Przetargi.pl
Przygotowanie i dostarczanie całodobowych posiłków dla pacjentów szpitala

Szpital Powiatowy w Radomsku ogłasza przetarg

  • Adres: 97-500 Radomsko, ul. Jagiellońska 36
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 44 6854716 , fax. 44 6854701
  • Data zamieszczenia: 2015-08-11
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szpital Powiatowy w Radomsku
    ul. Jagiellońska 36 36
    97-500 Radomsko, woj. łódzkie
    tel. 44 6854716, fax. 44 6854701
    REGON: 00031334200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital.biz.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przygotowanie i dostarczanie całodobowych posiłków dla pacjentów szpitala
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Realizacja przedmiotu zamówienia odbywa się w systemie ciągłym obejmującym wszystkie dni tygodnia. 2. Maksymalna ilość całodziennych posiłków wynosi 7 800 miesięcznie, tj.: a) do siedziby Zamawiającego, ul. Jagiellońskiej 36 - 7 800 miesięcznie, w tym 50 posiłków w opakowaniach jednorazowych dla pacjentów z czynną gruźlicą, c) II śniadanie - 1 200, d) podwieczorek - 1 200, 3. Dostarczanie posiłków przez Wykonawcę do drzwi poszczególnych oddziałów Szpitala Powiatowego w Radomsku, ul. Jagiellońska 36. 4. Dostarczanie posiłków przez Wykonawcę będzie realizowane każdego dnia do drzwi oddziału w następujących godzinach: a) śniadanie - od godziny 7:30 do godziny 8:00, b) II śniadanie - od godziny 7:30 do godziny 8:00, c) obiad - od godziny 12:30 do godziny 13:00, d) podwieczorek - od godziny 12:30 do godziny 13:00, e) kolacja - od godziny 12:30 do godziny 13:00, f) posiłek nocny dla diety cukrzycowej - od godziny 12:30do godziny 13:00, 5. Wykonawca zobowiązany jest do przygotowania posiłków: - z uwzględnieniem dziennych racji pokarmowych, wartości kalorycznej (minimum 2000 kcal), zawartości składników odżywczych (białko minimum 70g /dzień) określonych przez Instytut Żywności i Żywienia w opracowaniu Zasady prawidłowego żywienia w szpitalach Warszawa 2011 rok z uwzględnieniem zmian wprowadzonych przez Zamawiającego , które są dla Wykonawcy wiążące 6. Rozdzielenie racji pokarmowych na poszczególne posiłki : a) śniadanie - 30 %, b) obiad - 50 %, c) kolacja - 20 %
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553220003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Certyfikat zarządzania jakością w zakresie żywienia szpitalnego/ zbiorowego ISO 9001
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital.biz.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach