Przetargi.pl
Przygotowanie i zapewnienie bazy dydaktycznej, żywieniowej i noclegowej dla uczestników konferencji międzynarodowej dotyczącej monitoringu problemów narkotykowych.

Mazowieckie Centrum Polityki Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 02-002 Warszawa, ul. Nowogrodzka 62A
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 022 6224232 , fax. 022 6224732
  • Data zamieszczenia: 2013-02-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Mazowieckie Centrum Polityki Społecznej
    ul. Nowogrodzka 62A 62A
    02-002 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 022 6224232, fax. 022 6224732
    REGON: 01612245200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.mcps.mazovia.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przygotowanie i zapewnienie bazy dydaktycznej, żywieniowej i noclegowej dla uczestników konferencji międzynarodowej dotyczącej monitoringu problemów narkotykowych.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest: Przygotowanie i zapewnienie bazy dydaktycznej, żywieniowej i noclegowej dla uczestników konferencji międzynarodowej dotyczącej monitoringu problemów narkotykowych. Termin realizacji: 19-20 marca 2013r. Liczba uczestników: maksymalnie 120 osób. Liczba uczestników konferencji może zostać zmniejszona/zwiększona maksymalnie o 20%. Wymagania wobec Wykonawcy: Wykonawca zobowiązany jest do przygotowania i zapewnienia bazy dydaktycznej, żywieniowej i noclegowej dla uczestników konferencji międzynarodowej dotyczącej monitoringu problemów narkotykowych, spełniając poniższe kryteria: 1) hotel o standardzie cztero gwiazdkowym (zgodnie z kategoriami wskazanymi w Rozporządzeniu Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19 sierpnia 2004 r. w sprawie obiektów hotelowych i innych obiektów, w których świadczone są usługi hotelarskie), położony w Warszawie, nie dalej niż 3 km od Dworca PKP Warszawa Centralna (liczone w linii prostej). 2) baza konferencyjna i noclegowo-żywieniowa musi znajdować się w obrębie jednego budynku, tzn. bez konieczności przemieszczania się uczestników na wolnym powietrzu. 3) sala konferencyjna wyposażona w krzesła dla uczestników i prowadzących, laptop z podłączeniem do Internetu, stół plenarny dla 4 osób, mównica, rzutnik multimedialny, klimatyzację, tablicę flipchart z flamastrami, system nagłośnienia i 2 mikrofony - co najmniej 1 bezprzewodowy. Przewidywane tłumaczenia symultaniczne, język włoski, angielski i niemiecki (sala konferencyjna musi pomieścić kabiny dla tłumaczy). 4) konferencja rozpoczyna się 19 marca o godzinie 10.00, a ostatnie zajęcia kończą się o godzinie 18.45. 5) 20 marca zajęcia rozpoczynają się o godzinie 9.00, a kończą o 14.30. 6) dla 35 osób muszą być zapewnione trzy noclegi w pokojach jednoosobowych, tzn.: 18, 19 i 20 marca. 7) dla 10 osób muszą być zapewnione dwa noclegi w pokojach jednoosobowych, tzn.: 18 i 19 marca. 8) dla 6 osób musi być zapewniony jeden nocleg w pokojach jednoosobowych, tzn.: 19 marca. 9) dla 30 osób muszą być zapewnione dwa noclegi w pokojach dwuosobowych, tzn.: 18 i 19 marca. 10) dla 10 osób musi być zapewniony jeden nocleg w pokojach dwuosobowych, tzn.: 19 marca. 11) wyżywienie: dla osób, które przyjadą 18 marca musi być zapewniona kolacja (w formie bufetu szwedzkiego), 19 marca: obiad w formie bufetu szwedzkiego dla wszystkich uczestników, kolacja dla wszystkich uczestników serwowana do stołów, 20 marca: obiad w formie bufetu szwedzkiego, dla wszystkich uczestników. 12) serwis konferencyjny pełny: 19 marca, pierwszy przed rozpoczęciem konferencji, kolejne dwa w przerwach przed obiadem, po obiedzie podczas dwóch przerw konferencyjnych; 20 marca pełne - dwa, podczas przerw przed obiadem. 13) wyżywienie powinno spełniać wymogi aktualnych wytycznych Instytutu Żywności i Żywienia. Posiłki powinny zapewniać odpowiedni procent całodziennego zapotrzebowania na energię i składniki odżywcze zalecane przez Instytut Żywności i Żywienia. 14) Świadczenie usług żywienia musi być zgodne z przepisami ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jednolity Dz. U. z 2010r. Nr 136, poz. 914 ze zm.)
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 551200007
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 2 dni

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.mcps.mazovia.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach