Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej - Szpital im. dr J. Dietla w Krynicy Zdroju ogłasza przetarg
- Adres: 33380 Krynica - Zdrój, ul. Kraszewskiego
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 018 4712807, 4715196 , fax. 184 712 338
- Data zamieszczenia: 2019-01-09
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej - Szpital im. dr J. Dietla w Krynicy Zdroju
ul. Kraszewskiego 142
33380 Krynica - Zdrój, woj. małopolskie
tel. 018 4712807, 4715196, fax. 184 712 338
REGON: 30058700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital-krynica.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot leczniczy utworzony przez jednostkę samorządu terytorialnego.
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przetarg nieograniczony na sukcesywną dostawę produktów żywnościowych dla SPZOZ-Szpitala im. dr.J.Dietla w Krynicy-Zdroju - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów żywnościowych dla SPZOZ-Szpitala im. dr.J.Dietla w Krynicy-Zdroju przez okres 12 miesięcy od dnia podpisania umowy. Zamówienie zostało podzielone na 3 części (pakiety) tzn: Pakiet nr 1 - ryby, Pakiet nr 2 -jaja, Pakiet nr 3 - wędliny. Szczegółowy opis znajduje się w załączniku nr 1 do SIWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131130-5
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnianie Wykonawca byłby zobowiązany wykazać w sposób szczególny.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1) wypełniony formularz oferty , według wzoru stanowiącego Załącznik nr 2 do SIWZ, (formularz należy wypełnić w stosunku do tych części zamówienia, na które wykonawca składa ofertę), 2) wypełnione i podpisane tabele asortymentowo-cenowe, załącznik nr 1 do SIWZ 3) oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu oraz braku podstaw wykluczenia – Załącznik nr 3 do SIWZ. 4) aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o dzoałalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, nie dotyczy Wykonawców w przypadku okrelonym w art. 26 ust. 6 ustawy Pzp 5) Do oferty powinien być dołączony dokument określający zasady reprezentacji oraz osoby uprawnione do reprezentowania wykonawcy, a jeżeli wykonawcę reprezentuje pełnomocnik także pełnomocnictwo, określające zakres umocowania, podpisane przez osobę/osoby uprawnione do reprezentowania wykonawcy. Pełnomocnictwo do podpisania oferty winno być dołączone do oferty w formie oryginału lub kopii potwierdzonej notarialnie, o ile prawo do podpisania oferty nie wynika z innych dokumentów dołączonych do oferty.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przetarg nieograniczony na sukcesywną dostawę produktów żywnościowych dla SPZOZ-Szpitala im. dr.J.Dietla w Krynicy-Zdroju.
Dodano: 2020-01-10 - Przetarg nieograniczony na dostawę sukcesywną dostawę produktów żywnościowych dla SPZOZ – Szpitala im. dr J.Dietla w Krynicy-Zdroju.
Dodano: 2018-01-10 - Dostawa wyrobów wędliniarskich i mięsa drobiowego- 2 grupy
Dodano: 2017-01-09 - Przetarg nieograniczony na sukcesywną dostawę produktów żywnościowych dla SPZOZ-Szpitala im. dr.J.Dietla w Krynicy-Zdroju.
Dodano: 2017-01-03 - Sukcesywne dostawy wędlin
Dodano: 2017-01-02