Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg
- Adres: 05-804 Pruszków, ul. Helenowska
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 0-22 728-11-81 , fax. 0-22 728-11-81
- Data zamieszczenia: 2019-02-18
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej
ul. Helenowska
05-804 Pruszków, woj. mazowieckie
tel. 0-22 728-11-81, fax. 0-22 728-11-81
REGON: 21679689090100 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.mopspruszkow.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przygotowanie i dostarczanie posiłków obiadowych dla podopiecznych Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
W zakres przedmiotu zamówienia wchodzą poniższe zadania: Zadanie 1 Dostarczanie posiłków obiadowych dla podopiecznych MOPS do Dziennego Domu Pomocy Społecznej przy ul. Księcia Józefa 1 w Pruszkowie. Zamawiający informacyjnie podaje, że dziennie ilość obiadów kształtuje się na poziomie 80-ciu. Zadanie 2: Dostarczanie posiłków obiadowych dla podopiecznych MOPS do ich miejsca zamieszkania (usługa ta zostanie wykonana u osób wskazanych i wymagających tego rodzaju pomocy i będzie realizowana według przekazanej dostawcy imiennej listy adresowej sporządzonej przez Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej). Zamawiający informacyjnie podaje, że dziennie ilość obiadów kształtuje się na poziomie 45-ciu. Zamawiający dopuszcza możliwość zwiększenia lub zmniejszenia liczby zamawianych posiłków o 15%. W kalkulacji ceny należy uwzględnić powyższe zadania w przeliczeniu na jeden posiłek obiadowy i zastosować w stosunku do szacunkowej wartości podanej do realizacji całego zamówienia - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: a) posiada decyzję właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej o zatwierdzeniu zakładu do prowadzenia działalności gospodarczej w zakresie produkcji żywności (posiłków) oraz świadczenia usług cateringowych; b) posiada aktualne zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub innego dokumentu potwierdzającego w sposób wystarczający przedmiotowy wpis (np. decyzja o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej)
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usługi gastronomicznej w dniu 11 kwietnia 2024 r. w Bemowskim Centrum Kultury w Warszawie podczas konferencji naukowej.
Dodano: 2024-04-12 - Świadczenie usługi cateringowej dla Centrum Studiów Zaawansowanych i Wydziału Matematyki i Nauk Informacyjnych w podziale na części
Dodano: 2024-04-10 - „Usługa cateringowa - Przygotowanie i dostarczanie wyżywienia/posiłków dla uczestników na pobycie dziennym i całodobowym Powiatowego Centrum Opiekuńczo-Mieszkalnego w Kobyłce”. Znak sprawy:1/2024
Dodano: 2024-04-10 - Świadczenie usługi gastronomicznej dla uczestników wydarzeń: Siedlce City Tour oraz Welcome Day for Erasmus+ Students
Dodano: 2024-04-08 - Przygotowanie, dostawa i obsługa cateringu Wielkanocnego w budynku Zamawiającego przy ul. S. Żeromskiego 29 w Warszawie.
Dodano: 2024-03-28 - Usługa cateringu świadczona w związku ze spotkaniem wielkanocnym pracowników ISE
Dodano: 2024-03-27 - Świadczenie usług cateringowych dla uczestników spotkań organizowanych przez Państwowy Instytut Geologiczny – Państwowy Instytut Badawczy
Dodano: 2024-03-25 - Świadczenie usług dostarczania posiłków.
Dodano: 2024-03-20 - Świadczenie usługi restauracyjnej oraz usługi wynajmu sali konferencyjnej dla uczestników Seminarium pt. „Kształcenie rolnicze – perspektywy i zagrożenia”
Dodano: 2024-03-20 - Świadczenie usługi gastronomicznej dla uczestników wydarzeń: Siedlce City Tour oraz Welcome Day for Erasmus+ Students
Dodano: 2024-03-18