 w Białym Borze ul. Dworcowa 19 oraz dowóz i wydawanie posiłków do szkół filialnych w Drzonowie i Sępolnie Wielkim z możliwością świadczenia usług gastronomicznych dla ludności
Dodano: 2015-12-03 - Przygotowywanie i wydawanie posiłków w pomieszczeniach kuchennych i stołówce zlokalizowanych w budynku Zespołu Szkół Nr 1 w Białym Borze ul. Dworcowa 19 oraz dowóz i wydawanie posiłków do szkół filialnych w Drzonowie i Sępolnie Wielkim z możliwością świadczenia usług gastronomicznych dla ludności
Dodano: 2015-12-03 - Przygotowywanie i wydawanie posiłków w pomieszczeniach kuchennych i stołówce zlokalizowanych w budynku Zespołu Szkół Nr 1 w Białym Borze ul. Dworcowa 19 oraz dowóz i wydawanie posiłków do szkół filialnych w Drzonowie i Sępolnie Wielkim z możliwością świadczenia usług gastronomicznych dla ludności
Dodano: 2015-11-25 - Usługi hotelarsko-gastronomiczne na kwaterze myśliwskiej Nadleśnictwa Chojna w sezonie łowieckim 2015/2016
Dodano: 2015-08-11 - Przygotowanie oraz przeprowadzenie pokazu zdrowego żywienia w ramach realizacji projektu Równe szanse w zdrowiu - program profilaktyki i promocji zdrowia w Powiecie Świdwińskim
Dodano: 2015-05-13 - Zapewnienie bufetu na potrzeby projektu Nowoczesny Nauczyciel - Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół i przedszkoli w powiecie Miasta Szczecin
Dodano: 2014-11-14 - świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji w dniach 26-27.11.2014 roku organizowanej w ramach projektu: Kierunki matematyczne mogą być atrakcyjne - zamawianie kształcenia w US nr projektu POKL.04.01.02-00-161/09.
Dodano: 2014-10-29 - Zapewnienie bufetu na potrzeby projektu Nowoczesny Nauczyciel - Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół i przedszkoli w powiecie Miasta Szczecin
Dodano: 2014-10-21 - Zapewnienie cateringu na potrzeby projektu W stronę osiągnięć - system doskonalenia nauczycieli i wspomagania szkół oraz przedszkoli w Powiecie stargardzkim
Dodano: 2014-10-08