Przetargi.pl
Przeprowadzenie kursów gastronomicznych dla uczestników projektu systemowego pn. Mam zawód - mam pracę w regionie współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Działania 9.2, Priorytetu IX Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki

Miejski Zarząd Oświaty ogłasza przetarg

  • Adres: 43-300 Bielsko-Biała, ul. Akademii Umiejętności 1a
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 33 4992300 , fax. 33 4992322
  • Data zamieszczenia: 2015-01-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miejski Zarząd Oświaty
    ul. Akademii Umiejętności 1a 1a
    43-300 Bielsko-Biała, woj. śląskie
    tel. 33 4992300, fax. 33 4992322
    REGON: 07081191300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.mzo.bielsko.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przeprowadzenie kursów gastronomicznych dla uczestników projektu systemowego pn. Mam zawód - mam pracę w regionie współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Działania 9.2, Priorytetu IX Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przeprowadzenie kursów gastronomicznych dla uczestników projektu systemowego pn. Mam zawód - mam pracę w regionie współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Działania 9.2, Priorytetu IX Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki. Zamówienie zostało podzielone na 14 części. Część nr 1: Kurs Barmański I Stopnia - dla grupy 1 Przewidywana liczba uczestników: 30 Minimalna liczba uczestników: 15 Maksymalna liczba uczestników: 45 Część nr 2: Kurs Barmański I Stopnia - dla grupy 2 Przewidywana liczba uczestników: 30 Minimalna liczba uczestników: 15 Maksymalna liczba uczestników: 45 Część nr 3: Kurs Barmański I Stopnia - dla grupy 3 Przewidywana liczba uczestników: 30 Minimalna liczba uczestników: 15 Maksymalna liczba uczestników: 45 Część nr 4: Kurs Barmański I Stopnia - dla grupy 4 Przewidywana liczba uczestników: 30 Minimalna liczba uczestników: 15 Maksymalna liczba uczestników: 45 Część nr 5: Kurs barmański II stopnia Przewidywana liczba uczestników szkolenia: 10 Minimalna liczba uczestników szkolenia: 5 Maksymalna liczba uczestników szkolenia: 15 Część nr 6: Kurs baristyczny - dla grupy 1 Przewidywana liczba uczestników: 30 Minimalna liczba uczestników: 15 Maksymalna liczba uczestników: 45 Część nr 7: Kurs baristyczny - dla grupy 1 Przewidywana liczba uczestników: 30 Minimalna liczba uczestników: 15 Maksymalna liczba uczestników: 45 Część nr 8: Kurs baristyczny - dla grupy 1 Przewidywana liczba uczestników: 30 Minimalna liczba uczestników: 15 Maksymalna liczba uczestników: 45 Część nr 9: Kurs baristyczny - dla grupy 1 Przewidywana liczba uczestników: 30 Minimalna liczba uczestników: 15 Maksymalna liczba uczestników: 45 Część nr 10: Kurs sommelierski Przewidywana liczba uczestników: 24 Minimalna liczba uczestników: 12 Maksymalna liczba uczestników:36 Część nr 11: Kurs carvingu Przewidywana liczba uczestników: 6 Minimalna liczba uczestników: 3 Maksymalna liczba uczestników: 9 Część nr 12: Kurs dekoracji potraw z florystyką stołu Przewidywana liczba uczestników: 8 Minimalna liczba uczestników: 4 Maksymalna liczba uczestników: 12 Część nr 13: Kurs dekorowania wyrobów cukierniczych Przewidywana liczba uczestników: 4 Minimalna liczba uczestników: 2 Maksymalna liczba uczestników: 6 Część nr 14: Kurs kelnerski Przewidywana liczba uczestników: 34 Minimalna liczba uczestników: 17 Maksymalna liczba uczestników: 51 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Specyfikacja Istotnych Warunków Zamówienia.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 800000004
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin wykonania zamówienia
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.mzo.bielsko.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach