Przetargi.pl
Przygotowanie i dostarczanie posiłków obiadowych dla podopiecznych Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej

Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 05-804 Pruszków, ul. Helenowska
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 0-22 728-11-81 , fax. 0-22 728-11-81
  • Data zamieszczenia: 2019-02-18
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej
    ul. Helenowska
    05-804 Pruszków, woj. mazowieckie
    tel. 0-22 728-11-81, fax. 0-22 728-11-81
    REGON: 21679689090100
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.mopspruszkow.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przygotowanie i dostarczanie posiłków obiadowych dla podopiecznych Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    W zakres przedmiotu zamówienia wchodzą poniższe zadania: Zadanie 1 Dostarczanie posiłków obiadowych dla podopiecznych MOPS do Dziennego Domu Pomocy Społecznej przy ul. Księcia Józefa 1 w Pruszkowie. Zamawiający informacyjnie podaje, że dziennie ilość obiadów kształtuje się na poziomie 80-ciu. Zadanie 2: Dostarczanie posiłków obiadowych dla podopiecznych MOPS do ich miejsca zamieszkania (usługa ta zostanie wykonana u osób wskazanych i wymagających tego rodzaju pomocy i będzie realizowana według przekazanej dostawcy imiennej listy adresowej sporządzonej przez Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej). Zamawiający informacyjnie podaje, że dziennie ilość obiadów kształtuje się na poziomie 45-ciu. Zamawiający dopuszcza możliwość zwiększenia lub zmniejszenia liczby zamawianych posiłków o 15%. W kalkulacji ceny należy uwzględnić powyższe zadania w przeliczeniu na jeden posiłek obiadowy i zastosować w stosunku do szacunkowej wartości podanej do realizacji całego zamówienia
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: a) posiada decyzję właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej o zatwierdzeniu zakładu do prowadzenia działalności gospodarczej w zakresie produkcji żywności (posiłków) oraz świadczenia usług cateringowych; b) posiada aktualne zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub innego dokumentu potwierdzającego w sposób wystarczający przedmiotowy wpis (np. decyzja o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej)

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach