Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Zakład Pielęgnacyjno-Opiekuńczy ogłasza przetarg
- Adres: 72600 Świnoujście, ul. Żeromskiego
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 0-91 321 21 70 , fax. 0-91 321 21 70
- Data zamieszczenia: 2018-12-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Zakład Pielęgnacyjno-Opiekuńczy
ul. Żeromskiego 21
72600 Świnoujście, woj. zachodniopomorskie
tel. 0-91 321 21 70, fax. 0-91 321 21 70
REGON: 81201207800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zpo.swinoujscie.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przygotowanie oraz dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów SPZOZ ZP-O - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostarczanie całodziennych posiłków dla pacjentów Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej Zakładu Pielęgnacyjno-Opiekuńczego w Świnoujściu dla około 32 osób, w tym: 1) dieta podstawowa ogólna oraz diety specjalistyczne (wysokobiałkowa, nerkowa, wątrobowa, lekkostrawna i ich modyfikacje) - 27 osób ± 20 %, 2) dieta cukrzycowa - 5 osób ± 20 %, 2. Orientacyjna ilość racji żywnościowych do przygotowania - 11680,w tym - 9855 dla diety podstawowej ogólnej i diet specjalistycznych, 1825 dla diety cukrzycowej. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15894220-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca musi posiadać: 1) decyzję właściwego organu np. PIS o dopuszczeniu zakładu do świadczenia usług związanych z żywieniem i świadczeniem usług cateringu żywności - (właściwą do miejsca prowadzenia działalności), 2) decyzję właściwego organu np. PIS dopuszczająca środek transportu do przewozu żywności (właściwą do miejsca prowadzenia działalności), 3) zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów PIS (właściwe do miejsca prowadzenia działalności).
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Pozostałe dokumenty składające się na ofertę: 1) wypełniony Formularz ofertowy, o treści zgodnej ze wzorem określonym wg Załącznika nr 1 do SIWZ, 2) pełnomocnictwo (jeżeli takie występuje),
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- 13P.23 Świadczenie usługi kompleksowego żywienia pacjentów szpitala Specjalistycznego Zespołu Gruźlicy i Chorób Płuc w Koszalinie.
Dodano: 2023-11-03 - 13P.23 Świadczenie usługi kompleksowego żywienia pacjentów szpitala Specjalistycznego Zespołu Gruźlicy i Chorób Płuc w Koszalinie.
Dodano: 2023-09-15 - 2P/TP1/Ż/2022 Świadczenie usługi kompleksowego żywienia pacjentów Szpitala Specjalistycznego Zespołu Gruźlicy i Chorób Płuc w Koszalinie.
Dodano: 2022-11-01 - Świadczenie usługi kompleksowego żywienia pacjentów Szpitala Specjalistycznego Zespołu Gruźlicy i Chorób Płuc w Koszalinie .
Dodano: 2022-08-22 - Przygotowanie oraz dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów SPZOZ ZP-O
Dodano: 2019-11-22 - Posiłki dla pacjentów szpitala II/9/2017
Dodano: 2017-10-16 - Posiłki dla pacjentów szpitala I/9/2017
Dodano: 2017-09-25