Przetargi.pl
Przygotowanie i wydanie goracych posiłków dla podopiecznych Ośrodka Pomocy Społecznej

Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 74400 Dębno, ul. Droga Zielona
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 0-95 760 9345 , fax. 0-95 760 9345
  • Data zamieszczenia: 2018-01-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Pomocy Społecznej
    ul. Droga Zielona 1
    74400 Dębno, woj. zachodniopomorskie
    tel. 0-95 760 9345, fax. 0-95 760 9345
    REGON: 313228000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.bip.ops.debno.com.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przygotowanie i wydanie goracych posiłków dla podopiecznych Ośrodka Pomocy Społecznej
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    3.1 Zamówienie obejmuje: Przygotowanie i wydanie gorących posiłków dla podopiecznych Ośrodka Pomocy Społecznej w Dębnie, o których mowa w art. 48 ustawy z dnia 12 marca 2004r. o pomocy społecznej (Dz. U. 2016, poz. 930 z późn. zm.). Przewidywana ilość: średnio 90 posiłków dziennie, (251 dni x 90 posiłków = maksymalnie 22 590 posiłków) w okresie od 01 lutego 2018 r. do 31 grudnia 2018 r. Liczba posiłków może ulec zmianie w trakcie trwania umowy i jest liczbą szacunkową.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55300000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1) Wykonawca posiada kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej tj. prowadzi działalność gospodarczą związaną bezpośrednio z przedmiotem zamówienia oraz posiada uprawnienia do prowadzenia działalności gospodarczej w zakresie przygotowywania i podawania wyżywienia zgodnie z przepisami Ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. 2015 poz. 594 z późn. zm.) oraz aktów wykonawczych do powyższej Ustawy, w szczególności z zachowaniem zasad systemu Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP) oraz Dobrych Praktyk Higienicznych (GHP) i Dobrych Praktyk Produkcyjnych (GMP) oraz posiada decyzję Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego potwierdzającą wpis do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów PIS (dokument wymagany na etapie podpisania umowy)

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach