Wojewódzki Ośrodek Terapii Uzależnienia od Alkoholu i Współuzależnienia PSZOZ ogłasza przetarg
- Adres: 37-464 Stalowa Wola, ul. Dąbrowskiego
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 015 8448808, 601698801 , fax. 158 448 616
- Data zamieszczenia: 2019-02-25
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Ośrodek Terapii Uzależnienia od Alkoholu i Współuzależnienia PSZOZ
ul. Dąbrowskiego 7
37-464 Stalowa Wola, woj. podkarpackie
tel. 015 8448808, 601698801, fax. 158 448 616
REGON: 83040729400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: wotuw-podkarpackie.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przygotowanie oraz dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów Wojewódzkiego Ośrodka Terapii Uzależnienia od Alkoholu i Współuzależnienia w Stalowej Woli - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi przygotowywania i dostarczania posiłków dla pacjentów Wojewódzkiego Ośrodka Terapii Uzależnienia od Alkoholu i Współuzależnienia w Stalowej Woli. Przygotowywanie posiłków winno się odbywać w lokalu odpowiadającym wszelkim wymaganiom sanitarnym i budowlanym przewidzianym dla lokali w których wykonywane są usługi w zakresie prowadzonego postępowania. PosiłKI będą dostarczane do punktu dystrybucji posiłków (kuchnia Zamawiającego) skąd będą wydawane przez Zamawiającego w godzinach : śniadanie 07:30, obiad 12:30 i kolacja 17:30, na podstawie raportów liczbie pacjentów - przekazywanych przez Zamawiającego Wykonawcy oraz na podstawie korekt przekazanych w ten sam sposób w dniu realizacji zamówienia. Posiłki dostarczane tak by nie zachodziła konieczność przelewania, przekładania żywności. Termosy i pojemniki winny być oznakowane danymi ułatwiającymi identyfikację i szybkie rozdysponowanie posiłków; rodzaj diety, zawartość oraz ilość porcji. Zamawiający wymaga sporządzania jadłospisów dekadowych stosowanych diet z uwzględnieniem sezonowości i norm dziennych racji pokarmowych. Racje pokarmowe ich wartość kaloryczną i zawartość składników odżywczych określają odpowiednie ustawy oraz wykaz norm dziennych racji dla zakładów służby zdrowia opracowanych przez Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie. Ze względu na specyfikę zamówienia zamawiający określił w opisie przedmiotu zamówienia standardy jakościowe odnoszące się do wszystkich istotnych cech przedmiotu zamówienia. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej: zaświadczenie z właściwego rejestru, decyzja właściwego inspektora sanitarnego na prowadzenie działalności objętej zamówieniem.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Dysponowanie środkiem transportu spełniającym wymagania sanitarno-epidemiologiczne do przewożenia żywności odbiorcom zewnętrznym w termosach dopuszczonych do kontaktu z żywnością.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa cateringowa zbiorowego żywienia podczas półkolonii zimowych w Rzeszowskim Domu Kultury
Dodano: 2024-02-28 - Dożywianie uczniów w Szkole Podstawowej w Jaśliskach wraz z wynajmem kuchni w budynku Szkoły Podstawowej pod adresem Jaśliska 170 w roku 2024
Dodano: 2023-12-19 - „Przygotowanie i dostarczenie posiłków do Ośrodka Wsparcia w Korniaktowie Południowym”
Dodano: 2023-12-05 - Usługa cateringowa – przygotowanie i dostarczenie posiłków dla Samorządowego Żłobka w Jedliczu
Dodano: 2023-11-10 - Usługa cateringowa - zbiorowego żywienia uczniów szkół podstawowych w Gminie Wielopole Skrzyńskie
Dodano: 2023-09-13 - Usługa cateringowa - zbiorowego żywienia uczniów szkół podstawowych w Gminie Wielopole Skrzyńskie
Dodano: 2023-07-28 - Usł cat przygotowania, dostarczania i wydawania posiłków dla dzieci w jadalni znajdującej się w niep pla edukacyjnej „WESOŁY I KREATYWNY PRZEDSZKOLAK” w okresie od 02.01.2023 r. do 31.12.2023 r.
Dodano: 2022-12-20 - Dożywianie uczniów w Szkole Podstawowej w Jaśliskach wraz z wynajmem kuchni w budynku Szkoły Podstawowej pod adresem Jaśliska 170 w roku 2023
Dodano: 2022-12-06 - „Organizacja wyżywienia dla uczestników projektu Dziennego Domu Pomocy w Radomyślu Wielkim- usługa cateringu”
Dodano: 2021-02-03 - Dostawa obiadów dietetycznych dla pacjentów SPZOZ Zakładu Pielęgnacyjno-Opiekuńczego w Tarnobrzegu
Dodano: 2021-01-25