Przetargi.pl
Przygotowanie oraz dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów Wojewódzkiego Ośrodka Terapii Uzależnienia od Alkoholu i Współuzależnienia w Stalowej Woli

Wojewódzki Ośrodek Terapii Uzależnienia od Alkoholu i Współuzależnienia PSZOZ ogłasza przetarg

  • Adres: 37-464 Stalowa Wola, ul. Dąbrowskiego
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 015 8448808, 601698801 , fax. 158 448 616
  • Data zamieszczenia: 2019-02-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Ośrodek Terapii Uzależnienia od Alkoholu i Współuzależnienia PSZOZ
    ul. Dąbrowskiego 7
    37-464 Stalowa Wola, woj. podkarpackie
    tel. 015 8448808, 601698801, fax. 158 448 616
    REGON: 83040729400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: wotuw-podkarpackie.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przygotowanie oraz dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów Wojewódzkiego Ośrodka Terapii Uzależnienia od Alkoholu i Współuzależnienia w Stalowej Woli
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi przygotowywania i dostarczania posiłków dla pacjentów Wojewódzkiego Ośrodka Terapii Uzależnienia od Alkoholu i Współuzależnienia w Stalowej Woli. Przygotowywanie posiłków winno się odbywać w lokalu odpowiadającym wszelkim wymaganiom sanitarnym i budowlanym przewidzianym dla lokali w których wykonywane są usługi w zakresie prowadzonego postępowania. PosiłKI będą dostarczane do punktu dystrybucji posiłków (kuchnia Zamawiającego) skąd będą wydawane przez Zamawiającego w godzinach : śniadanie 07:30, obiad 12:30 i kolacja 17:30, na podstawie raportów liczbie pacjentów - przekazywanych przez Zamawiającego Wykonawcy oraz na podstawie korekt przekazanych w ten sam sposób w dniu realizacji zamówienia. Posiłki dostarczane tak by nie zachodziła konieczność przelewania, przekładania żywności. Termosy i pojemniki winny być oznakowane danymi ułatwiającymi identyfikację i szybkie rozdysponowanie posiłków; rodzaj diety, zawartość oraz ilość porcji. Zamawiający wymaga sporządzania jadłospisów dekadowych stosowanych diet z uwzględnieniem sezonowości i norm dziennych racji pokarmowych. Racje pokarmowe ich wartość kaloryczną i zawartość składników odżywczych określają odpowiednie ustawy oraz wykaz norm dziennych racji dla zakładów służby zdrowia opracowanych przez Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie. Ze względu na specyfikę zamówienia zamawiający określił w opisie przedmiotu zamówienia standardy jakościowe odnoszące się do wszystkich istotnych cech przedmiotu zamówienia.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej: zaświadczenie z właściwego rejestru, decyzja właściwego inspektora sanitarnego na prowadzenie działalności objętej zamówieniem.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Dysponowanie środkiem transportu spełniającym wymagania sanitarno-epidemiologiczne do przewożenia żywności odbiorcom zewnętrznym w termosach dopuszczonych do kontaktu z żywnością.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach