Przetargi.pl
Przygotowanie, dostarczanie i wydawanie obiadów dwudaniowych dla uczniów Szkoły Podstawowej Nr 83 im. Jana Kasprowicza we Wrocławiu w roku szkolnym 2022/2023

SZKOŁA PODSTAWOWA NR 83 IM. JANA KASPROWICZA ogłasza przetarg

  • Adres: 51-160 Wrocław, al. Tadeusza Boya-Żeleńskiego 32
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2022-08-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: SZKOŁA PODSTAWOWA NR 83 IM. JANA KASPROWICZA
    al. Tadeusza Boya-Żeleńskiego 32
    51-160 Wrocław, woj. dolnośląskie
    REGON: 000693492
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://sp83wroclaw.szkolnastrona.pl/

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przygotowanie, dostarczanie i wydawanie obiadów dwudaniowych dla uczniów Szkoły Podstawowej Nr 83 im. Jana Kasprowicza we Wrocławiu w roku szkolnym 2022/2023
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na przygotowaniu, dostarczaniu i wydawaniu obiadów dwudaniowych + deser i napój, w naczyniach własnych Wykonawcy, uczniom Szkoły Podstawowej nr 83 im. Jana Kasprowicza we Wrocławiu przy al. Boya-Żeleńskiego 32 oraz usługa przygotowania i przeprowadzenia dla uczniów w/w szkoły, minimum 1 raz w semestrze, akcji promocyjnej zdrowego żywienia pn. Dzień Promocji Zdrowia, według scenariusza zatwierdzonego przez Dyrektora szkoły - dalej zwana „Usługą”.2. Usługa będzie świadczona dla około 250 uczniów (w tym część dzieci alergicznych) w dni robocze począwszy od dnia 1 września 2022 r. do dnia 30 czerwca 2023 r., od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem okresu przerw świątecznych, ferii szkolnych i dni ustawowo lub dodatkowo wolnych od nauki - w godz. od 11:00 do 14:00. W okresie ferii obiady będą przygotowywane dla mniejszej ilości uczniów (w tym dzieci alergicznych).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55523100-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Warunek zdolności technicznej lub zawodowej:A. Zdolność techniczna:Warunek zostanie spełniony, gdy Wykonawca wykaże, że kuchnia w której przyrządzane są posiłki posiada aktualny na dzień składania ofert certyfikat zdrowego i racjonalnego żywienia.B. Zdolność zawodowa:Warunek ten zostanie spełniony, gdy Wykonawca wykaże w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert (a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie) wykonał:- Co najmniej 3 usługi żywienia polegające w każdym przypadku na żywieniu zbiorowym grupy min. 250 uczniów szkoły podstawowej, w tym dzieci alergicznych, w jednej placówce oświatowej, trwającą nieprzerwanie przez okres co najmniej 10 miesięcy oraz co najmniej dwukrotnie przygotował i przeprowadził akcje promocyjne zdrowego żywienia w tejże placówce.- Przygotował posiłki dla diety przy hiperinsulinemii (o niskim indeksie glikemicznym) dla dzieci w wieku szkolnym
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-08-12

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach