Przetargi.pl
Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowej nr 9 im. Orędowników Pokoju w Oświęcimiu w okresie od stycznia do grudnia 2017 roku.

Szkoła Podstawowa nr 9 ogłasza przetarg

  • Adres: 32600 Oświęcim, ul. Budowlanych
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 33 8423123, 8443415 , fax. 338 423 123
  • Data zamieszczenia: 2016-12-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa nr 9
    ul. Budowlanych
    32600 Oświęcim, woj. małopolskie
    tel. 33 8423123, 8443415, fax. 338 423 123
    REGON: 7043192600000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowej nr 9 im. Orędowników Pokoju w Oświęcimiu w okresie od stycznia do grudnia 2017 roku.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowej nr 9 im. Orędowników Pokoju w Oświęcimiu w okresie od stycznia do grudnia 2017 roku. Część I zamówienia: Dostawa mięsa i wędlin zgodnie z treścią formularza cenowego – załącznik nr 3 / część 1 Część II zamówienia: Dostawa warzyw i owoców świeżych oraz przetworzonych zgodnie z treścią formularza cenowego – załącznik nr 3 / część 2 Część III zamówienia: Dostawa różnych produktów spożywczych zgodnie z treścią formularza cenowego – załącznik nr 3 / część 3 Część IV zamówienia: Dostawa produktów mleczarskich, jaj oraz tłuszczu pochodzenia roślinnego i zwierzęcego zgodnie z treścią formularza cenowego – załącznik nr 3 / część 4 Część V zamówienia: Dostawa warzyw i owoców mrożonych oraz ryb mrożonych zgodnie z treścią formularza cenowego – załącznik nr 3 / część 5 Część VI zamówienia: Dostawa mięsa drobiowego i podrobów drobiowych zgodnie z treścią formularza cenowego – załącznik nr 3 / część 6 Artykuły spożywcze muszą być dostarczane w opakowaniach jednostkowych opisanych w formularzu cenowym lub w opakowaniu o gramaturze bardzo zbliżonej, nie mniejszej niż opisana przez Zamawiającego. Produkty spożywcze objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego między innymi: • odpowiednie normy jakościowe lub atesty, • odpowiednie oznakowanie, między innymi datę minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia, • odpowiedni sposób przewożenia towarów – zachowanie rozdzielności transportu, • odpowiednią temperaturę podczas transportu i warunki sanitarne pojazdu. Zamawiający zastrzega sobie prawo odmówienia przyjęcia dostarczonych towarów jeżeli wystąpią jakiekolwiek nieprawidłowości co do jakości, terminu przydatności do spożycia danego produktu, bądź będzie on przewożony w nieodpowiednich warunkach.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15300000-1

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach