Przetargi.pl
Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów żywnościowych do stołówki Szkoły Podstawowej Nr 11 w Oświęcimiu w r. 2017.

Szkoła Podstawowa nr 11 Oświęcim ogłasza przetarg

  • Adres: 32600 Oświęcim, ul. Słowackiego
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 0-33 8445691 w. 29 , fax. 0-33 8445691
  • Data zamieszczenia: 2016-12-02
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa nr 11 Oświęcim
    ul. Słowackiego
    32600 Oświęcim, woj. małopolskie
    tel. 0-33 8445691 w. 29, fax. 0-33 8445691
    REGON: 7043181400000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów żywnościowych do stołówki Szkoły Podstawowej Nr 11 w Oświęcimiu w r. 2017.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów żywnościowych do stołówki Szkoły Podstawowej Nr 11 w Oświęcimiu w r. 2017. Szczegółowy zakres przedmiotu zamówienia został określony w załączniku nr 3 do niniejszej siwz. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Część I zamówienia: Dostawa owoców i warzyw świeżych (CPV 15300000-1, 15330000-0) Część II zamówienia: Dostawa różnych produktów spożywczych (CPV 15800000-6, 15811000-6, 15500000-3, 15840000-8) Część III zamówienia: Dostawa mięsa i wędlin (CPV 15100000-9) Wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub więcej części zamówienia. W takim przypadku wykonawca winien podać cenę ofertową brutto oddzielnie dla każdej części zamówienia zgodnie z treścią formularza ofertowego. Zamawiający będzie porównywał i oceniał każdą część odrębnie. Zakres przedmiotu zamówienia, o którym mowa w pkcie 1 obejmuje w szczególności: 1)Sukcesywną dostawę produktów żywnościowych zgodnie z załącznikiem nr 3 (na daną część) i w ilościach w nim wskazanych. 2)Artykuły spożywcze muszą być dostarczane w opakowaniach jednostkowych opisanych w formularzu cenowym lub w opakowaniu o gramaturze bardzo zbliżonej, nie mniejszej niż opisana przez Zamawiającego. 3)Produkty spożywcze objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego, między innymi: - odpowiednie normy jakościowe lub atesty, - odpowiednie oznakowanie, między innymi datę minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia, - odpowiedni sposób przewożenia towarów – zachowanie rozdzielności transportu, - odpowiednią temperaturę podczas transportu i warunki sanitarne pojazdu. 4)Użyte w formularzach cenowych nazwy własne, znaki towarowe lub firmy producenta są przykładowe i towarzyszy im sformułowanie: ”lub równoważne”. Mają na celu wyłącznie określenie standardu i parametrów jakościowych. Wykonawca, który powołuje się na rozwiązania równoważne opisywanym przez Zamawiającego, jest obowiązany wykazać w treści oferty, że oferowane przez niego produkty spełniają wymagania określone przez Zamawiającego.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15300000-1

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach