44 Wojskowy Oddział Gospodarczy ogłasza przetarg
- Adres: 66-600 Krosno Odrzańskie, Słubicka
- Województwo: lubuskie
- Telefon/fax: tel. 261 672 404, , fax. 261 672 556
- Data zamieszczenia: 2018-10-29
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: 44 Wojskowy Oddział Gospodarczy
Słubicka 10
66-600 Krosno Odrzańskie, woj. lubuskie
tel. 261 672 404, , fax. 261 672 556
REGON: 8051914500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: 44wog.wp.mil.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka Budżetowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
PRZETARG NIEOGRANICZONY NA DOSTAWĘ MIĘSA CZERWONEGO, WĘDLINY Z MIĘSA CZERWONEGO, TŁUSZCZÓW ZWIERZĘCYCH, DROBIU I WĘDLIN Z DROBIU, SPRAWA NR 69/PN/2018. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest: dostawa mięsa czerwonego, wędliny z mięsa czerwonego, tłuszczów zwierzęcych, drobiu i wędlin z drobiu. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15111100-0
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1) kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów dokument wystawiony przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Weterynaryjnej lub Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub certyfikat wystawiony przez upoważnioną jednostkę certyfikującą, stwierdzający, że w procesie produkcji lub obrocie artykułami żywnościowymi jest wdrożony i stosowany system HACCP Dz.U. nr 171 poz. 1225 lub ustawy o produktach pochodzenia zwierzęcego – Dz.U. z 2006r. nr 17 poz. 127 (dotyczy zakładów, które produkują lub wprowadzają do obrotu żywność). W przypadku, gdy ofertę składa Wykonawca, który produkuje lub wprowadza do obrotu żywność pochodzenia zwierzęcego, aktualną decyzję administracyjną powiatowego lekarza weterynarii o zatwierdzeniu zakładu do wprowadzania do obrotu produktów pochodzenia zwierzęcego, w zakresie części zamówienia lub rodzaju żywności (grupy produktów) obejmujących przedmiot zamówienia, o której mowa w art. 20 ustawy z dnia 16 grudnia 2005 r. o produktach pochodzenia zwierzęcego, Lub decyzja Powiatowego Inspektora Sanitarnego / zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej o zatwierdzeniu zakładu do produkcji lub obrotu żywności określającą rodzaj i zakres działalności, zgodnie z art. 3 ust. 3 pkt. 8, 9 i 41 oraz art. 71 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. Nr 171 poz. 1225 z późn. zm.) oraz aktów wykonawczych na jej podstawie.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną