Zakład Karny w Gębarzewie ogłasza przetarg
- Adres: 62-241 Żydowo, Gębarzewo
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 061 4292300 , fax. 061 4262453
- Data zamieszczenia: 2013-11-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Gębarzewie
Gębarzewo
62-241 Żydowo, woj. wielkopolskie
tel. 061 4292300, fax. 061 4262453
REGON: 00079113100000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna więziennictwa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przetarg nieograniczony na sukcesywne dostawy ryb i przetworów rybnych do ZK w Gębarzewie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Szczegółowy zakres zamówienia obejmuje sukcesywne dostawy do siedziby Zamawiającego w okresie jednego roku ryb i przetworów rybnych w następującej ilości i asortymencie: 1.Filet mrożony z pangi- 100 kg 2.Płaty śledziowe mrożone -600kg 3.Srebrzyk mrożony- tusza 1600 kg 4.Filet śledziowy ala Matias -1200 kg 5.Makrela wędzona -500kg 6.Paprykarz szczeciński (opak.300g) -1700kg 7.Paprykarz szczeciński- (opak.130g) -100kg 8.Sałatka z makreli-(opak. 300g) -900 kg 9.Szprot w pomidorach (opak 300g) -660 kg Wymagania klasyfikacyjne. FILET MROŻONY Z PANGI - filety mrożone pojedynczo, bez skóry, ości i obcych zanieczyszczeń z dopuszczalną zawartością glazury max. 20% w 1kg. Cechy dyskwalifikujące: filety częściowo lub w całości rozmrożone; zanieczyszczenia mechaniczne lub organiczne Opakowanie: filety winny być ułożone warstwowo w pudłach kartonowych o pojemności od 5 do 20 kg. Oznakowanie powinno zawierać: nazwę dostawcy (producenta, adres); nazwę produktu; masę netto produktu; datę (termin produkcji i przydatności do spożycia), warunki przechowywania. Okres przydatności do spożycia - 30 dni od daty dostawy PŁATY ŚLEDZIOWE MROŻONE - mrożone pojedynczo, płaty ze skórą z dopuszczalną zawartością glazury max. 20 % w 1 kg. Cechy dyskwalifikujące: filety częściowo lub w całości rozmrożone; zanieczyszczenia mechaniczne lub organiczne Opakowanie: płaty winne być ułożone warstwowo w pudłach kartonowych o pojemności od 5 do 20 kg. Oznakowanie powinno zawierać: nazwę dostawcy (producenta, adres); nazwę produktu; masę netto produktu; datę (termin produkcji i przydatności do spożycia), warunki przechowywania. Okres przydatności do spożycia - 30 dni od daty dostawy SREBRZYK MROŻONY- tusza ze skórą, dopuszczalna zawartość glazury max. 20 % w 1 kg Cechy dyskwalifikujące: towar częściowo lub w całości rozmrożony; zanieczyszczenia mechaniczne lub organiczne Opakowanie: płaty winne być ułożone warstwowo w pudłach kartonowych o pojemności od 5 do 20 kg. Oznakowanie powinno zawierać: nazwę dostawcy (producenta, adres); nazwę produktu; masę netto produktu; datę (termin produkcji i przydatności do spożycia), warunki przechowywania. Okres przydatności do spożycia - 30 dni od daty dostawy FILET ŚLEDZIOWY a la MATIAS -filety całe, bez obcych zanieczyszczeń, produkt soczysty o delikatnej teksturze i łagodnym smaku. Cechy dyskwalifikujące: filety o luźnej konsystencji (rozpadające się); przebarwienia świadczące o nieświeżości filetów. Opakowanie: wiaderko plastikowe (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością) o pojemności od 5 do 10 kg. Oznakowanie powinno zawierać: nazwę dostawcy (producenta, adres); nazwę produktu; masę netto produktu; datę (termin produkcji i przydatności do spożycia), warunki przechowywania. Okres przydatności do spożycia - 30 dni od daty dostawy MAKRELA WĘDZONA Okres przydatności do spożycia - 7 dni od daty dostawy PAPRYKARZ SZCZECIŃSKI 300 g- produkt przygotowany z rozdrobnionego mięsa ryb, ryżu, cebuli, oleju roślinnego, koncentratu pomidorowego, przypraw i innych dodatków. Opakowanie jednostkowe: opakowanie jednostkowe stanowi puszka metalowa z wieczkiem łatwo otwieralnym. Opakowania jednostkowe winny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, bez obcych zapachów, śladów rdzy i uszkodzeń mechanicznych. Wielkość opakowania jednostkowego -300g. Opakowanie transportowe: pudła tekturowe. Nie dopuszcza się pudeł zamokniętych, zapleśniałych. Oznakowanie powinno zawierać: nazwę dostawcy (producenta, adres); nazwę produktu; masę netto produktu; datę (termin produkcji i przydatności do spożycia), warunki przechowywania. Okres przydatności do spożycia - 6 miesięcy od daty dostawy PAPRYKARZ SZCZECIŃSKI 130g - produkt przygotowany z rozdrobnionego mięsa ryb, ryżu, cebuli, oleju roślinnego, koncentratu pomidorowego, przypraw i innych dodatków. Opakowanie jednostkowe: Opakowanie aluminiowe bez obcych zapachów, i uszkodzeń mechanicznych. Wielkość opakowania jednostkowego -130g. Opakowanie transportowe: pudła tekturowe. Nie dopuszcza się pudeł zamokniętych, zapleśniałych. Oznakowanie powinno zawierać: nazwę dostawcy (producenta, adres); nazwę produktu; masę netto produktu; datę (termin produkcji i przydatności do spożycia), warunki przechowywania. Okres przydatności do spożycia - 6 miesięcy od daty dostawy SAŁATKA Z MAKRELI 300g- produkt przygotowany z makreli, warzyw, przyprawiony z dodatkami. Opakowanie jednostkowe: opakowanie jednostkowe stanowi puszka metalowa z wieczkiem łatwo otwieralnym. Opakowania jednostkowe winny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, bez obcych zapachów, śladów rdzy i uszkodzeń mechanicznych. Wielkość opakowania jednostkowego -300g. Opakowanie transportowe: pudła tekturowe. Nie dopuszcza się pudeł zamokniętych, zapleśniałych. Oznakowanie powinno zawierać: nazwę dostawcy (producenta, adres); nazwę produktu; masę netto produktu; datę (termin produkcji i przydatności do spożycia), warunki przechowywania. Okres przydatności do spożycia - 6 miesięcy od daty dostawy SZPROT W POMIDORACH 300g- produkt przygotowany ze szprot, sosu pomidorowego, przyprawiony z dodatkami. Opakowanie jednostkowe: opakowanie jednostkowe stanowi puszka metalowa z wieczkiem łatwo otwieralnym. Opakowania jednostkowe winny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, bez obcych zapachów, śladów rdzy i uszkodzeń mechanicznych. Wielkość opakowania jednostkowego -300g. Opakowanie transportowe: pudła tekturowe. Nie dopuszcza się pudeł zamokniętych, zapleśniałych. Oznakowanie powinno zawierać: nazwę dostawcy (producenta, adres); nazwę produktu; masę netto produktu; datę (termin produkcji i przydatności do spożycia), warunki przechowywania. Okres przydatności do spożycia - 6 miesięcy od daty dostawy - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 152000000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przedmiotem zamówienia jest dostawa ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH Z PODZIAŁEM NA ZADANIA.
Dodano: 2016-07-15 - Dostawa żywności - artykuły rybne
Dodano: 2016-02-15 - Przedmiotem zamówienia jest dostawa RYB PRZETWORZONYCH I KONSERWOWANYCH
Dodano: 2015-11-18 - Dostawa ryb świeżych, mrożonych, przetworzonych i konserwowanych do Aresztu Śledczego w Poznaniu
Dodano: 2015-11-04 - Dostawy ryb i przetworów rybnych oraz jaj kurzych konsumpcyjnych
Dodano: 2015-10-07 - Sukcesywna dostawa ryb i przetworów rybnych do siedziby Zamawiającego.
Dodano: 2015-04-23 - Dostawa żywności - artykuły rybne
Dodano: 2015-02-10 - Dostawa ryb świeżych, mrożonych, przetworzonych i konserwowanych do Aresztu Śledczego w Poznaniu
Dodano: 2014-11-06 - Dostawy ryb i przetworów rybnych
Dodano: 2014-10-14 - Sukcesywna dostawa ryb i przetworów rybnych do siedziby Zamawiającego
Dodano: 2014-04-01