Wojewódzki Szpital Specjalistyczny w Legnicy ogłasza przetarg
- Adres: 59220 Legnica, ul. J. Iwaszkiewicza
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. (076) 721 11 26 , fax. (076) 721 11 27
- Data zamieszczenia: 2017-03-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Szpital Specjalistyczny w Legnicy
ul. J. Iwaszkiewicza 5
59220 Legnica, woj. dolnośląskie
tel. (076) 721 11 26, fax. (076) 721 11 27
REGON: 39099944100000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przetarg nieograniczony na dostawy mleka, jego przetworów oraz tłuszczy roślinnych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mleka, jego przetworów oraz tłuszczy roślinnych, pogrupowanych w Pakietach ponumerowanych od 1 do 13 nazwanych jak niżej, szczegółowo opisanych w załączniku 2A (formularzu ofertowo-cenowym), który stanowi integralną część niniejszej specyfikacji. Pakiet 1 - Twaróg półtłusty krajanka (Część 1) Pakiet 2 - Twaróg chudy krajanka (Część 2) Pakiet 3 - Mleko świeże (Część 3) Pakiet 4 - Mleko w proszku (Część 4) Pakiet 5 - Tłuszcze roślinne(Część 5) Pakiet 6 - Ser żółty (Część 6) Pakiet 7- Ser topiony (Część 7) Pakiet 8 - Jogurt naturalny (Część 8) Pakiet 9 - Jogurt owocowy (Część 9) Pakiet 10 - Serek homogenizowany (Część 10) Pakiet 11 - Kefir naturalny (Część 11) Pakiet 12 - Śmietana (Część 12) Pakiet 13 - Serek grani naturalny (Część 13) 2. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych. Łączna ilość części w niniejszym postępowaniu: 13. Wszelkie zapisy znajdujące się w siwz dotyczące oferty odnoszą się do oferty częściowej. Jeżeli w siwz nie został zamieszczony zapis, której części dotyczy określony artykuł, paragraf, ustęp, warunek, formularz, dokument itp. – oznacza, że dotyczy wszystkich części. 3. Wykonawca ma obowiązek podać w ofercie nazwę handlową oraz producenta ( w kolumnie „I” formularza asortymentowo-cenowego), a także złożyć wymagane informacje dla Pakietów: 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 i 13 (w kolumnie „K” formularza asortymentowo-cenowego dotyczących min.: zawartości tłuszczu, wartości odżywczej itp). 4. Standardy jakościowe, o których mowa w art. 91 ust. 2a uPzp – w zakresie przedmiotu zamówienia Zamawiający wymaga dostarczenia asortymentu o ściśle określonym składzie jakościowym i ilościowym - przedmiot zamówienia został opisany przy użyciu standardów jakościowych odnoszących się do wszystkich istotnych cech przedmiotu zamówienia. 5. Warunki dotyczące wykonywania zamówienia określone zostały również w projekcie umowy w Rozdziale XVII siwz. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15511700-0
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną