Przetargi.pl
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Sportowych w Lubinie tj. ziemniaków, warzyw, jaj,produktów w formie mięsa i wyrobów mięsnych, ryb przetworzonych i konserwowanych,produktów mleczarskich, pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich oraz różnych produktów przemiału ziarna, olejów i tłuszczy zwierzęcych i roślinnych,mrożonek, warzyw przetwożonych zgodnie z wykazami określonymi w załącznikach SIWZ

Zespół Szkół Sportowych ogłasza przetarg

  • Adres: 59300 Lubin, ul. Sybiraków
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 767 247 300 , fax. 767 247 301
  • Data zamieszczenia: 2018-12-18
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Sportowych
    ul. Sybiraków 11
    59300 Lubin, woj. dolnośląskie
    tel. 767 247 300, fax. 767 247 301
    REGON: 26702200000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: szkoła

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Sportowych w Lubinie tj. ziemniaków, warzyw, jaj,produktów w formie mięsa i wyrobów mięsnych, ryb przetworzonych i konserwowanych,produktów mleczarskich, pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich oraz różnych produktów przemiału ziarna, olejów i tłuszczy zwierzęcych i roślinnych,mrożonek, warzyw przetwożonych zgodnie z wykazami określonymi w załącznikach SIWZ
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Sportowych w Lubinie tj. ziemniaków, warzyw, jaj,produktów w formie mięsa i wyrobów mięsnych, ryb przetworzonych i konserwowanych,produktów mleczarskich, pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich oraz różnych produktów przemiału ziarna, olejów i tłuszczy zwierzęcych i roślinnych,mrożonek, warzyw przetworzonych zgodnie z wykazami określonymi w załącznikach SIWZ
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Przedmiot warunkowy zostanie spełniony, jeżeli wykonawca udokumentuje uprawnienia do występowania w obrocie prawnym poprzez zaświadczenie o wpisie do właściwego rejestru działalności gospodarczej z podaniem numeru ewidencyjnego nazwy wykonawcy, adresem prowadzonej działalności zgodnie z OKD.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach