Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony na dostawy mięsa wieprzowego, drobiowego oraz ich przetworów (sprawa nr 91/ZP/WTiZ/13)

Podlaski Oddział Straży Granicznej im. gen. Henryka Minkiewicza ogłasza przetarg

  • Adres: 15-370 Białystok, ul. Bema 100
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 85 71 45 171 , fax. 85 71 45 715
  • Data zamieszczenia: 2013-11-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Podlaski Oddział Straży Granicznej im. gen. Henryka Minkiewicza
    ul. Bema 100 100
    15-370 Białystok, woj. podlaskie
    tel. 85 71 45 171, fax. 85 71 45 715
    REGON: 05044003600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.podlaski.strazgraniczna.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony na dostawy mięsa wieprzowego, drobiowego oraz ich przetworów (sprawa nr 91/ZP/WTiZ/13)
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy do Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej mięsa wieprzowego, drobiowego oraz ich przetworów, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym Załącznik nr 1a, Załącznik nr 1b, Załącznik nr 1c oraz Załącznik nr 1d do SIWZ Wyroby muszą odpowiadać Polskim Normom. Dostarczane produkty muszą być świeże z terminem przydatności do spożycia według obowiązujących norm. Oferowane wyroby powinny spełniać warunki sanitarne ich pozyskiwania, produkcji, przetwarzania, składowania, transportu oraz sprzedaży bezpośredniej. Zadanie I 1. Schab wieprzowy b/k - 35 kg; 2. Łopatka wieprzowa b/k - 65 kg; 3. Szynka wieprzowa b/k - 25 kg; 4. Karkówka wieprzowa b/k - 43 kg; Zadanie II 1. Kiełbasa krakowska parzona - 36 kg; 2. Szynka wieprzowa gotowana - 25 kg; 3. Baleron gotowany - 25 kg; 4. Ogonówka wędzona - 25 kg; 5. Boczek wędzony b/k - 10 kg; 6. Kiełbasa zwyczajna - 20 kg; Zadanie III 1. Ćwiartka z kurczaka (udko) - 300 kg; 2. Filet z piersi kurczaka - 180 kg; 3. Udziec z indyka b/k - 110 kg; 4. Wątróbka drobiowego - 25 kg; Zadanie IV 1. Parówki drobiowe - 170 kg; 2. Pasztetowa drobiowa - 65 kg; 3. Szynka drobiowa - 90 kg; 4. Mortadela drobiowa - 95 kg; 5. Pasztet drobiowy pieczony - 65 kg; 6. Polędwica drobiowa - 90 kg; 7. Kiełbasa biała parzona drobiowa - 110 kg; 8. Kiełbasa złota drobiowa - 110 kg; 9. Szynka z indyka - 90 kg; W związku z żywieniem osób wyznania muzułmańskiego wyroby drobiowe nie mogą posiadać domieszek wieprzowych.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.podlaski.strazgraniczna.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach