Przetargi.pl
Przygotowanie oraz dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów SPZOZ ZP-O

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Zakład Pielęgnacyjno-Opiekuńczy ogłasza przetarg

  • Adres: 72600 Świnoujście, ul. Żeromskiego
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 0-91 321 21 70 , fax. 0-91 321 21 70
  • Data zamieszczenia: 2018-12-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Zakład Pielęgnacyjno-Opiekuńczy
    ul. Żeromskiego 21
    72600 Świnoujście, woj. zachodniopomorskie
    tel. 0-91 321 21 70, fax. 0-91 321 21 70
    REGON: 81201207800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zpo.swinoujscie.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przygotowanie oraz dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów SPZOZ ZP-O
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostarczanie całodziennych posiłków dla pacjentów Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej Zakładu Pielęgnacyjno-Opiekuńczego w Świnoujściu dla około 32 osób, w tym: 1) dieta podstawowa ogólna oraz diety specjalistyczne (wysokobiałkowa, nerkowa, wątrobowa, lekkostrawna i ich modyfikacje) - 27 osób ± 20 %, 2) dieta cukrzycowa - 5 osób ± 20 %, 2. Orientacyjna ilość racji żywnościowych do przygotowania - 11680,w tym - 9855 dla diety podstawowej ogólnej i diet specjalistycznych, 1825 dla diety cukrzycowej.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15894220-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca musi posiadać: 1) decyzję właściwego organu np. PIS o dopuszczeniu zakładu do świadczenia usług związanych z żywieniem i świadczeniem usług cateringu żywności - (właściwą do miejsca prowadzenia działalności), 2) decyzję właściwego organu np. PIS dopuszczająca środek transportu do przewozu żywności (właściwą do miejsca prowadzenia działalności), 3) zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów PIS (właściwe do miejsca prowadzenia działalności).
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Pozostałe dokumenty składające się na ofertę: 1) wypełniony Formularz ofertowy, o treści zgodnej ze wzorem określonym wg Załącznika nr 1 do SIWZ, 2) pełnomocnictwo (jeżeli takie występuje),

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach