Przetargi.pl
PN 8/Ż/2018

Areszt Śledczy ogłasza przetarg

  • Adres: 20482 Lublin, ul. Południowa
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 81 71 04 400 , fax. 81 74 45 715
  • Data zamieszczenia: 2018-08-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
    ul. Południowa 5
    20482 Lublin, woj. lubelskie
    tel. 81 71 04 400, fax. 81 74 45 715
    REGON: 59044400000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Areszt Śledczy

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    PN 8/Ż/2018
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych poprzez składanie ofert na poszczególne części. Za ofertę częściową uważa się ofertę obejmującą pełen asortyment danej części. Wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub więcej części zamówienia. Zamawiający nie ogranicza liczby części, na które zamówienie może zostać udzielone jednemu wykonawcy. Liczba części – 3: Część I: CPV-15100000-9 PRODUKTY ZWIERZĘCE, MIĘSO I PRODUKTY MIĘSNE 1) ŁOPATKA WIEPRZOWA B/ K - 4 500 kg netto (ilość szacunkowa) 2) SŁONINA BEZ SKÓRY, gat. I – 520 kg netto (ilość szacunkowa) 3) MIĘSO DROBIOWE GULASZOWE – 2 000 kg netto (ilość szacunkowa) 4) MIĘSO WOŁOWE GULASZOWE CHUDE – 420 kg (ilość szacunkowa) 5) FLAKI WOŁOWE MROŻONE, SUCHE, CIĘTE – 200 kg netto (ilość szacunkowa) 6) SERCA KURCZĄT – 1 900 kg netto (ilość szacunkowa) 7) FILET PIERSI Z KURCZAKA – 1 100 kg netto (ilość szacunkowa) Część II: CPV-15131130-5 WĘDLINY 1) BOCZEK WĘDZONY BEZ ŻEBEREK - 950 kg netto (ilość szacunkowa) 2) KIEŁBASA ZWYCZAJNA – 7 000 kg netto (ilość szacunkowa) 3) KIEŁBASA MORTADELA – 7 000 kg netto (ilość szacunkowa) 4) KIEŁBASA PARÓWKOWA – 4 000 kg (ilość szacunkowa) 5) KIEŁBASA KRAKOWSKA PARZONA – 1 000 kg netto (ilość szacunkowa) 6) KIEŁBASA SZYNKOWA – 1 000 kg netto (ilość szacunkowa) 7) KIEŁBASA MYŚLIWSKA – 2 300 kg netto (ilość szacunkowa) 8) SZYNKA WIEPRZOWA GOTOWANA – 1 000 kg (ilość szacunkowa) 9) PRZYSMAK ŚNIADANIOWY – 5 500 kg netto (ilość szacunkowa) 10) PIECZEŃ RZYMSKA – 5 500 kg netto (ilość szacunkowa) 11) SALCESON OZORKOWY – 4 500 kg (ilość szacunkowa) 12) KASZANKA GRYCZANA – 4 500 kg (ilość szacunkowa) 13) KIEŁBASA BIAŁA (PARZONA) – 250 kg (ilość szacunkowa) Część III: CPV-15131135-0 WĘDLINY DROBIOWE 1) SZYNKA DROBIOWA - 1 000 kg netto (ilość szacunkowa) 2) MIELONKA DROBIOWA – 4 800 kg netto (ilość szacunkowa) 3) SERDELKI DROBIOWE – 4 800 kg netto (ilość szacunkowa) 4) MORTADELA DROBIOWA – 4 800 kg (ilość szacunkowa) 5) POLĘDWICA DROBIOWA – 1 000 kg (ilość szacunkowa) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ. 2. Dostawy będą realizowane codziennie w dni robocze w godzinach 8:00 ÷ 14:00, w ilościach określonych przez zamawiającego, po uprzednim telefonicznym, faksowym lub e-mailowym zgłoszeniu. 3. Wykonawca zrealizuje dostawy przedmiotu zamówienia do siedziby zamawiającego własnym środkiem transportu, na własny koszt. Środek transportu musi spełniać obowiązujące wymogi sanitarne dla przewozu artykułów żywnościowych. Koszty rozładunku przedmiotu zamówienia w całym okresie obowiązywania umowy ponosi wykonawca. Zobowiązuje się wykonawcę do tego, aby jakość dostarczanych artykułów spożywczych, sposób ich pakownia, a także rodzaj używanych opakowań zbiorczych – z zastrzeżeniem określonym w szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia oraz w stosowanych normach i powszechnie obowiązujących przepisach prawa – powodowały obniżenie ponoszonych przez zamawiającego kosztów przechowywania, przygotowania i dystrybucji dostarczanych artykułów i wytwarzanych z nich potraw oraz kosztów wywozu i utylizacji powstałych odpadów. 4. Wszystkie objęte zamówieniem produkty dostarczane muszą być w pojemnikach plastikowych (materiał opakowania dopuszczony do kontaktu z żywnością), zamkniętych pokrywą. Do każdego pojemnika musi być dołączona etykieta zawierająca następujące dane: - nazwę produktu, - termin przydatności do spożycia, - nazwę dostawcy – producenta, adres, - warunki przechowywania, - oznaczenie partii produkcyjnej, oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem. Każdy asortyment produktów musi być dostarczony w oddzielnym pojemniku. Wykonawca dostarczy produkt wytworzony zgodnie z: 1) ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2017 r. poz. 149 z późn. zm.) oraz rozporządzeniami wykonawczymi do tej ustawy; 2) ustawą z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno - spożywczych (t. j. Dz.U. z 2016 r. poz. 1604 z późn. zm.) oraz rozporządzeniami wykonawczymi do tej ustawy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia warunku w tym zakresie. Wykonawca składa z ofertą podpisane oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu (zał. nr 3 do SIWZ)

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach