Przetargi.pl
„Przygotowanie i dostarczenie całodziennego wyżywienia dla Pacjentów Zakładu Opiekuńczo-Leczniczego w Curynie "

ZDROWIE W DOLINIE ZIELAWY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ogłasza przetarg

  • Adres: 21-580 Wisznice, ul. Rynek 35
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. (83) 306 70 80
  • Data zamieszczenia: 2023-06-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: ZDROWIE W DOLINIE ZIELAWY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
    ul. Rynek 35
    21-580 Wisznice, woj. lubelskie
    tel. (83) 306 70 80
    REGON: 388550843
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiającySpółka prawa handlowego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    „Przygotowanie i dostarczenie całodziennego wyżywienia dla Pacjentów Zakładu Opiekuńczo-Leczniczego w Curynie "
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi polegającej na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków dla pacjentów Zakładu Opiekuńczo – Leczniczego w Curynie obejmujące całodzienne wyżywienie przez wszystkie dni tygodnia w okresie realizacji przedmiotu zamówienia.Przedmiot zamówienia będzie przygotowywany dla: maksymalnie 73 pacjentów. 1. Ilość posiłków może ulegać zmianie w zależności od stanu i ilości pacjentów. Zamawiający oświadcza, że ilość żywionych pacjentów nie będzie większa niż 73 pacjentów dziennie. Ilość zamawianych posiłków będzie zgłaszana przez upoważnionego pracownika Zamawiającego. 2. Szacowana średniomiesięczna ilość pacjentów w okresie obowiązywania umowy– 73 osoby. 3. Przygotowanie posiłków odbywać się będzie w kuchni Wykonawcy. 4. Wykonawca zobowiązany będzie do przygotowania dla pacjentów Zakładu Opiekuńczo - Leczniczego posiłków z uwzględnieniem zasad racjonalnego żywienia, właściwej jakości w zakresie zawartości kalorii, składników odżywczych i pokarmowych, doboru produktów z uwzględnieniem ich sezonowości, urozmaicenia, objętości i gramatury potraw przewidzianych dla poszczególnych konsumentów i diet zgodnych z zaleceniami Instytutu Żywności i Żywienia. 9. Wyżywienie pacjentów obejmuje: - śniadanie godz. 7.00 – 8.30, - obiad godz. 13.00 – 14.00, - kolacja godz. 16.30 – 17.30.Szczegółowy zakres zamówienia (Opis Przedmiotu Zamówienia) zawarty jest w Załączniku Nr 1 do SWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach