Przetargi.pl
Przygotowanie i dostarczanie całodobowych posiłków dla pacjentów Szpitala Powiatowego w Radomsku

Szpital Powiatowy w Radomsku ogłasza przetarg

  • Adres: 97-500 Radomsko, ul. Jagiellońska 36
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 44 6854716 , fax. 44 6854701
  • Data zamieszczenia: 2014-08-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szpital Powiatowy w Radomsku
    ul. Jagiellońska 36 36
    97-500 Radomsko, woj. łódzkie
    tel. 44 6854716, fax. 44 6854701
    REGON: 00031334200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital.biz.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przygotowanie i dostarczanie całodobowych posiłków dla pacjentów Szpitala Powiatowego w Radomsku
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest: usługa przygotowania i dostarczania całodobowych posiłków dla pacjentów Zamawiającego zgodnie z poniższym opisem : 1) Dostarczanie posiłków przez Wykonawcę do drzwi poszczególnych oddziałów Szpitala Powiatowego w Radomsku, ul. Jagiellońska 36. 2) Dostarczanie posiłków przez Wykonawcę będzie realizowane każdego dnia w następujących godzinach: a) śniadanie - od godziny 7:30 do godziny 8:00, b) II śniadanie - od godziny 7:30 do godziny 8:00, c) obiad - od godziny 12:30 do godziny 13:00, d) podwieczorek - od godziny 12:30 do godziny 13:00, e) kolacja - od godziny 12:30 do godziny 13:00, f) posiłek nocny dla diety cukrzycowej - od godziny 12:30do godziny 13:00, Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany harmonogramu dostarczania posiłków, a nowy harmonogram dostarczania posiłków jest wiążący dla Wykonawcy po upływie 7 dni od dnia przekazania mu harmonogramu. Zmiana harmonogramu dostarczania posiłków dotyczyć będzie godzin dystrybucji, a nie ich częstotliwości. 3) Przygotowanie posiłków odbywać ma się z uwzględnieniem dziennych racji pokarmowych, wartości kalorycznej, zawartości składników odżywczych określonych przez Instytut Żywności i Żywienia w opracowaniu -Podstawy naukowe żywienia w szpitalach- Warszawa 2001 rok z uwzględnieniem wprowadzanych zmian w okresie trwania umowy. Przygotowanie posiłków powinno odbywać się z uwzględnieniem diet stosowanych u Zamawiającego oraz wg zaleceń lekarzy Szpitala Zamawiającego, których zalecenia w tym zakresie są wiążące.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553220003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: certyfikat - zarządzania jakością w zakresie żywienia szpitalnego ISO 9001
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital.biz.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach